2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
inşallah. hemen kucağıma alıp pış pışlıyorum zaten. cuma ola hayrola

hepatit B'nin ikinci dozunu yaptıran arkadaşlar; bebeklerinizde ateş vs oldumu? benim kızımda haftaya bir aylık olacak ve ikinci doz aşısını olacak. Huzursuzlukları oldumu?
Yok kuzum zaten ilk doğduğundada yapıyolar o günde sonraki gün yaptırdığımdada herhangi bi yan etkisi olmadı doktorada sordum özellikle yok olucağı aşıları biz size söylicez dediler

Kızlar bebeklerinizde kakaya çıkma sorunu olan var mı haftada bir yapıyordu iki seferdir bugün yine bir hafta oldu hala yapmadı önerebiliceğiniz bişey varmı

Kızlar ben meme uçluğu takıp emziriyorum bazen içine süt birikiyor bizimkide inat gibi öyle olunca ya eliyle çarpıyor ya ağzıyla çekiyo düşüyo içindeki bi damla üstüne dökülüyo sarı sarı leke oluyor çıkmıyo da çıkarabilen var mı dalinin granül sabunuyla yıkıyorum

ben 1 çorba kaşığı kadar omoyla yıkıyorum onun lekeli kıyafetlerini. sonra kendi deterjanıyla yıkıyorum. siveno sıvı deterjan kullanıyorum.

Kızlar bebeklerinizde kakaya çıkma sorunu olan var mı haftada bir yapıyordu iki seferdir bugün yine bir hafta oldu hala yapmadı önerebiliceğiniz bişey varmı
Ne kadarlık bebeğiniz haftada bir çok geç değil mi doktora falan gittiniz mi gittiyseniz ne dedi kusura bakmayan çok soru sordum

Ebebekten leke çıkarıcı aldım kaka lekesini çıkarıyor su bı dene istersen

Istahi benimki gibi açılan var mı ya hamileyken çok istahsizdim zaten 9 ayim kusmayla geçti afedersiniz şuan dünyaları yesem yine doymuyorum kilodan çok korkuyorum

Ayynenn harfiyen katılıyorum durumumuz aynı proteini çoğaltmak lazım doymak için ama her zaman olmuyor o da

Rabbim sınıyor gerçekten kızlar , harıl harıl ev topluyorum zaten eşim dedi hava soğudu 2 günde olsa acayim dogalgazı bebek üşümesin , içerden şarıl şarıl akan bir su sesi geldi kombiye su gitsin diye açmış mutfak tezgahının altından alakasızca fışkırmaya başladı, tasınacagımız belli değilken 1 gün öncesinde yeni yıkanmış serdiğimiz hali su içinde kaldı, mutfakta koli yaptığım kocaman bir kutu vardı altı ıslandı hep ki o koli baya büyük tencere tava ne bulduysam koymuştum 1 tane vardı o koliden , yani sabrım sınanıyor ama rabbim bundan geri koymasın diyebiliyorum sadece

Allah yardımcın olsun zor ama vardır bunda da bir hayır ,ne kadarlık bebeğin?

Bizimkide 2-3günde bir yapıyor doktorumuz mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyun dedi ve poposunu zeytinyağlı derece ucuyla uyarın dedi öyle yapıyoruz neyle besleniyor sizin ki

Bende aynı dertten muzdaribim lekeler asla çıkmıyor

Kızlar lohusa depresyonuna giren var mı?Ben sanırım girmek üzereyim ,sürekli ağlamam geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyorum, gündüz bebeğim uyuyunca ,uyumak bile gelmiyor içimden kara kara düşünüyorum.Sonrası tabi yine yorgunluk depresyon

Ben galiba göbeğim böyle kalacak diye ağlıyorum, asla iyileşemicem diye ağlıyorum,saatlerce emzirdikten sonra hala mama yiyor diye ağlıyorum, eşim beni öpünce filan bana acıyosun (!) deyip ağlıyorum saçma sapan bi haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…