2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ay ne güzel ya

ben de karbonhidrat tüketmiyorum artık. su, meyve ve lifli şeylerin tüketimini artırdım. inşallah devam edebilirim kilo vermeye

of of abanmam lazım benim emzirmey o zaman

oooo 53 e inen yine başarır

ay inşallah ya ne güzel dedin. tez vakitte sımsıkı olalım inşalllah

Slm kizlar nasilsiniz dogum yapali bir hafta oldu yurtdisinda yasiyorum yanlizlik kotu annem gelemedi covidden dolayi hic dinelenemedim bir haftada toplam 5 saat uyumusumdur ilk gunu akrabamiz burda geldi sonra gelmedi arkadaslarim ama cocuklari daha cok yordu beni onlarida istemedim dun cok duygusaldim baya agladim esimde yardim ediyor ama calisyor oda 5 yasinda kizim var normal dogum yaptim ama gene agrilar var oyle bari burda icimi dokiyim dedim anneniz yaninizda kaliyosa kiymeti bilin hizli gecer umarim bu gunler iyi aksamlar kizlar

kızlar bir de hepatitin 2. dozunu olduktan sonra bebekte ateş ya da huzursuzluk falan oluyor mu? haftaya cuma 2. dozunu olacağız aşının.
Biz bugun olduk canim hicbir sey yapmadi. Canli aşı olmadigi icin ates yapmaz dedi ama 2.aylarinda 3 asi olacaklar ve onlar ates halsizlik yapiyor

Canım Allah yar ve yardımcın olsun eminim çok zor olduğuna Rabbim inşallah mükafatını verir lohusasın hem hemde bebeğinle kızına yetiyorsun maşallah Rabbim güç kuvvet sabır versin

Kizlar bebegimle bende kan uyusmazligi varmis,rh uyusmazligi degilde AB uyusmazligi..hic duymamistim AB olani..sarilik oldu buna bagli olarak,,varmi bu uyusmazligi yasayan, neler yaptiniz

Bende tek olanlardanım doğum için memlekete gittim eşime 20 gün izin vereceklerdi ama vermediler doğumumdan 2 gün sonra yolladılar yanınada , 8 gün kaynanam baktı annem hasta olduğu için her gün yanıma getirdik görsün diye , 9.gün yola çıkmak zorunda kaldık sezeryan olduğum halde, şuan tekim evde, eşimde bazen gece bazen gündüz çalışıyor yakında göreve de gönderecekler 1 hafta 10 gün gelmiyor göreve gidince ve ilk bebeğim tecrübem yok hiç daha önce küçük çocuğu anca misafirlikte görürdüm

56 ile hamile kaldım.69 ile doğuma gittim.şu anda 58.5 kiloyum çok şükür

Canım ne güzel yazmışsın.
Ben tartılmadım ama tartılsamda vermiş olacağıma hiç inanmıyorum, süt olsun diye yemediğim iey kalmadı
Biz bugun olduk canim hicbir sey yapmadi. Canli aşı olmadigi icin ates yapmaz
dedi ama 2.aylarinda 3 asi olacaklar ve onlar ates halsizlik yapiyor
Canım hebatit b’nin ikinci dozu ilk ay mı vuruluyor?

Bosver cocugunun en iyi doktoru sensin. Senin dinlenmende onemli. Uyucaksinki sutun biriksin.

allah bütün lohusaların yardımcısı olsun. yardım edenim olmasına rağmen zorlanıyorum eskiden kadınlar ne yapıyorlarmış ya? köydeki kadınlar mesela onca işin arasında bi de nasıl yetişiyorlarmış her şeye? mamadan bi haber kolik bebeklerden bi haber?

Ben de aynı durumda idim.5 yaş kızım var normal doğum yaptım sadece fark ailem 1 saatlik uzakta bir şehirdeler. Ama maalesef dogum dan günler önce covid pozitif olunca hala görüşemedik .25 gün oldu doğum yapalı. Yani nasip olmayınca yurtiçi yurtdışı farketmiyor yani canını sıkma saglıklı olsun herkes inşallah gececek bu günler. Benim de eşim babalık izni biraz da yıllık izninden kullandı. O yardımcı oldu.çok şükür agrı sızı çabuk gecti yatmadım ama psikolojik olarak insan yoruluyor.

Kızlar be uyutamiyorum bebeğimi bı turlu 7 de uyandı saat 10 olmuş halen uyuyamadım genelde hep böyle emziriyorum yatağa koiyorum uyanıyor artık emzirsem bile gözleri kapanmıyor resmen sallıyorum yok emzik verdim yine yok ben napic normal mi bunca saat uyumamaai yaa 21 günlük stres sıkıntı yordu benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…