2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok zor canım ya Philips avent biberon hiç memnun kalmadım çok akıtıyor ağzına doluyor Dr. Brovns alcam bi bakalım nasıl olcak
Aa gercekten mi ben cok memnun kaldim. Dr brownda cok iyi ama kizimin reflu zamani 1-2 hafta kullanmistik. Yalniz ucu klasik biberon gibiydi avent anne gogus ucuna benziyo az cok

Canim sagma makinasinin icinden cikanin ucu cizgi gibi dimi? Onu kullanma aman diyim cocuk bogulur o cok akar. Akitmasida normal, bence alsigin biberonun ucuna da yeni ilk 1 aya uygun uc al dene. Hic akitma yasamadim

Canim mesela ben dun aksam disciye gittim anestezi aldigim icin buzluktan cikarip verdim. Ya da anneme birakip disari ciktigimda anneme veriyorum sutumden yediriyor

Aa gercekten mi ben cok memnun kaldim. Dr brownda cok iyi ama kizimin reflu zamani 1-2 hafta kullanmistik. Yalniz ucu klasik biberon gibiydi avent anne gogus ucuna benziyo az cok
Sorma canım memnun kalmadık büyüyünce belki olur dr brown uç aldım şimdi onla deniyoruz biberonlarına bakıyorum onunda var geniş anne ağzı olanından ama oda çok akıtabilir reflüyü kesti mi peki

kızlar hatta yoldaşlarım!

bugün 1 ekim. eylül anneleri olarak neredeyse ilk günden beri birbirimize kol kanat gerdik, düştüğümüzde birbirimizin elinden tuttuk, korktuğunda yanında olduk. birlikte geçirdiğimiz bu uzun yolculukta karın ağrılarımızı konuştuğumuz günler de oldu artık doğuralım dediğimiz günler de.

her birimiz çok şükür çocuklarımızı kucağımıza aldık ve allah nasip etti artık konuşmalarımız olan/olmayan sütlere, çıkmayan gazlara, uyku saatlerine döndü

bundan sonraki zamanda da inşallah hepimize çocuklarımızı sevdiklerimizle birlikle sağ salim ve hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olur.

doğum sonrası için topikten ayrılmayalım, kilo verirken de birlikte olalım demiştik, siftahı açıyorum; bugün doğumdan sonra ilk kez tartıldım ve doğumdan beri 9 kg vermişim. hayatımda hiç bu kadar zayıf olmamıştım desem yeridir

hazır vermişken yine dikkatli beslenerek ideal kiloma inmeyi hedefledim bugün, inşallah başarabilirim

sizlerde durum nedir?

Ahahaha 3.mu kiz masallah sana oglusunda tombis dogmus bence kilo alimi cok normal cussesine gore hic takilma. Doktor cok diyosa bence baska dra gorunub. Ki 1 kere mama veriyosun sanirim dimi?
Canım ne yalan söyliyim bir yaşına gelsin ıstiyorum ama kışa denk getircem:)) çocuk güzel şey bence, en saf sevgi. Ayın beşinde kontrol var bakalım kaç olmuş. 3-6 ay kıyafetlere gectik çoktan. Gece benim 3-4 saat deliksiz uyumam için bir kez veriyor eşim mama. Sadece kesınlıkle mama verme dedı doktor, o saate de hiç süt kalmıyor sağsam.

Ne güzel söylediniz çobazen yakınlarına anlatmadigimi burda sizle paylaşıp beni motive ettiniz herkese teşekkür ederim
Ve 11 kilo vermisim bende ama halen çok fazlam var

Emzirdikçe eriyorum sanki 10 kilo verdim.
Bazı günler yemek yiyemedim. Eşime serum taktır bana diye takıldım. Yediğimde çok yiyorum. Dengeli beslenme düzeni oturtmak istiyorum.

Cok güzel yazmışsın canım benm 10 kilo gitti. 1 kılo kaldı. Oğlumun gece gündüz beni sömürmesine bağlıyorum :) çabucak da acıkıyorum ve güzel yiyorum. Sadece karbonhidratı abartmıyorum, çavdar ekmeği tükettim hamilelikte şimdi de devam ediyorum. Çok fazla sıvı içiyorum süt olsun diye belkı de ondan. Göbüşü de korse ile düzlüyorum spora başlamak lazıım tez vakitte cıvıklık canımı sıkıyor. Cabuk sıkılstıran ne yapılabilirr acaba evde

Biz kilolu anneler depodan yiyoruz. Zayıf anneler nasıl yapıyor. Ne yiyip içiyorlar?

Ahahhha süpersin bir civciv annesi ya tam senlik bir yazı

Ben 64.5 ile görmüştüm çift çizgiyi, 69la doğuma girdim ve şuan 65im

Bu arada geçenlerde bir yazı okudum ne kadar doğru bilinmez ama emzirmek günde yaklaşık 700kcal yaktırırmış

Ben de aynıyım çok acıkıyorum ya masadan kalkıyorum yarım saat geçiyor gene açım özellikle sabaha karşı çok kötü oluyor, atıştırıyorum artık

Ben aldığım 15 kilonun sadece 6 sini vermişim 76 ile doğuma gittim şuan 70 im , tiroid ve haşimatomda var ama olsun ınanıyorum emzirdikçe ve dikkat ederek geriye kalan kilolarda gidecek Daha önce de 67 den 53 e düşmüştüm kendi irademle bu defada olacak

Ayy o süpürmeyi yaptırmam hamileliğimin ilk zamanı cağnııım görümcecim üniden tatile gelmiş çağırmamışım onlarda aradılar eşimi abi geldim size gelemedim evden çıkıoz size gelioz die nası sinirlendim ki baş dönmesinden yürüyemiyorum eşime dedim nie kabul ettin görmüon mu hem ben nie aranmıyorum falan filan oda tamm ben yemeği yapayım sen evi süpür sonra baktı ben kötüyüm hayatında ilk defa süpürgeyi eline aldı bende sürüne sürüne silmeye çabalıyorum ama süpürememiş bidaha töbeledim yani
Ortalığın toplu düzenli durma işini 2.kızımdan sonra salmıştım ama dibim köşem temiz olsun ortalığı toplamak kolay kafasındayım ama artık salıyorum elbet düzene gircem inşallah
Benim evde baya yüksek 13+iki asmakat 15e geliyor

Ahhh canııımm ne güzel yazmışın öyle bende 60la başladığım hamileliğimde 74.6ile bitirmiştim 66ya düştüm bu şekilde gider inşallah hedefim 55açıkçası inşallah ulaşırım ulaşırız hedeflerimize

Ne güzel söylediniz çobazen yakınlarına anlatmadigimi burda sizle paylaşıp beni motive ettiniz herkese teşekkür ederim
Ve 11 kilo vermisim bende ama halen çok fazlam var
11 kg bile az değil valla helal olsun. emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…