2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hiç korkma hastaneden döndükten sonra hep tektik eşim vardı ama kayinvalidemi ben istemedim annemler zaten İstanbul'da gelemediler 7 gün eşim vardı evde şimdi 21 gün oldu düşe kalka ogrenicez cabalicaz artik

Bazen ana kucağına koyuyorum bazen kucagıma alıyorum (ağladığında genelde ) bazen emiyor bazen bez değişimi derken zaman geçiyor canım
Anladım canım çok saolun gerçekten uyutamiyorum gibi bakamiyormuyum beceremiyormuyum diye düşünüyorum malesef rahatladım biraz daha

9.günden beri tekim bende canım 14 günlük olduk birşekilde idare ediliyor rabbim gücünü sabrını veriyor hiç canını sıkma ağlama sütün etkilenmesin , bebeğinle bol bol vakit geçir
[QUOTE="Dgnsn, post:
Hiç korkma hastaneden döndükten sonra hep tektik eşim vardı ama kayinvalidemi ben istemedim annemler zaten İstanbul'da gelemediler 7 gün eşim vardı evde şimdi 21 gün oldu düşe kalka ogrenicez cabalicaz artik
[/QUOTE]
Çok sağolun umarım sütüm etkilenmez ama çok üzülüyorum annem gidecek diye elim ayağım herşeyim olmuştu eşimden çok bir performans beklemiyorum bakım konusunda.moralman çökmüş durumdayım.

Anladım canım çok saolun gerçekten uyutamiyorum gibi bakamiyormuyum beceremiyormuyum diye düşünüyorum malesef rahatladım biraz daha
Lohusa psikolojisi o canım banada geliyor nasıl bakacağım ben bu bebeğe diye sonra diyorum kimler kimler çocuk büyütüyor da ben mi büyütemeyecegim, o kadar sorumsuz anneler bile bir şekilde büyütüyor bizde altından kalkarız

Çok sağolun umarım sütüm etkilenmez ama çok üzülüyorum annem gidecek diye elim ayağım herşeyim olmuştu eşimden çok bir performans beklemiyorum bakım konusunda.moralman çökmüş durumdayım.
[/QUOTE]
Benim eşim kucağına bile almıyordu evimize gelene kadar korkuyorum çok minik diyordu ve bu aralar çok stresli bir dönem geçiriyor iş konusunda da sürekli kafası orda çok dalgın eve geldikten sonra 1 2 kere öpüyor laf veriyor tamam yardımı yok bebek bakımına , bir şekilde yaparsın bende diyordum nasıl olacak ama rabbim yardim ediyor

[/QUOTE]
Canım bende 1haftadan sonra yalnız kaldım ve benim 3çocuk kolay değil ama tek olmak bazı yönlerden daha rahat geliyor benim eşimde geç geliyor işten 1.30dk sonra uyur yani ondan da fayda yok Bi şekilde alışıyosun

Benim bebe ek mamayi kasikla siringayla verdigimiz halde memeyi istemedi bugun nerdeyse hic neden anlamadim bugunluk bi sey olabilir mi ki ya

Kızlar bebeğim dün geceden beri hiç uyumadan ağlıyo. Sürekli emdi mama yedi. Hala ne versek alıyo. Acile gidelim diyorum du bi mama yesin du bi emsin diye diye geçti zaman nesi vardır bu çocuğun çıldırcam

Canım bende 1haftadan sonra yalnız kaldım ve benim 3çocuk kolay değil ama tek olmak bazı yönlerden daha rahat geliyor benim eşimde geç geliyor işten 1.30dk sonra uyur yani ondan da fayda yok Bi şekilde alışıyosun
[/QUOTE]
Taktir ettim sizi gerçekten maşallah diyim ne diyim bilemedim 3 çocuk eş yardimi yok baskasinin yardımı yok umarım bende okadar güçlü olurum

Kızlar bebeğim dün geceden beri hiç uyumadan ağlıyo. Sürekli emdi mama yedi. Hala ne versek alıyo. Acile gidelim diyorum du bi mama yesin du bi emsin diye diye geçti zaman nesi vardır bu çocuğun çıldırcam
Dua falan dinpetseydin basakara süresi dinpet çok sakinlestiriyor canım bı onuda dene doktor son caren olsun

Cok gazi var benim oglanin acayip kizariyo kendini sikmaktan catlicak gibi oluyor hele geceleri bu saate kadar ugrasiyoz hep. Neler kullaniyosunuz sizler. Ben bugün biogia ya basladim

Cok gazi var benim oglanin acayip kizariyo kendini sikmaktan catlicak gibi oluyor hele geceleri bu saate kadar ugrasiyoz hep. Neler kullaniyosunuz sizler. Ben bugün biogia ya basladim
Gazı olunca da emmek istiyor benim kızım. Doyduğunu bilmiyor. Emzik veriyorum rahatlıyor.

Yok ağlamıyor bazen sessice etrafı izliyor onla konuşalım istiyor bı deneyeyim nasip bişey tam olarak bı bakayim
Ee ne guzel iste aglamiyosa en kotu varsa ana kucagin yatir ona yaninda kalsin. Yemek yaparken bile mutfakta yaninda durabilir. Kizimda oyle yapardim. Uyumazdi aglardi mesela ayagimda sallarken cok yemek yemisimdir, yada emzirme yastigiyla emzirirken. Yeterki stres yapma sen

Gectimi peki cnm...naptiniz..isin tedavisi veya kan degisimi oldumu...bol bol emziriyorum daha ne yapabilirim gecmesi icin bilmiyorum
Kan degisimi gibi birsey soz konusu degil merak etme. Biz premature oldugumuz icinde fazla etkilendik. 2 kere biri 1.haftasinda digeri 2.haftasindayken fototerapi gorduk. Ve mama takviyesiyle gecti cok sukur. Eger surekli uyuyorsa mama takviseyide yap. Memede yorulduklari icin uyuyolar ama genelde mamayi yiyolar.

Doğum yaptığım günden beri tekim. Hastanede de eşim ve bendik. Eşimin izni biteli on gün oluyor. Şükür her şey yolunda. Biraz kafada bitiyor uykunu alabilirsen olumsuz olmazsın canım. Birkaç saatle yetinmeyi öğreniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…