2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gazı yok,karnı tok, altı temiz sadece pişik var neden böyle oldu bu çocuk
Yediklerin pişiğe sebep oluyordur canım. Domates mesela. İnciri kabuğuyla yersen mesela. Acı ve ekşi şeyler de pişik yapar. Mutlaka pişik kremi sür her bezden sonra. Bı de ben desitini tek geçiyorum tek sürüş mükemmel etki.

Taktir ettim sizi gerçekten maşallah diyim ne diyim bilemedim 3 çocuk eş yardimi yok baskasinin yardımı yok umarım bende okadar güçlü olurum
[/QUOTE]
Yani arada tırlatacak gibi oluyor insan ama bi şekilde geçiyor oğlum 9yaşında bana yardımı çok oluyor Haa bebeğide kıskanıyor 2.kızımla çok kavga ediyorlar onlarda haklı bir aydır dışarı çıktıkları yoktu dün baktım olacak gibi değil bebeği pusete koydum 1saat aşağı indirdim okadar mutlu oldularki camdan kedinin ciğere baktığı gibi arkadaşlarına bakıyorlardı yetebildiğim kadar diyorum artık aşırı saldım yapacak hiç birşeyim yok başka çünkü

Kızlar bebeğim dün geceden beri hiç uyumadan ağlıyo. Sürekli emdi mama yedi. Hala ne versek alıyo. Acile gidelim diyorum du bi mama yesin du bi emsin diye diye geçti zaman nesi vardır bu çocuğun çıldırcam
Gazı vardır canım muhtemelen yada fazla emdiğinden mama içtiğinden sığınamıyordur gazı vardır ben bebeğim huzursuzsa bakara suresini açıyorum öyle yatıyorum geceleri inan çok faydasını görüyorum
Pişiği var yazmışın pişikte canını yakıyordur muhtemelen ondanda uyumuyor olabilir Pişiğe yakınsa bebek temizleme pamuğu kullan ıslak mendil dahada açar ben doğduğu günden beri dün ıslak mendil kullandım saf sulu olduğu halde hemen açtı poposunu ve cızıldandı hemen yıkadım poposunu kremledim geçti ve uyudu peşine

Gazını çıkarıyo pişikten heralde dr ilaç yazdı ama poposunda kalmıyor ki ilaç sürekli kaka yapıyo 2 hafta oldu geçmedi daha da kabarıp kızardı bugün bezini de değiştircem çok üzülüyorum evladıma kaka yaparken o kadar canı yanıyo ki

Herkese merhaba. Kizlar bebegim 9 eylulde dogdu bir hafta sonra göbeği dustu. Ama iki gundur tekrar gobegi kaniyor. doktorada goturmekte tereddüt ediyorum hastaliktan dolayi. Bulundugum sehirde cocuk doktorlarida korona olmuslar. Basina boyle bisey gelen varmi

Bunlar geçiriyor mu yoksa olmasını mı önlüyor hemen mi alayım geçtikten sonra mı

Kafanın şeklini bozar yalnız bence kız da olsa erkek de olsa çok önemli. Sürekli sırt üstü yatar onda hemen düzleşir arkası
Ben düz pozisyona indirdim ve şuan yan yatıyor canım bazen yan bazen düz yatıyorum bende civilden almıştım bu 120 liralık olanlardan

Dr kanar ederse getirin yakmak gerekebilir demisti bence mutlaka gotur

Kızlar bebeğim dün geceden beri hiç uyumadan ağlıyo. Sürekli emdi mama yedi. Hala ne versek alıyo. Acile gidelim diyorum du bi mama yesin du bi emsin diye diye geçti zaman nesi vardır bu çocuğun çıldırcam
Canın geçenlerde benimki de öyle oldu.ne durdu ne de doydu.buzluktan sağdığım sütlerden mi vermedim,göğsümdekileri mi bitirmedi,durmadı da durmadı..meğer gazı varmış.gaz damlası aldık verdim gazını çıkardı öyle rahatladı çocuk.ama tabiki gaz damlasıyla iş bitmiyor.artık sürekli tavşan yatışında yatırıp sürekli gazını çıkarıyorum.emdikten sonra bi tane değil birsürü gaz çıkarıyor çünkü.benimkinin derdi buydu inşallh senin de derdine derman olur canım

Gazını çıkarıyor canım ya o yüzden gaz sorunu değildir dedim ama ne çözemedim

Bana doktor demişti ki göbeğinden su,kan gelmeye devam ederse göbeği için verdiğim kırmızı ilacı kullanmaya devam et.kırmızı renkli bir iğne ampulüydü.eğer istersen fotosunu atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…