2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sizin bebeklerde bazen hart diye kusma oluyormu fazlaca bizde ikinci defa oldu.. normal birşeymidr. Bide yatarken öksürür gibi yapıp ardından kustu yatarken bazen yapıyor öyle sanki bişey kaçmış gibi sizde oluyomu böyle şeyler hemen kaldırıp sırtına vuruyorum ama panik oluyorum

Benimde yatarken oluyo fışkırırı tarzda değil ama annem fazlasını çıkartıyo diyor

Bizdende 4. kez istendi son deger 6 cikmis. 5in altinda olmasını istiyolarmis

Hanımlar size iki soruyla geldim. İlk sorum gece bebekle yatarken tamamen karanlık odada mı yatıyorsunuz yoksa benim gibi gece lambası mı kullanıyorsunuz (ki hiç sevmem) sizce hangisi daha sağlıklı?
İkinci sorum bebeğinde çapaklanma yaşayan var mı? Çocuğum çapaktan gözlerini açamıyor. Sürekli temizliyorum ama nafile. Hatta baktım göz kenarları kızarmış. Sizce normal mi yoksa bi doktora görünmeli miyiz?

Biz şimdi hafif loş ışıkta yatıyoruz bir ay sonra felan kapatırım karanlığa döneriz
Çayın dem suyuna pamuğu batır bebeğinin gözünü sil onla geçer inşallah

Karanlıkta yatıyordum ama zor oluyor gece kalkınca emzirmesi altını değiştirmesi, beşik yatagımın yanında birde yataktan kalk lambayı yak derken benimde uykum kaçıyor öyle , bende gece lambası aldırdım valla gece hem uykum kaçmıyor hem bebeği rahat görüyorum . Çapaklanma bizdede oluyor ama aşırı değil

Kızlar gaz ilacı n kullaniyorusnuz biogala almıştım bitti galiba gelmiyor 78 TL bu kadar hızlı bitiyorsa çok pahalı ne onerirsiniz

Kesinlikle görün canım. Sezaryen olduysan gözyaşı kanalı tıkalı olabilir genelde sezaryen doğumlarda çocuk basınçla çıkmadığı için tıkalı kalıyo. Kızımda tek gözde yaşadık masajla iki ayda açtım ben. En kötü enfeksiyonsa bile damla verir hemen geçirir zaten o. Ben ağlayınca hemen göreyim diye karanlıkta uyumuyorum aslında karanlık daha sağlıklıdır eminim.

Evet sezeryan ve erken doğum üstelik. Masaj derken nasıl bi masaj acaba

Kızlar sizin bebişlerde uyurken bazen öksürür gibi boğazına sanki süt gibi bişey gelmiş gibi yapıyorlar mı

Bu evlerden çektiğim çile nedir arkadas evleneli daha 2 sene yeni bitti , 4.evimde oturuyordum( 5 aylık hamileyken taşındım 4.eve bu arada ramazanlıkta yani) atamam yapıldığı için eşimde tayin istedi ama 2 3 aydan önce çıkmıyor tayin diyordu bugün aradılar tayinin çıktı diye , anlayacağınız 5.ev yolları göründü daha 15 günlük bebekle ve sezeryan olduğum halde yardıma gelecek kimsede yok yanıma , halılarıda daha dün sermiştik durup durup keşke sermeseydik diyorum Dualarınıza talibim kızlar rabbim altından kalkabilmem için güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…