2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Emzik damak yapısını bozuyor diye kullanmıyorum ama 1 aydır göğüs ucu yaralarım geçmiyo göğüs ucu takıyorum öyle emziriyorum o damak yapısını bozar mı acaba

Evde test yaptım arkadaş acaba test bozuk olabilir mi gerçekten negatif mi anlayamadım regl 4 gün geçti Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

B biz gittik makatta catlak olmus ikinmaktan kakasinda nokta nokta kan vardi

Slm kizlar bebeginizi yikarken elleei ayaklari morariyomu. Cok mu usuyoki acaba yoksa baaka birsey mi var. Sizde durumlar nasil. Giyinince geciyo hemen. 5 dk surmuyo yıkamam da
Göbeği yeni düştü henüz yıkamadım,kaç günde bir yıkıyorsunuz,küvette mi?Hemşire hastanede yıkamıştı en son ve küvette üşür kucağınızda yıkayın demişti.

Slm kizlar bebeginizi yikarken elleei ayaklari morariyomu. Cok mu usuyoki acaba yoksa baaka birsey mi var. Sizde durumlar nasil. Giyinince geciyo hemen. 5 dk surmuyo yıkamam da
Morarıyor canım bizimde elimde hemen yıkıyorum kuvetle felan uğraşmıyorum lavabonun içinde hemn yıkıyorum günlük yıkamaya çalışıyorum sonra hemen yağlayıp üstünü giydiriyorum

Evet canm benim bebeğimde de oluyor.normal banyo sonrasi hızlıca giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…