2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Istahi benimki gibi açılan var mı ya hamileyken çok istahsizdim zaten 9 ayim kusmayla geçti afedersiniz şuan dünyaları yesem yine doymuyorum kilodan çok korkuyorum

Göbeği yeni düştü henüz yıkamadım,kaç günde bir yıkıyorsunuz,küvette mi?Hemşire hastanede yıkamıştı en son ve küvette üşür kucağınızda yıkayın demişti.
Biz bir ayı geçtik ben hemen hemen hergun yıkıyorum. Bebeği de rahatlatıyor.kuvette yıkıyorum ama öyle uzun uzadıya değil .

Benim ist
Istahi benimki gibi açılan var mı ya hamileyken çok istahsizdim zaten 9 ayim kusmayla geçti afedersiniz şuan dünyaları yesem yine doymuyorum kilodan çok korkuyorum
Ahım da çok açıldı. Her emzirmeden sonra midem kaziniyor.oyle aç oluyr ki elime geçenleri yiyorum

Slm kızlar korse kullananlar var mı.ben bugün kullandım rahatsız etmedi.34 gün oldu sezeryan olali

Bence Dr a görünün. Bizde de çapaklanma arttı. Dr enfeksiyon kapmış dedi. Antibiyotik bazlı damla verdi. Hemen hemen bitti. Çok az oluyor. Eğer rengi yeşil gibiyse enfeksiyondur

Bugün ilk tepkimizi aldık bebeğimden çok hızlı buyuyorlar resmen sabah eşimle onla konuşuyoruz bize dönüp çok güzel sesler çıkardı bizim artık tam farkimiza vardı gibi hissettik ve kızlar bişey sorucam mutfaktaydim kizim odada uyuyordu aniden bağırdı gür sesle ağladı odaya geldim gözler kapalı sustu sizde hiç ol du nu ruya mi hordu acaba

Oyy maşallah
Bizim kızda ağlıyor canım sesimi duyunca sakinliyor

maşallah canım, bende o günler için sabırsızlanıyorum. inşallah bizde en kısa sürede tepkiler almaya başlarız. Böyle tepkiler almaya başlayınca sende motive olmuşsundur değil mi? daha zevkle ilgileniyorsundur bebeğinle..

kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama sizinle de pyalaşmak istedim. süt için bol bol su içiyoruz, ben dün içtiğim suların sıcak olmasına özen gösterdim. Akşam demlediğimiz çayın suyunu içtim, etkisi var mı bilmiyorum, ama sanırım benim vücudumdaki gazı atmama yardımcı oldu ve gecemizde biraz daha rahat geçti. Bir gece , bir gecedir

hepatit B'nin ikinci dozunu yaptıran arkadaşlar; bebeklerinizde ateş vs oldumu? benim kızımda haftaya bir aylık olacak ve ikinci doz aşısını olacak. Huzursuzlukları oldumu?

hepatit B'nin ikinci dozunu yaptıran arkadaşlar; bebeklerinizde ateş vs oldumu? benim kızımda haftaya bir aylık olacak ve ikinci doz aşısını olacak. Huzursuzlukları oldumu?

Olmadı canım, 24 saat banyo yasağı oluyor bilgin olsun
Bir de göz muayenesi ve kalça ultrasonu yaptırman gerekiyor 1.ay muayenesi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…