2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım leke şeklinde kıyafetine bulaşıyorsa normal demişti bziö doktorumuz göbeği kuru tutmaya çalış yine sen ama yoğun Bi kanamasaysa ihmale gelme götr

Canım leke şeklinde kıyafetine bulaşıyorsa normal demişti bziö doktorumuz göbeği kuru tutmaya çalış yine sen ama yoğun Bi kanamasaysa ihmale gelme götr
Leke seklinde canim kurumus. Yogun kanama degil. Ozel hastanedeki doktor korona olmus hatta bende cok korktum dogum sirasindada hasta ise bize bulasirda diye. Devlettede sira bulmak zor. Ne yapacagimi sasirdim

Or
Taktir ettim sizi gerçekten maşallah diyim ne diyim bilemedim 3 çocuk eş yardimi yok baskasinin yardımı yok umarım bende okadar güçlü olurum
Yani arada tırlatacak gibi oluyor insan ama bi şekilde geçiyor oğlum 9yaşında bana yardımı çok oluyor Haa bebeğide kıskanıyor 2.kızımla çok kavga ediyorlar onlarda haklı bir aydır dışarı çıktıkları yoktu dün baktım olacak gibi değil bebeği pusete koydum 1saat aşağı indirdim okadar mutlu oldularki camdan kedinin ciğere baktığı gibi arkadaşlarına bakıyorlardı yetebildiğim kadar diyorum artık aşırı saldım yapacak hiç birşeyim yok başka çünkü
[/QUOTE]
Asi öyle kendinden vazgeçiyor insan sadece onlar inşallah nemli oluyormuş uyursa uyursun ne ona iyi gelicekse onu yiyorsun resmen herşey onlar için umarım bende kısa sürede kendimi bukadar arka plana atmaya alışırım

Eylül anneleri uykusuzlukla aranız nasıl

Brn uykusuzluğa hiç alışamadım. GÜndüz uyurken de malesef uyuyamıyorum. ASlında uyusam pamuk gibi bir insanım bebeğim hiç o hallerimi bir kere görse bence her gece uyur. Benim geceye sütüm bitmiş oluyor,bence tam doymadığı için derin uykuya geçemiyor. Doktorumda çiş-kaka sayısı ve kilo alımı
İyi şimdilik mama verme sürekli seni emsinki sütün kesilmesin diyor. Bende arada kaldım, acaba sadece geceleri 30cc versem beni emmeyi bırakır mı?

Gazını çıkarıyor canım ya o yüzden gaz sorunu değildir dedim ama ne çözemedim
Ne kadar çıkarırsa çıkarsın eğer kıvranıyor ikiniyor ve bacaklarını genelde karnına çekiyor karnında sertlik varsa gazı vardır demişti bana çocuk doktoru cikardikca çıkarır demişti rahatalayinca biter bu hareketleri ağlaması demisti

Eylül anneleri uykusuzlukla aranız nasıl
Kötü sinirlerim bozuluyor ama idare ediyoruz gündüz sürekli uyanması hiçbir iş yapamıyorum ev pis geliyor bana yemek yapamıyor yiyemiyorum banyo yapamıyorum kişisel bakım yok dışarı çıkamıyorum bunlar beni geriyor sadece 40 çıkana kadar bebek uyur diye biliyordum uzun uzun hemde bizimki isee 15 günden sonra zivanadan çıktı hep uyanık gozelr kızarık 5 dakka 10 dakka uyuyor genelde

Canım geçende attım o çayı al iç derim sütun articaktir büyük ihtimal bak benim okadar çok arttı ki artık 2 günde bir icicem gogsumden taşıyor çoğu zaman maşallah diyim hep böyle olur inşallah amaa dene kesinlikle milk tea anne çayı diy g ciyor internetten yada aktarda vardır hemde çocukta gazda olmuyor çok ben ictigimden beri gazı daha azaldı gibi

Bende ayakta uyur gezer modundayım zombi style canım benim erken doğum olduğu için sütüm az geliyor emmiyorda sağıp süt-mama veriyoruz ama aç kalmaması lazım bebeklerin diye biliyorum yani sütün gelmiyorsa mama takviyesi olması gerekir diye biliyorum istersen onun yöntemlerini bir araştır kaşık biberon olur şırınga olur 30cclik verirsin mesela

Son düzenleme:
Ben düz pozisyona indirdim ve şuan yan yatıyor canım bazen yan bazen düz yatıyorum bende civilden almıştım bu 120 liralık olanlardan
Bzmkı güçlü kafayı sağ sol yapıyo canım o yuzden ona yatırmadım daha. 3-4 aylıkken düşünüyorum. Gündüz genelde yuz üstü (dedıgım gbı kendı yüz üstü bile olsa sağa sola döndürebiliyor) gece bı sağa bi sola yatırıyorum. Kafa şekli takıntım resmen öyle devam et canım sen de ilk ıkı ay özellikle çok önemli

Kızlar bişey sorucam 22 günlük olduk dışarı cikasim var açıkçası bunaldım bu sorumluluk koşturma falan anliyorsunuzdur zaten ki eşim olmasa tek idare ediyorum eşim çocuk küçük üşütür falan diyor pek çıkarmak istemiyor bende karar veremedim siz ne diyorsunuz bu konuda bı yemek tatlı yada yürüyüş yapsam diyordum vee bizimkinin burnu tıkanıyor usttumu normalmi anlamdım sıcak tutuyorum doktor cigerinde bişey yok normal tıkanır dedi de sizlerde var mı böyle bişey okyanus suyu kullaniyorum

kızlar sezaryan dikişinden ufak da olsa kan gelen var mı?

biraz önce peçeteye 5 krş kadar kan geldi kırmızı değildi. akıntı, kötü koku ya da ıslaklık yok dikiş yerimde. ağrım, ateşim ya da vajinal kötü kokulu kanamam da yok. anlamadım neden oldu. kaldırdığım en ağır şey de kızım o da 5 kilo.

Yüzüstü uyutamiyorum ben hiç ya korkutuyor o pozisyon tıkanır diye senin ki gibi sürekli sağ sol yapıyor kafasını sırt üstü uatirsam bile hep yana çeviriyor sağa sola yan şekilde yatmayı seviyor kafa şekli bendede takıntı acikcasi

bende aynısını düşündüm canım bizimki de erken doğum ama 40 çıkmadan başladı ilk günlere göre açıldı artık normal bebek gibi olmaya başladı sesi çıkıyor yani iyi olsunlarda bunlara şükür ne öz bakım ne ev bakımı kalmadı kahvaltı yemek bazen var bazen yok denecek kadar az uykusuzluk olmasa daha dinç oluruz uyku saatlerinde aralıksız uyusalar bizimkide uykusunda ıkınıp uyanıp duruyor bazen sinirleniyor ağlıyor alıyorum kucağıma karnını sıvazlıyorum gaz varsa atsın diye şaşırıyorum napcamı o an

Bende doğumdan bu zamana kadar yaklaşık 10 11 kilo verdim bende uzun zamandır görmediğim bi kiloya düştüm ideal kiloma 5 10 kilo kadar daha var umarım bende başarabilirim

Bu doğum yapınca kilo alan nasıl alıyor anlamıyorum valla bu koşturmaca yemeden etmeden ben 82.5 su doğuma bı kaç gün kala tartilmistim şimdi 70 kiloyum sürekli acikiyorum ama yiyecek bişey yok ki yiyeyim sırf süt için atistiriyorum sureklu su içiyorum sadece benim korktuğum sinirlerim harap olurda kızıma etki eder annenin duyguları geçiyormuş bebeğe zavallı eşimi saymıyorum bile oda benle yıpranıyor dün gece eve bı geldi gözler kan çanağı çok yıprandım diye boynuna atladım

Bende doğumdan bu zamana kadar yaklaşık 10 11 kilo verdim bende uzun zamandır görmediğim bi kiloya düştüm ideal kiloma 5 10 kilo kadar daha var umarım bende başarabilirim
Umarım hepimiz basaririz canım benimm en az 65 istiyorum hamile kalmadanda almıştım biraz onlarida vereyim yeter ki bu gidişle veririz de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…