2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebeklerinizin teni hangi renk duruyor
bizimki ilk doğduğunda pamuk gibiydi sonra sarılık oldu. şimdi allaha şükür sarılığı bitince yine beyaz oldu yanaklar kırmızı. ama saçlar siyahtan sarıya dönmeye başladı babasına benzemeye başladı rengi

Bana doktor demişti ki göbeğinden su,kan gelmeye devam ederse göbeği için verdiğim kırmızı ilacı kullanmaya devam et.kırmızı renkli bir iğne ampulüydü.eğer istersen fotosunu atabilirim.
Bana da atar mısınız göbeği düştükten sonra yıkadık ama şu sıra hep su geliyor sanki iltihap akıyor gibi

Benim gibi kara birinden sapsari bi oglanin dogmasina bende saskinim

Benim gibi kara birinden sapsari bi oglanin dogmasina bende saskinim
Karadan sarı gördüm hemde sapsarı bildiğin civciv sarısı kadının bir çocuğu esmer diğeri sarısın mavi gözlü ama iki beyazdan kara çıktığını ilk kendimde görüyorum

Aynı aynı bizde öyleyiz canım bizimkide kızarıyor koyu renk alıyor bende anlamadım anneler bi ses verinnnn bizeeee

Oyyy maşAllah kuzuya bizimki hep kırmızı tenli erken doğum olduğu için daha ten rengi belli değil değişiyor sürekli senin ki kaç günlük oldu

Yine kendi doktorunuzdan daha detaylı öğrenirsiniz ama bildiğim kadarıyla tsh 2 ölçümde 10 üzeri gelirse çocuklar için tedavi ihtiyacı oluyor , bir ölçümde 12 çıkmış , 2. Si 5 gelmiş , tedavi ihtiyacını değerlendirmek için bir ölçüm daha istiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…