2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bugün kontrolümüz vardı sağlık ocağında. ebe 1 aylıkken yaptırın dedi. size de sorayım dedim. çocuk doktoruna gittiğimiz gün çekerler mi acaba?
Bana simdiden 1 ay sonrasi icin randevu al demisti saglik ocagindaki ebe devletse eger ama ben ozel hastaneye gidiyorum gerek yok geldigin gun cekilir dedi ordaki dr

Canım sütün üşümesin senin üşütmen aslında sen üşüyünce bebeğe gaz olur sütünden ama bende askılı geziyorum şu havalarda üşümez sanırım

Sorma canım bizde aynıyız uykuya dalamıyor ıkınıyor gazı var diye alıyorum tam yatırcam anında uyanıyor yatağa koyduğumda başlıyor ıkınıp kendini sıkıp durmaya ağlamaya bu kısır döngü böyle sürüp gidiyor

kızlar bir de hepatitin 2. dozunu olduktan sonra bebekte ateş ya da huzursuzluk falan oluyor mu? haftaya cuma 2. dozunu olacağız aşının.

Kızlar sizin bebeklerde uykuya dalmakta zorlanıyor mu bazen gazını alıyorum ama ıkınıp duruyor 5dk uyuyorsa ıkınıyor gene uyuyor yarım yamalak oluyor bazen uykusu sizdede oluyor mu böyle
Benimki genelde öyle altında temizliyorum emziriyorum gazını çıkarıyorum gozelri kapalı gayet güzel yatağına yatırıyorum bazende gazı çıkınca hemen uyanıyor yada yada yatakta 5 dakka uyuyor sonra gözleri açılıyor kızarıyor uykusuzluktan ama dalmiyor tam uyumuyor

Bence çoğunluk öyle çünkü bizde aynı dertle uğraşıyoruz

Benim bu hamilelik ağır geçti, eşimin süpürdüğünü beğenmezdim ona bile alıştım. Bi de ikimizdik hep görmedim eksikleri yoksa hakıkaten siniri bozuluyor insanın. Bende de düzen hastalığı var ev derli toplu ve düzenli olmalı ama yavaştan boşvermeyi öğrenmem lazım zira bu süreçte büyük çocuk odasında özgürlük ilan etti, çocuga sarmaktansa mutlu ol yeter diyorum içimdeki banabzm ev yüksek o yuzden başkası silerken bile okuyup üflüyorum bir sey olmasın diye :)) şu mıknatıslı şeylerden lazım sen net görmeye alışmıssındır ondan al gitsin canım biz de buğulu görmeye alıştık

Aynıyız bende şimdi yatırdım mırıldanıyor bakalım dalacak mı

Ahahaha 3.mu kiz masallah sana oglusunda tombis dogmus bence kilo alimi cok normal cussesine gore hic takilma. Doktor cok diyosa bence baska dra gorunub. Ki 1 kere mama veriyosun sanirim dimi?

Canım benim aldığımda açıklamada 0-6 ay kullanıma uygun yazıyordu e bebekten aldımhttps://www.e-bebek.com/philips-avent-scf051-17-natural-cam-biberon-120-ml-p-pav-9430196/ buydu aldığım
Bilemedim canim bana kiz 1-1.5 ay kullanirsin dedi. Emin olamadigim icin sormak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…