- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.521
Canım leke şeklinde kıyafetine bulaşıyorsa normal demişti bziö doktorumuz göbeği kuru tutmaya çalış yine sen ama yoğun Bi kanamasaysa ihmale gelme götrHerkese merhaba. Kizlar bebegim 9 eylulde dogdu bir hafta sonra göbeği dustu. Ama iki gundur tekrar gobegi kaniyor. doktorada goturmekte tereddüt ediyorum hastaliktan dolayi. Bulundugum sehirde cocuk doktorlarida korona olmuslar. Basina boyle bisey gelen varmi
Leke seklinde canim kurumus. Yogun kanama degil. Ozel hastanedeki doktor korona olmus hatta bende cok korktum dogum sirasindada hasta ise bize bulasirda diye. Devlettede sira bulmak zor. Ne yapacagimi sasirdimCanım leke şeklinde kıyafetine bulaşıyorsa normal demişti bziö doktorumuz göbeği kuru tutmaya çalış yine sen ama yoğun Bi kanamasaysa ihmale gelme götr
Bana doktor demişti ki göbeğinden su,kan gelmeye devam ederse göbeği için verdiğim kırmızı ilacı kullanmaya devam et.kırmızı renkli bir iğne ampulüydü.eğer istersen fotosunu atabilirim.
[/QUOTEsana zahmet resmini at cnm
Yani arada tırlatacak gibi oluyor insan ama bi şekilde geçiyor oğlum 9yaşında bana yardımı çok oluyor Haa bebeğide kıskanıyor 2.kızımla çok kavga ediyorlar onlarda haklı bir aydır dışarı çıktıkları yoktu dün baktım olacak gibi değil bebeği pusete koydum 1saat aşağı indirdim okadar mutlu oldularki camdan kedinin ciğere baktığı gibi arkadaşlarına bakıyorlardı yetebildiğim kadar diyorum artık aşırı saldım yapacak hiç birşeyim yok başka çünküTaktir ettim sizi gerçekten maşallah diyim ne diyim bilemedim 3 çocuk eş yardimi yok baskasinin yardımı yok umarım bende okadar güçlü olurum
Bende anlamadım ya ıkına ıkına bi kalıyorAynen surekli ikiniyor niye bende kafama takıyorum
Nasıl kullanılıyor o canımEvet ben kullandim oglumda da denedim gercekten ise yariyor
Eylül anneleri uykusuzlukla aranız nasıl
Ne kadar çıkarırsa çıkarsın eğer kıvranıyor ikiniyor ve bacaklarını genelde karnına çekiyor karnında sertlik varsa gazı vardır demişti bana çocuk doktoru cikardikca çıkarır demişti rahatalayinca biter bu hareketleri ağlaması demistiGazını çıkarıyor canım ya o yüzden gaz sorunu değildir dedim ama ne çözemedim
Kötü sinirlerim bozuluyor ama idare ediyoruzEylül anneleri uykusuzlukla aranız nasıl
Canım geçende attım o çayı al iç derim sütun articaktir büyük ihtimal bak benim okadar çok arttı ki artık 2 günde bir icicem gogsumden taşıyor çoğu zaman maşallah diyim hep böyle olur inşallah amaa dene kesinlikle milk tea anne çayı diy g ciyor internetten yada aktarda vardır hemde çocukta gazda olmuyor çok ben ictigimden beri gazı daha azaldı gibiBrn uykusuzluğa hiç alışamadım. GÜndüz uyurken de malesef uyuyamıyorum. ASlında uyusam pamuk gibi bir insanımbebeğim hiç o hallerimi bir kere görse bence her gece uyur. Benim geceye sütüm bitmiş oluyor,bence tam doymadığı için derin uykuya geçemiyor. Doktorumda çiş-kaka sayısı ve kilo alımı
İyi şimdilik mama verme sürekli seni emsinki sütün kesilmesin diyor. Bende arada kaldım, acaba sadece geceleri 30cc versem beni emmeyi bırakır mı?
Bende ayakta uyur gezer modundayım zombi styleBrn uykusuzluğa hiç alışamadım. GÜndüz uyurken de malesef uyuyamıyorum. ASlında uyusam pamuk gibi bir insanımbebeğim hiç o hallerimi bir kere görse bence her gece uyur. Benim geceye sütüm bitmiş oluyor,bence tam doymadığı için derin uykuya geçemiyor. Doktorumda çiş-kaka sayısı ve kilo alımı
İyi şimdilik mama verme sürekli seni emsinki sütün kesilmesin diyor. Bende arada kaldım, acaba sadece geceleri 30cc versem beni emmeyi bırakır mı?
Bzmkı güçlü kafayı sağ sol yapıyo canım o yuzden ona yatırmadım daha. 3-4 aylıkken düşünüyorum. Gündüz genelde yuz üstü (dedıgım gbı kendı yüz üstü bile olsa sağa sola döndürebiliyor) gece bı sağa bi sola yatırıyorum. Kafa şekli takıntım resmenBen düz pozisyona indirdim ve şuan yan yatıyor canım bazen yan bazen düz yatıyorum bende civilden almıştım bu 120 liralık olanlardan
Yüzüstü uyutamiyorum ben hiç ya korkutuyor o pozisyon tıkanır diye senin ki gibi sürekli sağ sol yapıyor kafasını sırt üstü uatirsam bile hep yana çeviriyor sağa sola yan şekilde yatmayı seviyor kafa şekli bendede takıntı acikcasiBzmkı güçlü kafayı sağ sol yapıyo canım o yuzden ona yatırmadım daha. 3-4 aylıkken düşünüyorum. Gündüz genelde yuz üstü (dedıgım gbı kendı yüz üstü bile olsa sağa sola döndürebiliyor) gece bı sağa bi sola yatırıyorum. Kafa şekli takıntım resmenöyle devam et canım sen de ilk ıkı ay özellikle çok önemli
Kötü sinirlerim bozuluyor ama idare ediyoruzgündüz sürekli uyanması hiçbir iş yapamıyorum ev pis geliyor bana yemek yapamıyor yiyemiyorum banyo yapamıyorum kişisel bakım yok dışarı çıkamıyorum bunlar beni geriyor sadece 40 çıkana kadar bebek uyur diye biliyordum uzun uzun hemde bizimki isee 15 günden sonra zivanadan çıktı hep uyanık gozelr kızarık 5 dakka 10 dakka uyuyor genelde
Bende doğumdan bu zamana kadar yaklaşık 10 11 kilo verdim bende uzun zamandır görmediğim bi kiloya düştüm ideal kiloma 5 10 kilo kadar daha var umarım bende başarabilirimkızlar hatta yoldaşlarım!
bugün 1 ekim. eylül anneleri olarak neredeyse ilk günden beri birbirimize kol kanat gerdik, düştüğümüzde birbirimizin elinden tuttuk, korktuğunda yanında olduk. birlikte geçirdiğimiz bu uzun yolculukta karın ağrılarımızı konuştuğumuz günler de oldu artık doğuralım dediğimiz günler de.
her birimiz çok şükür çocuklarımızı kucağımıza aldık ve allah nasip etti artık konuşmalarımız olan/olmayan sütlere, çıkmayan gazlara, uyku saatlerine döndü
bundan sonraki zamanda da inşallah hepimize çocuklarımızı sevdiklerimizle birlikle sağ salim ve hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olur.
doğum sonrası için topikten ayrılmayalım, kilo verirken de birlikte olalım demiştik, siftahı açıyorum; bugün doğumdan sonra ilk kez tartıldım ve doğumdan beri 9 kg vermişim. hayatımda hiç bu kadar zayıf olmamıştım desem yeridir
hazır vermişken yine dikkatli beslenerek ideal kiloma inmeyi hedefledim bugün, inşallah başarabilirim
sizlerde durum nedir?
Bu doğum yapınca kilo alan nasıl alıyor anlamıyorum valla bu koşturmaca yemeden etmedenbende aynısını düşündüm canım bizimki de erken doğum ama 40 çıkmadan başladı ilk günlere göre açıldı artık normal bebek gibi olmaya başladı sesi çıkıyor yani iyi olsunlarda bunlara şükür ne öz bakım ne ev bakımı kalmadı kahvaltı yemek bazen var bazen yok denecek kadar az uykusuzluk olmasa daha dinç oluruz uyku saatlerinde aralıksız uyusalar bizimkide uykusunda ıkınıp uyanıp duruyor bazen sinirleniyor ağlıyor alıyorum kucağıma karnını sıvazlıyorum gaz varsa atsın diye şaşırıyorum napcamı o an
Umarım hepimiz basaririz canım benimm en az 65 istiyorum hamile kalmadanda almıştım biraz onlarida vereyim yeter ki bu gidişle veririz de bakalımBende doğumdan bu zamana kadar yaklaşık 10 11 kilo verdim bende uzun zamandır görmediğim bi kiloya düştüm ideal kiloma 5 10 kilo kadar daha var umarım bende başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?