- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.761
İnşAllah canımHmmm senın de çokmuş canım inşallah bir sıkıntı yoktur.
Yaaa masallah ona, harika bir duygu olsa gerek. Benimkide dinlemeye basladi ben konusurken onunla emmeyi bile birakip dinliyoBu arada kızlar bebeğim bugün onla konuşmama tepki vermeye başladı gülüp ses çıkarıyordün tepki vermezken bugün verince insan mutlu oluyor hergün bişey öğreniyorlar cidden
Ayyy severim yaaaYaaa masallah ona, harika bir duygu olsa gerek. Benimkide dinlemeye basladi ben konusurken onunla emmeyi bile birakip dinliyo
Siparis ettik kuzu 1-2 gune gelir. Biz siparisi verdigimizden beri 3-4 kere sicti sipaAl mutlaka canım biz 1 gün kullandık ama baya iyi geldi daha kısa sürede kakasini yaptı. Gazi da azaldı sanki . Aptamilin normal olanı kullanırken çok gaz oluyodu
Ay Allah yardımcın olsun canım.benim eşim de pek öyle yemek falan bilmez yapamaz da en azından getir götür al işlerini yapıyor.bir de bebeğin gazını çıkarıyor bazen pışpışlıyor.vardiyalı çalışıuor ve bu hafta sabah 8 akşam 7 vardiyası ve ben onun aslında ne kadar işe yaradığını anladım.bebeğimin de bu hafta aksi gibi gazı pik noktaya ulaştı.bebeğim saat başı ağlama kriziyle uyanıyorAyy kizlar ya deliricem yada lohusa depresyonuna girmek uzereyimsizlerin ne guzel ya anneniz,ya ablaniz yaninizda.Ben hastaneden cikar cikmaz ikinci gunden beri evde ne is varsa mecburen yapmaya basladim.Yemek ,temizlik,hastaneden gelen cantalarimizin bosaltilip yikanmasi vs...Esim yardim ediyor ama iş yapmayi yemek yapmayi hic bilmiyor.Tarif edincede gicikca cvplar veriyor tartisiyoruz.Oglum deseniz surekli disarda eve gelip esyalarini saga sola atiyor.dezenfekte etmeye yetisemiyorum.
Kizim deseniz dün fiskirtarak kustugaz sancilarindan mi neden anliyamiyorum iki gundur hic uyumuyor en uzun uyudugu gece gunduz bir saat .Saat basi emmek,memede uyumak ,kucakta durmak istiyor.AMA MAALESEF SIKINTIDAN BENIM SUTLERIM KACTI.iyi beslenmek dinlenmek gerekiyor ama yemek yapmaya bile hicbirseye yetisemiyorum.40 dk uyudugunda yemek mi yapayim,evimi duzene koyayim,surekli dag gibi biriken camasirlarimi yikayip katlayip utuleyeyim,kizimami vakit ayirayim,evin eksigi gediğini mi tespit edeyim.virus onlemleriylemi ugrasayim.netten ne gaz yapar ne yemek ne yememek lazim vs mi arastirayim,kendime mi vakit ayirayim uyuyayim ŞA ŞIR DIM birde kizimin alt dudaginin kenarinda baloncuk olustu kabardi .emerken nefes nefese kaliyor.karnini doyurmak ,gazini cikarabilmek icin ve hickiriklarla öyle savas veriyorki yavruma cok uzuluyorum.Damlalari bile zor veriyorum hemen ici kalkiyor.Kontrole gidecegiz ama istanbul trafiginde uzak hastaneye git gellerdende cok yoruldum bebekle şarteli kapatip yangin var diye kacasim var vallahi ALLAHIMne kadar dolduysam bu vaktimi bu mesaji yazmaya harcadim.
Malesef sandığın gibi herkesin annesi yanında değil canım ben daha 9 günlükken sezeryan dikişimle 2 gün üst üste uzun yol geldim tam eve geldim yemek yap eşimin kirlettiği evi temizle halıları ser bir yandan bebeğe alışmaya çalış derken 4 gün sonra sabah uyurken aniden bir telefon geldi tayin çıktı diye şuan hem bebek avutuyorum hem koli yapıyorum bu hafta içi taşınacağız gidip birde eşya yerleştireceğim ve bunları yaparken yardim edecek kimsemde yok tek başıma yapıyorum eşim zaten işe gidip geliyor gelince kolileri boş odaya tasıtıyorum ona , bu sırada yemekte bana bakıyor bebekte bana bakıyor kimse yardıma gelelim bile demiyor ki umrumda da değil rabbim yardim ediyor bana o yeterAyy kizlar ya deliricem yada lohusa depresyonuna girmek uzereyimsizlerin ne guzel ya anneniz,ya ablaniz yaninizda.Ben hastaneden cikar cikmaz ikinci gunden beri evde ne is varsa mecburen yapmaya basladim.Yemek ,temizlik,hastaneden gelen cantalarimizin bosaltilip yikanmasi vs...Esim yardim ediyor ama iş yapmayi yemek yapmayi hic bilmiyor.Tarif edincede gicikca cvplar veriyor tartisiyoruz.Oglum deseniz surekli disarda eve gelip esyalarini saga sola atiyor.dezenfekte etmeye yetisemiyorum.
Kizim deseniz dün fiskirtarak kustugaz sancilarindan mi neden anliyamiyorum iki gundur hic uyumuyor en uzun uyudugu gece gunduz bir saat .Saat basi emmek,memede uyumak ,kucakta durmak istiyor.AMA MAALESEF SIKINTIDAN BENIM SUTLERIM KACTI.iyi beslenmek dinlenmek gerekiyor ama yemek yapmaya bile hicbirseye yetisemiyorum.40 dk uyudugunda yemek mi yapayim,evimi duzene koyayim,surekli dag gibi biriken camasirlarimi yikayip katlayip utuleyeyim,kizimami vakit ayirayim,evin eksigi gediğini mi tespit edeyim.virus onlemleriylemi ugrasayim.netten ne gaz yapar ne yemek ne yememek lazim vs mi arastirayim,kendime mi vakit ayirayim uyuyayim ŞA ŞIR DIM birde kizimin alt dudaginin kenarinda baloncuk olustu kabardi .emerken nefes nefese kaliyor.karnini doyurmak ,gazini cikarabilmek icin ve hickiriklarla öyle savas veriyorki yavruma cok uzuluyorum.Damlalari bile zor veriyorum hemen ici kalkiyor.Kontrole gidecegiz ama istanbul trafiginde uzak hastaneye git gellerdende cok yoruldum bebekle şarteli kapatip yangin var diye kacasim var vallahi ALLAHIMne kadar dolduysam bu vaktimi bu mesaji yazmaya harcadim.
Benimki 2 gün önce başladı kurmaya azda olsa 25 günlüğü Z bizdekızlar bebeğim bugün 21 günlük oldu. 21 günlük bebek göz teması kurabilir mi? kucağımıza aldığımızda ışık olan yerlere bakıyor ama göz teması kurmuyor yada parmağımı takip etmiyor. bunlar için erken mi?
Çok zor canım senin 6 aylık hamileyken taşındık bizde ozaman bile çok zordu yardım eden varken hem bebek hem yardım edenin yok daha zordur tabiki Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sakin olurda o bari destek cikarrMalesef sandığın gibi herkesin annesi yanında değil canım ben daha 9 günlükken sezeryan dikişimle 2 gün üst üste uzun yol geldim tam eve geldim yemek yap eşimin kirlettiği evi temizle halıları ser bir yandan bebeğe alışmaya çalış derken 4 gün sonra sabah uyurken aniden bir telefon geldi tayin çıktı diye şuan hem bebek avutuyorum hem koli yapıyorum bu hafta içi taşınacağız gidip birde eşya yerleştireceğim ve bunları yaparken yardim edecek kimsemde yok tek başıma yapıyorum eşim zaten işe gidip geliyor gelince kolileri boş odaya tasıtıyorum ona , bu sırada yemekte bana bakıyor bebekte bana bakıyor kimse yardıma gelelim bile demiyor ki umrumda da değil rabbim yardim ediyor bana o yeter
Aynen kuzum henuz gormuyolarya etrafa bakiniyo ses nerden geliyo diye. Ah ah azicikta kilo aldi yiyorum heryerini. Kilo alma dedigim anca 3 kgyu gorduk isteAyyy severim yaaaoda nasıl güzel oluyor bizimki onu yapmıyor daha her çocuğun gelişimi farklı oluyor işte
Oy maşallah ya darısı başımıza. Onlar sıçınca bizde rahatliyoruzSiparis ettik kuzu 1-2 gune gelir. Biz siparisi verdigimizden beri 3-4 kere sicti sipa
göz teması için daha erken canm.kızlar bebeğim bugün 21 günlük oldu. 21 günlük bebek göz teması kurabilir mi? kucağımıza aldığımızda ışık olan yerlere bakıyor ama göz teması kurmuyor yada parmağımı takip etmiyor. bunlar için erken mi?
5 aylık hamileyken taşınmıştık daha canım onuda yaşadım ve yine tektim yardıma gelenim olmadı ama rabbim yardim ediyor bir şekilde, artık ev taşımaktan ruhende bedenende yoruldum , batıya tayin çıkana kadar son olmasını diliyorum rabbimden çünkü 2 sene 3 ay oldu daha evleneli ama 5.eve taşınıyoruz hepsinde de tektim eşimde 24 24 çalışıyordu zaten onada birşey diyemiyorum adam zaten 24 saat nöbet tutup geliyor uykusuz ne diyebilirim ki onadaÇok zor canım senin 6 aylık hamileyken taşındık bizde ozaman bile çok zordu yardım eden varken hem bebek hem yardım edenin yok daha zordur tabiki Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sakin olurda o bari destek cikarr
Olsun yapı olarakta büyüyorlar kilo alınırAynen kuzum henuz gormuyolarya etrafa bakiniyo ses nerden geliyo diye. Ah ah azicikta kilo aldi yiyorum heryerini. Kilo alma dedigim anca 3 kgyu gorduk iste
Sleppy bize Pişik yaptım turco denedim fena değildi ama goon çok güzel incecik yumuşacık ve kesinlikle Pişik yapmadı bizeKızlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz ilk sleppy kullandık biz sonra minies migrosun urunu önerilerde oda vardı ve çok memnunum oneirirm
Sorma valla onlar yedikce doyuyoruz, sictikca rajatliyoruzOy maşallah ya darısı başımıza. Onlar sıçınca bizde rahatliyoruz
Buna sukur kiz 2200lerden geldik burayaOlsun yapı olarakta büyüyorlar kilo alınır
Sleppy güzeldi de yumuşak gelmedi bana nedense primada tanıtım ürünü geldi oda çok sinmedi bı miniesi beğendim sizdirmiyor kokmuyor ve yumusakSleppy bize Pişik yaptım turco denedim fena değildi ama goon çok güzel incecik yumuşacık ve kesinlikle Pişik yapmadı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?