2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kan gelmesine estetik sıkıştı benim karartilar var etrafında yeni oluşmuş gibi ağrım yok ama orası hissiz ve şişkinlik var halen

Bende anlamıyorum onu valla bende dedim böyle giderse eski halimden daha zayıf kalırım 10 kilo almıştım 2 kilo kaldı geriye oda belli olmuyor sezaryen göbeğim gitti kalmadı 2. Haftada gitmişti bende ne denk gelirse onu yiyorum yersem oda bide benim iştah gitti doğumdan sonra korkum benim de o çocuğa bu duygularımız geçerse diye eş kişileri olmasa napacakmışız bilmiom

S
SArdin mi göbeğini canım benim karnım dumduzduz göbeğim şuan alt kısımda var ve kaç gunluksun göbeğim eski halini almicak o belli oldu

Gazı çok güzel çıkıyor ama o şekilde uğraşmıyorum hiç, bzmkı cok sevıyor bı de. Demin gazı çıksın diye öyle yatırdım bı baktm uyumuş. Bi de 14.günden beri çıkıyoruz biz canım, havalar harika. Bu zaman çıkmayacaksın da ne zaman çıkacaksın. Önümüz kış, çok bunaltma kendni çık bence. Annemlere, abimlere hatta iki kez açık havada dolaşmaya gittik, şükür sıkıntı yok. Burun akıntısı bzde de var otri bebe kullanıyoruz her gün ama sezaryende genelde olan bir şey. Üşütme ile ilgili değil. Doktor bize de normal dedi.

S

SArdin mi göbeğini canım benim karnım dumduzduz göbeğim şuan alt kısımda var ve kaç gunluksun göbeğim eski halini almicak o belli oldu
Sarmadım canım korse aldım onu bile kullanmadım daha dikişin olduğu yerde şişlik var azıcık oda dikişten dolayı alır alır bende dikişe taktım sanki kilodun üstünde kalacak diye

Evet bacaklarını karnına çekiyor ama gaz da çıkarttırmıyor ille memeye yatırcaz çok yordu beni dün kendi de yoruldu

Göbek nası gitti ya ben göbek yüzenden hala ağlıyorum en son 7 kilo vermiştim 60 kiloydum 45te kalmak istiyorum kilo gider de göbek böyle kalırsa kendime gelemem ben

sıkışınca kan mı geliyormuş?

şişlik yok ama hissizlik bende de var hâlâ
Sıkışınca değil dikiş yazicaktim telefon sıkıntılı biraz kelimelr kayıyor T9 da saçma sapan düzeltiyor hissizlik hep olucakmis öyle diyor herkes ama ellediğinizde var mı şişlik bı yani elinize geliyor mu bı bakın ona göre doktora gidicem 22 gün oldu benim bu arada

Son düzenleme:
Ben hala külot giyemiyorum hamilelik iç çamaşırlarını giyiyorum üstüne geliyor sıkar diyorum aynayla bakıyorum hep psikolojimi bozdu yaa
Sarmadım canım korse aldım onu bile kullanmadım daha dikişin olduğu yerde şişlik var azıcık oda dikişten dolayı alır alır bende dikişe taktım sanki kilodun üstünde kalacak diye

yok hayır şişlik vs yok. benim de 21 gün oldu.

Göbek nası gitti ya ben göbek yüzenden hala ağlıyorum en son 7 kilo vermiştim 60 kiloydum 45te kalmak istiyorum kilo gider de göbek böyle kalırsa kendime gelemem ben
Bende hep göbekten korkuyordum 63tüm doğum yaptığımda 55im şimdi 32.haftada doğum yaptım ama hemen olanıda verdim çok hafif armut göbeğim var oda bende önceden de vardı zaten sezaryen yerimde hafif şişlik var ama bu gidişle dahada zayıflarım korse kullanmayı dene faydası oluyormuş ben aldım kullanmadım daha şekillensin diye de kullanmak lazım aslında

Ben hala külot giyemiyorum hamilelik iç çamaşırlarını giyiyorum üstüne geliyor sıkar diyorum aynayla bakıyorum hep psikolojimi bozdu yaa
Bende aynı yüksek bek kilot yada düşük bel giyiyorum altında kalıyor ama iz aşağıya iner mi az daha senin iz nerde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…