2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nasıl kullanılıyor o canım
Ebebekte var canim. Kiraz cekirdeklerinin olsugu bezi firinda isitiyorsun. Firini 150derecede az isitiyorsun icinde 1 dk bekletiyorsun. Cok sicaksa biseye sarar oyle koyarsin. Ben kiyafetinin ustune koydum aman diyim dikkat rt gobusune yanmasin

Gitsem mi acaba doktora kızlar sizlerde var mı şişlik elinize gelen
Canim sislik olmasi cok normal. Rahim toparlaniyor. 22 gun olduysa rahim dikislerinin oraya kadar inmistir hemen hemen. Kaldiki benim dikislerinin baslangic ve bitis yerleri hep sis gibiydi. Kan yada sizinti yoksa biseycik yoktur. Zaten 40inda gideceksin dra

Kızlar bebeklerinizin teni hangi renk duruyor
Tuhaf bir şekilde eşim beyaz tenli ben beyaz tenliyim ama çocuk esmere yakın buğday tenli duruyor dogdugundada kırmızıydı açılır dedim ama pekte açılmadı fen dersine olan güvenim yerle bir oldu iki beyazdan nasıl kara çocuk çıkar

Arkadaşlar merhaba, ablam için birsey danışmak istiyorum.
16.eylulde yuksek tansiyon sonucu 35 haftasinda 2.550 kg oolarak bebegini doğurdu.
bebek hala kuvozde solunumu guclensin diye beklerken bu hafta idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisi uygulaniyor.
bebekten 3.kez topuk kani istenmis..
evrakta şöyle yaziyor..
TSH tarama laboratuar sonucu :
Ilk ornek : calisma yok
ikinci ornek : 12.24
ucuncu ornek : 5.84

dedigim gibi simdi tekrar bi ornek istendi..
neden olabilir, bilgi sahibi olan ya da karsilasan var mi?

Ban Bana gel falan demedi gidilicek mi canım ne dedi doktorum senin

Bugun gittik kontrole,cok az düşmüş dedi doktor..salıya kadar zaman verdi,bol emzir bide gunes isiginda beklet dedi

Ebebekte var canim. Kiraz cekirdeklerinin olsugu bezi firinda isitiyorsun. Firini 150derecede az isitiyorsun icinde 1 dk bekletiyorsun. Cok sicaksa biseye sarar oyle koyarsin. Ben kiyafetinin ustune koydum aman diyim dikkat rt gobusune yanmasin
Tamam canım benim sağol

bizde aynıyız beyazız bizimkide kırmızı renk duruyor ıkındıkça falan koyulaşıyor tecrübeli anneler yazsın bakalım ten renkleri ne zaman belli oluyormuş

bizde aynıyız beyazız bizimkide kırmızı renk duruyor ıkındıkça falan koyulaşıyor tecrübeli anneler yazsın bakalım ten renkleri ne zaman belli oluyormuş
Bizimki ağlayınca ve uyanırken kızarıyor onun dışında bildiğin kara eşimde bende küçüklüğümüz sarışın oysaki şuan da beyaziz cidden bilenler bu ten rengi ne zaman oturuyor bebeklerde ya

Açılıyor bizimki de öyleydi. Şimdi pamuk oldu.

Kızlar doktor kan sulandırıcı verdi sezeryan sonrası 10 gün.yaptıran var mı benim gibi.artık kesmek istiyorum 7 gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…