2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hepatit B'nin ikinci dozunu yaptıran arkadaşlar; bebeklerinizde ateş vs oldumu? benim kızımda haftaya bir aylık olacak ve ikinci doz aşısını olacak. Huzursuzlukları oldumu?
Ateş yoktu canım hatta ogün gayet Bi gün geçirdik fakat diğer güne kalkmamızla huyu değişmiş kalktı huzursuzluk vardı uykuya direnme huzursuzluk bitti ama hala uykuya direniyor

Olmadı canım, 24 saat banyo yasağı oluyor bilgin olsun
Bir de göz muayenesi ve kalça ultrasonu yaptırman gerekiyor 1.ay muayenesi olarak
Göz muayenesinin 3aya kadar zamanı var diye biliyorum birde sağlık ocaklarına sorun bizim sağlık ocağı yapıyormuş ikinci ay aşısıyla yapılacak biz kalça ultrasonu 1.5 2 ay arası çektircez doktor belli Bi zamanı yok şartlıycak dedi

Ayy insallahh evet gerçekten öyle daha bı zevkle bakıyorum açıkçası dün babası akşam dışarı çıkacaktı okadar sevimlilik yaptiki çıkmak istemedi resmen her bebek aynı zamanda tepki vermeye baslamiyormus bizimki huysuz uyumuyorda çok etrafa odaklı o yüzden daha hızlı oldu tepki vermesi fakat az daha uysal uyuyan bir bebek olsaydı keşke diyorum isim varken

allahım ben aşıları düşündükçe fena oluyorum. ayaklarım geri geri gidiyo resmen
Salı yapicaz bizde neden korkuyorsun anlık çekçek acıyı bir ömür karşılığını görecek öyle düşün canimm insan dayanamıyor aglamasina ama mecbur onun iyiliği için

Kızlar bize gaz sakinlik ve ilerde diş çıkarırken rahat çıksın diye Kehribar taşı önerdiler biz aldık etkisi göstermeye başladı şimdilik ayak bileğinde diliyoruz ağzını kapatmadan ilerde boynuna takicaz

Salı yapicaz bizde neden korkuyorsun anlık çekçek acıyı bir ömür karşılığını görecek öyle düşün canimm insan dayanamıyor aglamasina ama mecbur onun iyiliği için
vallahi ağlamasına dayanamıyorum. sanki hiç sakinleştiremeyeceğim gibi geliyor. topuk kanı verirken ya da kan alınırkenki ağlamaları hiç gitmiyor gözümün önünden ☹

nerden aldınız benim de aklımda kehribar kolyesi.

Doğrudur, dün yaptırdık bitti şükür

vallahi ağlamasına dayanamıyorum. sanki hiç sakinleştiremeyeceğim gibi geliyor. topuk kanı verirken ya da kan alınırkenki ağlamaları hiç gitmiyor gözümün önünden ☹
Eşimde sen gibi yapıyor beni geriyor onsuz gitmek istiyorum aşıya falan susturursun annesisin sen kokun bile güven veriyor ona sakinlestiriyor o yizdne hep sakin ol çünkü bebeginde senden çok etkileniyor senin ruh halinden ozellilel

Gaz için de mi iyiymiş kehribar kolyesi?aysk bileğine nasıl taktınız kolyeyi şu an çok küçük diye cesaret edemedim açıkçası.15 günlük

Gaz için de mi iyiymiş kehribar kolyesi?aysk bileğine nasıl taktınız kolyeyi şu an çok küçük diye cesaret edemedim açıkçası.15 günlük
Aynen gaz içinde iyi geliyormuş tenine degicek şekilde olucak ayak bileğinde geniş geniş dolaşık çorap tutuyor yani ağzını kapatmadan kolyeninbiz zararını görmedik hatta daha sakin gibi geliyor bana bebeğim taktigimizdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…