2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yaaa inşallah pişman olmam aldığıma. şırıngayla perişan oluyor kızım evdeki biberonu da pek sevmedi gibi. umudumu ona bağlamıştım.

Kızlar aklıma bişey takıldı sütü sagip buzluğa atiyorum 3 ay ömrü var tamam da ee biz bunları ne ara vericez süt doluyor rahatlasın diye sagiyoruz sonuçta kafam karşıtı özellikle tecrübeli anneler bilgi verin

Bende kaşık biberon kullanan var mı diy merak ediyorum biberon vermek istemiyorum ama kasik ya da siringa tek basina cok zor

yaaa inşallah pişman olmam aldığıma. şırıngayla perişan oluyor kızım evdeki biberonu da pek sevmedi gibi. umudumu ona bağlamıştım.
İnşallah canım belki sende olmaz biberon gerçekten şans işiymiş bunu anladım Mamayla mı süt mü sağıyorsun

Kızlar ya bebeği kucağa alışan varmı kaç gecedir 2 saatlik uykuyla ayaktayım emiyor memede uyumak istiyor sürekli yerine koyunca gözler açılıyor hemen napmam lazım emzirmekten belim omuzlarım koptu birde omuriligimde 8 tane platin var benim canım çıkıyor , birde kaynanam sağolsun bebek uyurken azda olsa uyuyum diyorum bir yemek yapıyor tencere nerde su nerde bu nerde başıma gelip gelip duruyor

Kokunu istiyor annesi kucaktan çok kokun güven veriyor ama bu sefer dinlenemiyorsun bebeğimde hep gözleri açık etrafa bakma istiyor uyumamak için diretiyor

Benimkide öyle ilk 3 ay ten teması önemli diye yatsın dedim ama yatağa bırakınca uyanıyo iyice dalmasını bekliyorum artık benim uykudan 1 saat eksiliyo

Merhaba kızlar, bugün 12de dogumum olucak insallah. dualarınızı beklerim. 3bucuk yasindaki Kızım da 2 gün boyunca uslu huzurlu dursun diye ayrıca bende doğuma girmeden dua edeyim, herkesin bebisi bol bol uyusun gazsiz olsun isi bitince memeden ayrılsın saglikli miniş miniş yumak yumak sevgiyle büyüsünler, amin

Sağ ol canım. Valla düşünüyorum bir yaşına gelsin de bu kuzucuk:) şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen çocuk yapardım. Kızı da erkeği de çok güzel
Bende yaş aralarını bu kadar uzatmazdım şimdiki aklım olsa ama 3.beni zorladı açıkçası aynen evladın kızı ayrı Bi tat erkeği ayrı Bi tat Rabbim herkese tattırsın inşallah

Bende yaş aralarını bu kadar uzatmazdım şimdiki aklım olsa ama 3.beni zorladı açıkçası aynen evladın kızı ayrı Bi tat erkeği ayrı Bi tat Rabbim herkese tattırsın inşallah
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Sen çok beceriklisin bu yüzden fazla yoruyosun kendini gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…