2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de aynen böyleyim...

Ben canım... özellikle geçen hafta çok yoğun bir şekilde hissettim. Herşeye ağlıyorum. Kendimi bir odaya kapatıyım kimse benden birşey istemesin istiyorum. Hayatım sonsuza dek bu döngüde geçecek diye korkuyorum. Mahkumiyet gibi sanki hapisteymişim gibi..Eğer ilaç desteği vermeyecek olsa; doktor tedavisi istiyordum.. son iki gündür karamsar halim devam etse de ağlamamıştım. Herkes geçecek diyor, evet biliyorum geçecek ama biran önce geçsin istiyorum

ben de aynen böyleyim...
Aynen ben de bu çocuk nasıl büyücek diye ağlıyorum hep hapis mi kalacam diye ağlıyorum sürekli.Ve en son ona ninni söylerken kendimi ağlarken buldum.şaka gibi

Bir hafta uyumadım doğumdan sonra delirmek üzereyken Psikiyatriye gittim. Olmuyorsa destek al şimdi daha iyiyim.

Canım ilaç tedavisi mi başlatıyorlar? Ben emzirdiğimiz için çekindim açıkçası. Nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar
Hamilelikten önce de ilaç kullanıyordum. Anksiyete var bende. Yine başladım. Doktora emziriyorum dedim düşük doz bebeğe etkisi az bir ilaç. Aslında terapiye de ihtiyacım var bakalım nasıl ilerlicez.
Durumuna göre ilaç ve terapi, belki sadece ilaç ya da sadece terapi uygular.

Anladım canım, inşallah hiçbirine gerek kalmaz. Benim de bu sürecin arrarak devam ederse bi destek almak zorundayım.

Sutu ya da mamayi siringayla veren arkadaslar her seferinde yeni siringa mi kullaniyorsunuz yoksa bikac sefer mi ?

Yikiyo muydun peki her seferinde Dr inatla bu kadar kucukken biberon verme diyor siringayla cok zor oluyor allahim
evet steril olmasına rağmen kullanmadan yıkıyordum. 21-22 günlükken biberona geçtik biz öyle devam ediyoruz. mama veriyorum bazen sağdığım sütü veriyorum beni de emiyor bırakmadı allaha şükür. senin bebeğin kaç günlük oldu?

2 haftalik oldu tam Sana tam alismadan verme dedi biberon belki 2 3 aylikken diyo Yikilmisim orda zaten duyunca ☺

Oyle denedim zaten normalde siringayi bile memeden sonra veriyorum o meme alinacak illa Biraz daha buyusun dedigin gibi geceleri baslicam olmadi ya da dr u gelsin kendi beslesin
valla ben kendi kızım için diyeyim, özellikle büyüyüp kilo aldıkça beslemek çok zor olurdu şırıngayla. iyi ki biberona geçmişim. sütü biberondan içince bana yenge demeyecek sonuçta yine annesi olacağım

Ayyy çok güldüm bunaaa yaa bizde biberonla besliyoruz seninkide almıyor mu meme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…