2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende korkuyorum ondan vurması zor sonra ogün boyunca dikkat etmek gerekiyor bide hemşirenin tecrübesi önemli
Bide verem saatlik açılan aşı olduğu için o gün kalabalıkta olur diyorum virüs zamanı nası olucak

Bu arada kızlar bebeğim bugün onla konuşmama tepki vermeye başladı gülüp ses çıkarıyor dün tepki vermezken bugün verince insan mutlu oluyor hergün bişey öğreniyorlar cidden
ne kadarlık oldu? böyle böyle zaman çabuk geçiyor işte. bi daha bu kadar ufak olmayacaklar kıymetini bilmek lazım

Ayy maşallah Allah sağlıkla büyütsün kuzuları geçmiş olsun canım benim geçenlerde oldu öğle 2 3 gün sürdü belki daha çok ağrı var ishal gibi dediğin gibi ama geçti kendiliginden

ne kadarlık oldu? böyle böyle zaman çabuk geçiyor işte. bi daha bu kadar ufak olmayacaklar kıymetini bilmek lazım
36gün oldu canım
Aynen her anlarını kayıt etmek lazım ama çok zor yakalamak birde kokuları falan şimdi çok güzel ayy uyumak üzere uyandırıp sevesim geldi ama yapmıcam 5ten beri toplam 1saat uyudu inşallah bu sefer tutturcaz

benimki memede uyumaya alıştı 2 gündür anca öyle dalıyor gece uykusuna

Biz sizi ararız dediler aynen saatlik olduğu için üçüncü aya kadar zamanı varmış. Kızımda çok tecrübesizdi hemşire sağlık ocağını değiştirdim bu yüzden inanki

Ayy maşallah Allah sağlıkla büyütsün kuzuları geçmiş olsun canım benim geçenlerde oldu öğle 2 3 gün sürdü belki daha çok ağrı var ishal gibi dediğin gibi ama geçti kendiliginden
Sağ ol canım. Amin inşallah geçer gerçekten çok kötü.acile gitmek zorunda kalmayız umarım zorla bir seyler yiyorum sonra tekrar agrıyo (

Sağ ol canım. Amin inşallah geçer gerçekten çok kötü.acile gitmek zorunda kalmayız umarım zorla bir seyler yiyorum sonra tekrar agrıyo (
ben ameliyattan beri her gün ishaldim neredeyse. abartmıyorum gerçekten öyleydim. ne yesem fayda etmedi en son kuru türk kahvesi yedim bi tatlı kaşığı peşine de 3 yudum su içtim. 3-4 tane de haşlanmış patates yedim inan onlar kesti halimi.

Daha dün gibi ne zaman dogacak tekmeleri mi hissetmelerimizden bahsediyorsun şimdi gulmelirinden bahsediyorum ben her baktığımda bu benim kızım mi diyorum açıkçası buyusede sevsek oynasak
Aynen benim 3.olduğu halde doğunca nası olucak diye hep düşüyordum şimdi hergün Bi tepki bi hareket nasıl kendilerine bağlıyorlar
50cm likler ama hayatlarımızı ortasındalar tüm hayatımız onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…