2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Sen çok beceriklisin bu yüzden fazla yoruyosun kendini gibi geliyor bana.
Estağfirullah ne becerikli si valla evim 1aydır dip köşe temizlenmiyor camlarım mesela bildiğin çamura döndü yemek desen hep geçiştirme oluyor çnk küçük hanım ne zmn mutfağa girsem uyanıyor oğlum yardım etmese halim perişan ah ah ben böylemiydim diye üzülüyorum valla ne beceri kaldı ne bişey 3. Beni ters düz etti tek işime gelen kimsenin gelememesi yoksa çok perişan olurdum kesin

Hayırlısıyla kavuş canım ağrısız sizisiz olsun inşallah

Hayırla kucağına al canım

Ben de ayni duruamdayim hep memedeyiz butun gun yatagina koyar koymaz mikirdaniyo gozlerini aciyo ama memede hep mutlu ve huzurlu ne yapicam bilmiyorum

Ben camlarımı senede iki kez sildiririm yağışlar başlıyo zaten canım üzme kendini. Ev temiz olsun yeter, biraz düzene girince en güzel yemeklerini yaparsın yine.

Ben camlarımı senede iki kez sildiririm yağışlar başlıyo zaten canım üzme kendini. Ev temiz olsun yeter, biraz düzene girince en güzel yemeklerini yaparsın yine.
Ben haftalık silerdim hadi sürsün 15gün şimdi bide rüzgarın üstüne yağmur yağdı çamur çok fena benim takıntılarım var malesef bunlarda aslında bana normal geliyo herkes kendimi yıprattığım kanısında keşke bende az aman desem ama içimde birşey beni yiyor

Ayy inşallah valla pazar günlerini seviyorum şuan sadece eşim evde sabah iki saat bebekle ilgileniyor ben uyuyorum akşam yemeğimi yapıyor ben Bi süpürüp siliyorum ama p tesi tekrar moda geçiyorum

Her hafta mıı, önünde saygıyla eğiliyorum canım bu dünyada rahat olanların işleri daha tıkırında ilerliyor, biliyorum mizaç meselesi insan kendini zorlasa da olmuyor bazen ama sen genç yaşta yıpratma kendini. Üç çocuk mutlu olsun güzel hatırlasın çocukluklarını, her yer her an tertemiz olmayıversin

Kızlar sizin bebeklerde uykuya dalmakta zorlanıyor mu bazen gazını alıyorum ama ıkınıp duruyor 5dk uyuyorsa ıkınıyor gene uyuyor yarım yamalak oluyor bazen uykusu sizdede oluyor mu böyle

Kızlar sizin bebeklerde uykuya dalmakta zorlanıyor mu bazen gazını alıyorum ama ıkınıp duruyor 5dk uyuyorsa ıkınıyor gene uyuyor yarım yamalak oluyor bazen uykusu sizdede oluyor mu böyle
Evet canım benimki de aynı.3 günden beri ne gecem kaldı ne de gündüzüm.sürekli huzursuz.emziriyorum gazı çıkıncaya kadar uykusu kaçıyor,yine emmek istiyor,yine gaz çıkarıyorum derken huzursuzluk alıyor başını gidiyor.gazını çıkarırken de aniden ağlama krizine giriyor sonra o krizden geri çıkıyor falan..resmen yıkılmak üzereyim

Kızlar sütün üşümesi diye bir olay var mı? Bizim buralar hala sıcak ve ben askılı giyiyorum hala çünkü emzirirken resmen ter boşalıyor.kayınvalidem de her gün istisnasız artık göğüslerini kapat sütün üşür diyo.böylr bir şey duyan bilen var mı?

Ahh canım 1aydır dokunamıyorum saldım ama içim içimi kemiriyor
Annemde eşimde aynı şeyi diyor hele doğum olana kadar eşime haftalık kanepe yıkattım silemediğim camları sildirdim adam isyanlardaydı annemde çok kızıyor biz yaptık noldu sağlığımıza olduk diyor bırak gelen gidende yok rahat ol az die ama ben biri gelicek diye değil içimdeki şey durdurmuyor ama 3 çocuk bana salmayı öğretecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…