- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.461
Kilo konusunda bende 57.5 ile hamile idim .64.5 la dogum yaptım .yani 7 kilo.şimdi 58.5 az kaldı benim de56 ile hamile kaldım.69 ile doğuma gittim.şu anda 58.5 kiloyum çok şükür
Gerçekten öyle onca iş onca çocuk, çok şükür tekim ama gelen gidenin olmadığı için evim dağınık olsada sıkıntı olmuyor geldik 3 gün valizler yatak odasında yerde açık halde durdu yatak odası savaş alanı gibiydi bugün kızım uyuyunca kalktım yerleştirdim hepsini , böyle bir yandan daha iyi aslında kızımla geçiriyorum tüm vaktimi gelen giden yok akıl veren yokallah bütün lohusaların yardımcısı olsun. yardım edenim olmasına rağmen zorlanıyorum eskiden kadınlar ne yapıyorlarmış ya? köydeki kadınlar mesela onca işin arasında bi de nasıl yetişiyorlarmış her şeye? mamadan bi haber kolik bebeklerden bi haber?
7 den kastın akşam 7 mı canım , aksamsa normal bence benim kızımda ya gündüz ya gece emsede uyanık kalıyor sonra uykusu gelince tekrar emip uyuyor mesela gece 2 gibi kalktı emzirdim 3 te tekrar kalktı ve 6 ya kadar uyumadı bu süre içinde birkaç defa emzirdim en son uykusu gelince emdiğinde uyuduKızlar be uyutamiyorum bebeğimi bı turlu 7 de uyandı saat 10 olmuş halen uyuyamadım genelde hep böyle emziriyorum yatağa koiyorum uyanıyor artık emzirsem bile gözleri kapanmıyor resmen sallıyorum yok emzik verdim yine yok ben napic normal mi bunca saat uyumamaai yaa 21 günlük stres sıkıntı yordu benii
Biz yasadik. Oglum b grubu ben sifir grubu olunca ve premature dogunca sariligi baya zor gecirdikKizlar bebegimle bende kan uyusmazligi varmis,rh uyusmazligi degilde AB uyusmazligi..hic duymamistim AB olani..sarilik oldu buna bagli olarak,,varmi bu uyusmazligi yasayan, neler yaptiniz
Aynı grup olunca sarılık riski düşük mü oluyor acaba canım bizim aynı kan grubumuz ben 0+ eşim A+ kızımda 0 olmusBiz yasadik. Oglum b grubu ben sifir grubu olunca ve premature dogunca sariligi baya zor gecirdik
Evet canim 1aylikken yapiliyor tamCanım ne güzel yazmışsın.
Ben tartılmadım ama tartılsamda vermiş olacağıma hiç inanmıyorum, süt olsun diye yemediğim iey kalmadı
Canım hebatit b’nin ikinci dozu ilk ay mı vuruluyor?
benimki de öyle. emziriyorum 20 dk mama veriyorum yine meme veriyorum. son kez memede derin uykuya daldı daldı dalmadı yine memede durmak istiyor.Kızlar be uyutamiyorum bebeğimi bı turlu 7 de uyandı saat 10 olmuş halen uyuyamadım genelde hep böyle emziriyorum yatağa koiyorum uyanıyor artık emzirsem bile gözleri kapanmıyor resmen sallıyorum yok emzik verdim yine yok ben napic normal mi bunca saat uyumamaai yaa 21 günlük stres sıkıntı yordu benii
Ben ömrü hayatımda bu kadar yiyip kilo verdiğimi görmedim canım. Ama emzirme sıklığı azalırsa alırmışız bu kadar yemek de depolanmaya başlar. Doğumdan sonra alanlar da oluyo o yüzden dikkat etmeliBen de aynıyım çok acıkıyorum ya masadan kalkıyorum yarım saat geçiyor gene açımözellikle sabaha karşı çok kötü oluyor, atıştırıyorum artık
oh o en güzeli en azından kafan rahat. o uyudukça enerjin varsa ufak ufak halledersin yapamıyorsan da kovalayan yok sal gitsin. bebeklerimiz bir daha böyle küçük olmayacaklar.Gerçekten öyle onca iş onca çocuk, çok şükür tekim ama gelen gidenin olmadığı için evim dağınık olsada sıkıntı olmuyor geldik 3 gün valizler yatak odasında yerde açık halde durdu yatak odası savaş alanı gibiydi bugün kızım uyuyunca kalktım yerleştirdim hepsini , böyle bir yandan daha iyi aslında kızımla geçiriyorum tüm vaktimi gelen giden yok akıl veren yok
Canim uyaninca agliyormu? Aglamiyosa uyumamasini dert etmesen. Benim kizimda uyumazdi. Birde tavsiyem beyaz gurultu denedin mi? Ben budiz ayi aldik tavsiye uzerine netten bakip. Bayada iyi gidiyor etkisi suandaKızlar be uyutamiyorum bebeğimi bı turlu 7 de uyandı saat 10 olmuş halen uyuyamadım genelde hep böyle emziriyorum yatağa koiyorum uyanıyor artık emzirsem bile gözleri kapanmıyor resmen sallıyorum yok emzik verdim yine yok ben napic normal mi bunca saat uyumamaai yaa 21 günlük stres sıkıntı yordu benii
Farkli olunca sarilik olma riski yuksek diye biliyorum canim.ama ayni olupta sarilik olanda vardirAynı grup olunca sarılık riski düşük mü oluyor acaba canım bizim aynı kan grubumuz ben 0+ eşim A+ kızımda 0 olmus
Normal yani ozaman uyutamiyorum duevkendime kızıyorum küçük daha uyuması gerek diyee dusunuyorum 30 dakka uyudu uyandinyine normalse ozaman boşuna uzuyorum kendimi7 den kastın akşam 7 mı canım , aksamsa normal bence benim kızımda ya gündüz ya gece emsede uyanık kalıyor sonra uykusu gelince tekrar emip uyuyor mesela gece 2 gibi kalktı emzirdim 3 te tekrar kalktı ve 6 ya kadar uyumadı bu süre içinde birkaç defa emzirdim en son uykusu gelince emdiğinde uyudu
Aynen canım hamilelikte enerjim yoksa ellemiyordum eşimin müsait zamanını bekliyordum o süpürsün ben sileyim diye yine onun müsaitliğini bekliyorum normalde ellemez ama hamilelik ve şuan dikişlerimin ayağına süpürtüyorum evioh o en güzeli en azından kafan rahat. o uyudukça enerjin varsa ufak ufak halledersin yapamıyorsan da kovalayan yok sal gitsin. bebeklerimiz bir daha böyle küçük olmayacaklar.
Hımm anladım canımFarkli olunca sarilik olma riski yuksek diye biliyorum canim.ama ayni olupta sarilik olanda vardir
24 saat uyuması anormal olur canım zaten doktor 18 19 saat uyurlar dedi hiç kendini suçlama uykusu varsa uyur zaten ağlamadığı sürece sıkıntı yok , biz bile uykumuz yoksa uyuyamıyoruz daha alışma sürecinde canı ister uyur canı ister uyanık kalır , özellikle banyo sonrası çok uyuyorlar rahatlayıpNor
Normal yani ozaman uyutamiyorum duevkendime kızıyorum küçük daha uyuması gerek diyee dusunuyorum 30 dakka uyudu uyandinyine normalse ozaman boşuna uzuyorum kendimi
Uyumadı vakitte napiyorsun uz mesela öylece bırakıyorsunuz yoksa kucaginizda mi oluyor7 den kastın akşam 7 mı canım , aksamsa normal bence benim kızımda ya gündüz ya gece emsede uyanık kalıyor sonra uykusu gelince tekrar emip uyuyor mesela gece 2 gibi kalktı emzirdim 3 te tekrar kalktı ve 6 ya kadar uyumadı bu süre içinde birkaç defa emzirdim en son uykusu gelince emdiğinde uyudu
Yok ağlamıyor bazen sessice etrafı izliyor onla konuşalım istiyor bı deneyeyim nasip bişey tam olarak bı bakayimCanim uyaninca agliyormu? Aglamiyosa uyumamasini dert etmesen. Benim kizimda uyumazdi. Birde tavsiyem beyaz gurultu denedin mi? Ben budiz ayi aldik tavsiye uzerine netten bakip. Bayada iyi gidiyor etkisi suanda
Bazen ana kucağına koyuyorum bazen kucagıma alıyorum (ağladığında genelde ) bazen emiyor bazen bez değişimi derken zaman geçiyor canımUyumadı vakitte napiyorsun uz mesela öylece bırakıyorsunuz yoksa kucaginizda mi oluyor
9.günden beri tekim bende canım 14 günlük olduk birşekilde idare ediliyor rabbim gücünü sabrını veriyor hiç canını sıkma ağlama sütün etkilenmesin , bebeğinle bol bol vakit geçirMerhaba kızlar biz de 10 günlük olduk şükür,annem gidecek yarın beni stres sardı nasıl yapacam onsuz bilmiyorum,tek kalan var mı bu kadar erken dönemde.ağlayıp onu da üzmek istemiyorum ama babam çok yaşlı onun da anneme ihtiyacı var o yüzden dönmek zorunda.tek olanlardan fikir bekliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?