- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.441
doğumdan önceki kilona indin mi peki?Emzirdikçe eriyorum sanki 10 kilo verdim.
Bazı günler yemek yiyemedim. Eşime serum taktır bana diye takıldım. Yediğimde çok yiyorum. Dengeli beslenme düzeni oturtmak istiyorum.
ay ne güzel yaCok güzel yazmışsın canımbenm 10 kilo gitti. 1 kılo kaldı. Oğlumun gece gündüz beni sömürmesine bağlıyorum :) çabucak da acıkıyorum ve güzel yiyorum. Sadece karbonhidratı abartmıyorum, çavdar ekmeği tükettim hamilelikte şimdi de devam ediyorum. Çok fazla sıvı içiyorum süt olsun diye belkı de ondan. Göbüşü de korse ile düzlüyorum spora başlamak lazıım tez vakitte cıvıklık canımı sıkıyor. Cabuk sıkılstıran ne yapılabilirr acaba evde
of of abanmam lazım benim emzirmey o zamanAhahhha süpersinbir civciv annesi ya tam senlik bir yazı
Ben 64.5 ile görmüştüm çift çizgiyi, 69la doğuma girdim ve şuan 65im
Bu arada geçenlerde bir yazı okudum ne kadar doğru bilinmez ama emzirmek günde yaklaşık 700kcal yaktırırmış
oooo 53 e inen yine başarırBen aldığım 15 kilonun sadece 6 sini vermişim 76 ile doğuma gittim şuan 70 im , tiroid ve haşimatomda var ama olsun ınanıyorum emzirdikçe ve dikkat ederek geriye kalan kilolarda gidecekDaha önce de 67 den 53 e düşmüştüm kendi irademle bu defada olacak
ay inşallah ya ne güzel dedin. tez vakitte sımsıkı olalım inşalllahAhhh canııımm ne güzel yazmışın öyle bende 60la başladığım hamileliğimde 74.6ile bitirmiştim 66ya düştüm bu şekilde gider inşallah hedefim 55açıkçası inşallah ulaşırım ulaşırız hedeflerimize
Doğumdan önce 73 kiloydum. Hiç 70 kilo altına inemiyordum şimdi 65 kiloyumdoğumdan önceki kilona indin mi peki?
Biz bugun olduk canim hicbir sey yapmadi. Canli aşı olmadigi icin ates yapmaz dedi ama 2.aylarinda 3 asi olacaklar ve onlar ates halsizlik yapiyorkızlar bir de hepatitin 2. dozunu olduktan sonra bebekte ateş ya da huzursuzluk falan oluyor mu? haftaya cuma 2. dozunu olacağız aşının.
Cok uzun sure kullanmamistik bilemiyorum faydalimi cok canimSorma canım memnun kalmadık büyüyünce belki olur dr brown uç aldım şimdi onla deniyoruz biberonlarına bakıyorum onunda var geniş anne ağzı olanından ama oda çok akıtabilir reflüyü kesti mi peki
Iyi oldugunu duydum cok amaSorma canım memnun kalmadık büyüyünce belki olur dr brown uç aldım şimdi onla deniyoruz biberonlarına bakıyorum onunda var geniş anne ağzı olanından ama oda çok akıtabilir reflüyü kesti mi peki
Canım Allah yar ve yardımcın olsun eminim çok zor olduğuna Rabbim inşallah mükafatını verir lohusasın hem hemde bebeğinle kızına yetiyorsun maşallah Rabbim güç kuvvet sabır versinSlm kizlar nasilsiniz dogum yapali bir hafta oldu yurtdisinda yasiyorum yanlizlik kotu annem gelemedi covidden dolayi hic dinelenemedim bir haftada toplam 5 saat uyumusumdur ilk gunu akrabamiz burda geldi sonra gelmedi arkadaslarim ama cocuklari daha cok yordu beni onlarida istemedim dun cok duygusaldim baya agladim esimde yardim ediyor ama calisyor oda 5 yasinda kizim var normal dogum yaptim ama gene agrilar var oyle bari burda icimi dokiyim dedim anneniz yaninizda kaliyosa kiymeti bilinhizli gecer umarim bu gunler iyi aksamlar kizlar
Biz bugün olduk canım birşey yok şükür şimdiki aşılar yapıyormuş ateşkızlar bir de hepatitin 2. dozunu olduktan sonra bebekte ateş ya da huzursuzluk falan oluyor mu? haftaya cuma 2. dozunu olacağız aşının.
Bende tek olanlardanım doğum için memlekete gittim eşime 20 gün izin vereceklerdi ama vermediler doğumumdan 2 gün sonra yolladılar yanınada , 8 gün kaynanam baktı annem hasta olduğu için her gün yanıma getirdik görsün diye , 9.gün yola çıkmak zorunda kaldık sezeryan olduğum halde, şuan tekim evde, eşimde bazen gece bazen gündüz çalışıyor yakında göreve de gönderecekler 1 hafta 10 gün gelmiyor göreve gidince ve ilk bebeğim tecrübem yok hiç daha önce küçük çocuğu anca misafirlikte görürdümSlm kizlar nasilsiniz dogum yapali bir hafta oldu yurtdisinda yasiyorum yanlizlik kotu annem gelemedi covidden dolayi hic dinelenemedim bir haftada toplam 5 saat uyumusumdur ilk gunu akrabamiz burda geldi sonra gelmedi arkadaslarim ama cocuklari daha cok yordu beni onlarida istemedim dun cok duygusaldim baya agladim esimde yardim ediyor ama calisyor oda 5 yasinda kizim var normal dogum yaptim ama gene agrilar var oyle bari burda icimi dokiyim dedim anneniz yaninizda kaliyosa kiymeti bilinhizli gecer umarim bu gunler iyi aksamlar kizlar
56 ile hamile kaldım.69 ile doğuma gittim.şu anda 58.5 kiloyum çok şükürkızlar hatta yoldaşlarım!
bugün 1 ekim. eylül anneleri olarak neredeyse ilk günden beri birbirimize kol kanat gerdik, düştüğümüzde birbirimizin elinden tuttuk, korktuğunda yanında olduk. birlikte geçirdiğimiz bu uzun yolculukta karın ağrılarımızı konuştuğumuz günler de oldu artık doğuralım dediğimiz günler de.
her birimiz çok şükür çocuklarımızı kucağımıza aldık ve allah nasip etti artık konuşmalarımız olan/olmayan sütlere, çıkmayan gazlara, uyku saatlerine döndü
bundan sonraki zamanda da inşallah hepimize çocuklarımızı sevdiklerimizle birlikle sağ salim ve hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olur.
doğum sonrası için topikten ayrılmayalım, kilo verirken de birlikte olalım demiştik, siftahı açıyorum; bugün doğumdan sonra ilk kez tartıldım ve doğumdan beri 9 kg vermişim. hayatımda hiç bu kadar zayıf olmamıştım desem yeridir
hazır vermişken yine dikkatli beslenerek ideal kiloma inmeyi hedefledim bugün, inşallah başarabilirim
sizlerde durum nedir?
kızlar hatta yoldaşlarım!
bugün 1 ekim. eylül anneleri olarak neredeyse ilk günden beri birbirimize kol kanat gerdik, düştüğümüzde birbirimizin elinden tuttuk, korktuğunda yanında olduk. birlikte geçirdiğimiz bu uzun yolculukta karın ağrılarımızı konuştuğumuz günler de oldu artık doğuralım dediğimiz günler de.
her birimiz çok şükür çocuklarımızı kucağımıza aldık ve allah nasip etti artık konuşmalarımız olan/olmayan sütlere, çıkmayan gazlara, uyku saatlerine döndü
bundan sonraki zamanda da inşallah hepimize çocuklarımızı sevdiklerimizle birlikle sağ salim ve hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olur.
doğum sonrası için topikten ayrılmayalım, kilo verirken de birlikte olalım demiştik, siftahı açıyorum; bugün doğumdan sonra ilk kez tartıldım ve doğumdan beri 9 kg vermişim. hayatımda hiç bu kadar zayıf olmamıştım desem yeridir
hazır vermişken yine dikkatli beslenerek ideal kiloma inmeyi hedefledim bugün, inşallah başarabilirim
sizlerde durum nedir?
Canım hebatit b’nin ikinci dozu ilk ay mı vuruluyor?Biz bugun olduk canim hicbir sey yapmadi. Canli aşı olmadigi icin ates yapmaz
dedi ama 2.aylarinda 3 asi olacaklar ve onlar ates halsizlik yapiyor
Bosver cocugunun en iyi doktoru sensin. Senin dinlenmende onemli. Uyucaksinki sutun biriksin.Canım ne yalan söyliyim bir yaşına gelsin ıstiyorum ama kışa denk getircem:)) çocuk güzel şey bence, en saf sevgi. Ayın beşinde kontrol var bakalım kaç olmuş. 3-6 ay kıyafetlere gectik çoktan. Gece benim 3-4 saat deliksiz uyumam için bir kez veriyor eşim mama. Sadece kesınlıkle mama verme dedı doktor, o saate de hiç süt kalmıyor sağsam.
allah bütün lohusaların yardımcısı olsun. yardım edenim olmasına rağmen zorlanıyorum eskiden kadınlar ne yapıyorlarmış ya? köydeki kadınlar mesela onca işin arasında bi de nasıl yetişiyorlarmış her şeye? mamadan bi haber kolik bebeklerden bi haber?Bende tek olanlardanım doğum için memlekete gittim eşime 20 gün izin vereceklerdi ama vermediler doğumumdan 2 gün sonra yolladılar yanınada , 8 gün kaynanam baktı annem hasta olduğu için her gün yanıma getirdik görsün diye , 9.gün yola çıkmak zorunda kaldık sezeryan olduğum halde, şuan tekim evde, eşimde bazen gece bazen gündüz çalışıyor yakında göreve de gönderecekler 1 hafta 10 gün gelmiyor göreve gidince ve ilk bebeğim tecrübem yok hiç daha önce küçük çocuğu anca misafirlikte görürdüm
Ben de aynı durumda idim.5 yaş kızım var normal doğum yaptım sadece fark ailem 1 saatlik uzakta bir şehirdeler. Ama maalesef dogum dan günler önce covid pozitif olunca hala görüşemedik .25 gün oldu doğum yapalı. Yani nasip olmayınca yurtiçi yurtdışı farketmiyor |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?