2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çocuğuma gaz sancısı girdi gazını çıkarırken babanesi yine kucağımdan aldı altını değişeyim diye sonrası devamı gelmeyen gaz, ağlama krizleri. Öyle olunca sinir geliyo çocuğu evi bırakıp kaçasım geliyo baş gelemeyince. Emzirdim sızan sütümü verdim mama verdim emmek istiyo bu dedikçe iyice sinir geldi emzirmedim.. Babanesi aldı kucağına salladıkça sallıyor sallama diyorum beni sallamıyor. En son bırakıp kaçtım gerçekten size yazıyorum başgelemiyorum ben bu kriz anlarıyla o iyi anne ben değilim sanırım

Neden sizde kalıyor? Daha sonra sinir olacağın anılar biriktiriyorsun canım. Çocuğunun dilinden en iyi sen anlarsın bıraksın da ağladığında sen uğraş güldüğünde sen gururlan. Bi salsınlar sanki onlara doğuruluyor.

Kalmıyor Allahtan oturmaya torununu görmeye gelmiş gelsin görsün başım üstüne ama kriz anlarında çocuğu kucağımdan alması delirtecek bi gün beni

Aynı dusunceler bende oluyor başa cikamayinca napicagimizi şaşırıyoruz terlcrubesisiz bir başkası o genelde sevemedigimiz biriyse daha ağırlaşıyor durum o yüzden sakın ol geçecek bu günler ben geçecek diyip telkin ediyorum kendimi anne diyecek tatlı tali gulucek seni gorunce

Al b
Kalmıyor Allahtan oturmaya torununu görmeye gelmiş gelsin görsün başım üstüne ama kriz anlarında çocuğu kucağımdan alması delirtecek bi gün beni
Al bendende okadar hep biz ilgileniyoruz artık az çok neyde susacak biliyoruz ama bı ben daha yaparım durumu yapicak illa valla kızım normalde duruyosada kaynanam ne zaman gelse uyumuyor durmuyor acikcasi

Annelik ne kutsal şey saat sabahın 5 i ve kızım gazı var kıvranıyor uykusunda sütünü emdi gazını çıkarmak için onca zaman uğraştım bıraksam uyucak uykusu var çünkü ama kivranmasina dayanamadım gazı çıktı kakasinida yaptı bu sefer oyoe birkatim baktım rahatsız oluyor altını değiştirdim süt verdim tekrar çocukta uyku kaçtı tabi bu sefer uyutmaya çalıştım uzun bı sure zombi gibiyim tüm gece diken üstündeyim uyandı mi ya duymazsam diye sürekli uyanıyorum zaten gürültülü uyuyor ya inler ya kıvranıp durur uykum hafif hepsinede ayrı uyanıyorum eminim sizde Hep bı diken ustundesiniz ve biz anneler olmasak bu bebekler ne olur halleri diye düşünmeden edemiyorum kaynana hep bir laf sokma bı afralarda acaba o bukadar üstüne düşer mi bizebisey olsa baba zaten ona gelecek kurmak için çabalıyor hem ev hem çocuk yapamaz o yüzden biz değerliyiz kiymetliyiz yavrularımız için vee hep güçlü olalım zor zamanlar geçip meyvesini yicez onların konuşmaları oynamalarını gorucez ozamana kadar sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…