2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Su mu verdi nasil ya hangi dr 1 aylik bebege su verebilirsin der
Ben sorduğum için onayladı kendısı dıırekt ver demedı canım. Sadece bır kez diye de vurguladı o da kilosu ıyı olduğu için dedi. Daha vermedm, burada havalar bıraz normale döndü zaten.

Kızlar dün karın ağrısı yüzünden öğün atladım bir sey yiyemedim hakıkaten süt az oldu. Su ıcmek yetmiyormus anladım.

Kızlar dün karın ağrısı yüzünden öğün atladım bir sey yiyemedim hakıkaten süt az oldu. Su ıcmek yetmiyormus anladım.
Aynen canım bende gece yatmadan yulaf yiyorum gece 3gibide dut kurusunu kaynatıp suyuyla içiyorum gece gayet güzel oluyordu dut kurusunu içmeyi unuttum bugün bnm de baya farketmiş

Aynen canım bende gece yatmadan yulaf yiyorum gece 3gibide dut kurusunu kaynatıp suyuyla içiyorum gece gayet güzel oluyordu dut kurusunu içmeyi unuttum bugün bnm de baya farketmiş
Ben de eşime demin sipariş ettim kuru dutu canım baya etkiliymiş dimi. Hurma yiyorum o da artırııyorr bı de inciri pişirdim marmelat yaptm o da artırdı. Taze incir sanki gaz yaptı bebişe. Yulafı ben de yiyorum arada. Bazen ne yiiyecegmi şaşırıyorum inanki

Canım dut kurusunu suyla kaynatıyor musun yoksa kaynamış suya dut kurusun atıp demlenince mi içiyorsun? Bende bir deniyim geceleri sütüm çok azalıyor çünkü

Canım bende normal beslenmeyi unuttum süt olsun diye elime bir demet dereotu alıp yiyorum her fırsatta süt yapan çaylar içiyorum. Tahin helvaları yemekten iğrenmeme az kaldı yemin ediyorum bir hamburger, pizza yemeyi öyle özledim ki

Arada ye canım en azından ucundan tadına bak. Aklımızda kalacağına midemizde kalsın Doğum öncesi kiloma düşmüşüm ben de bunca yemeye, sonumuz hayır olsun tabi sabah altıdaki emzirmemde oturdum yarım ekmek, peynır, bal filan atıştırdım. Yoksa sabah kurt gibi ac oluyorum. Gece de bır seyler atıstırarak uyuyorum:) ve az önce kahvaltımı yaptım. Bzm tosuna yetişemicem yoksa.

Aynen baya faydası var annemgildede bu yıl çok olunca file çekip kuruttular bana yaradı
İncirde çok güzel arttırıyor aynn mor incir yaptı sanki bizim kıza yeşilde sıkıntı olmamıştı
Yulafı hiç sevmedim ama güzel süt yapıyor bide yulaf aldım eşim o ne dedi yulaf süt yapıyormuş dedim yulafı atlara verirler hızlı koşsun diye benle dalga geçti

Hamburger bende istiyorum acaba bugün sipariş mi versek

Süt durumunuz ne alemde kizlar ? Benim sezaryen 6.gunde anca gelmisti sutum ama hala yeterli degil 12.gunum bugun ne zaman foş foş gelecek bu sutler Arkadaslarin dedigi gibi her seyi yemek icmekten kusucam sut olsun diye Birini emzirip digerini sagiyorum bakiyim ne cikcak diye 30 cc anca cikiyo birinden bende yetmiyo diye mama veriyorum arada hala onu da ne zaman kescem karar veremedim dr almamaya baslayinca sutun yetiyo demektir dedi ama mamayi hala aliyor. Hic istemiyorum vermek biberona da aliscak diye korkuyorum. Beslenme isi tam bir kaos anliyacaginiz

Uzmanlar saginanla bebeğin çektiği miktar farklı çıkar diyor bebek daha iyi çeker der o yüzden çok takmamaloyiz çıkan sağım miktarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…