2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayyy çok güldüm bunaaa yaa bizde biberonla besliyoruz seninkide almıyor mu meme
benimki kafasına göre takılıyor

bazen -keyfi yerindeyse- 2 mememi de güzelce emiyor doyup uyuyor. bazen birini emiyor ötekini sağıyorum. bazen mama istiyor üstüne türk kahvesi niyetine beni emiyor. dediğim gibi kafasına göre

philips avent in biberonunu almıştım. çok memnun kaldım ucu yumuşacık. belki de ondan meme reddi yaşamadık bilemiyorum

Mamayi ne veriyosun aptamilin gaz yapmayanini aldim o da biraz yogunmus aventin biberonundan gecmedi mama denedim bi kere

Mamayi ne veriyosun aptamilin gaz yapmayanini aldim o da biraz yogunmus aventin biberonundan gecmedi mama denedim bi kere
ben aptamilin normalini veriyorum 1 numarasını. gaz konusunda bi fark göremedim valla hastanede de onu veriyorlardı evde de ona devam ettik biz. bir de mesela 3 ölçekten yapıyorsam mamayı suyunu koymam gerekenden çok çok az fazla yapıyorum ben. inşallah faydası oluyordur.

gece beslenme vaktinden önce de nurse harvey's i veriyorum 4-5 damla. rahat rahat hem tuvalete çıkıyor hem gazını çıkartıyor kızım.

2 haftalik oldu tam Sana tam alismadan verme dedi biberon belki 2 3 aylikken diyo Yikilmisim orda zaten duyunca ☺
Ben doğduğu günden beri veriyorum biberon önce emziriyorum sonra biberon veriyorum red yaşamadık.Chicco aldım ben emzik kısmı anne memesi şeklinde çok memnunum

Kızlar kalça ultrasonunu şehir hastanesinde çektiren var mı?ücret ödediniz mi?memnun kaldınız mı?pandemiden dolayı korkuyorum ama yine de sorayım dedim.

Kızlar kalça ultrasonunu şehir hastanesinde çektiren var mı?ücret ödediniz mi?memnun kaldınız mı?pandemiden dolayı korkuyorum ama yine de sorayım dedim.
hayır ama yarın şehir hastanesine gideceğiz çektirmek için. ben de kendi muayeneme gireceğim aynı zamanda. şehir hastanesinde ücretli miymiş kalça ultrasonu?

hayır ama yarın şehir hastanesine gideceğiz çektirmek için. ben de kendi muayeneme gireceğim aynı zamanda. şehir hastanesinde ücretli miymiş kalça ultrasonu?
Yok bilmediğimden soruyorum.özeller 150 istedi acaba şehir hastanesinde mi çektirsem dedim 150 +150 de muayene parasınistiyor özel hastane.memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim.yarın

Kızlar kaka sorununa doktorumun attığı mesaj bu şekilde değerli ebeveynler bebekler özellikle tek anne sütü alan veya az mama destekli bebekler ikinci üçüncü aydan itibaren seyrek kaka yapmaya başlarlar ,bebek mutludur ,gazını alttan üstten atıyordur ama kakayı günlerce yapmayabilir bu normal bir durumdur KKyı yapınca bol ve sulu yapar bu kabızlık değildir.

Tam aradığım cevap oldu, ben de şimdi buraya yazıyordum. 33 Günlük bebeğim doğduğundan beri sadece anne sütüyle beslenmesine rağmen 3 gündür kakasını yapmadı ve ben bunu 1. Ay aşısına bağlıyordum. Yıllardır kabızlık çektiğim için bebeğime de aynısı olacak diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…