2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bebegimin gobek kordonu dusmedi kizlar yaa..12.gun bugun..doktor kendi haline birak hic bisey yapma dedi,yikama dedi..oyle bekliyorum..sanki hic dusmicek gibi hissetmeye basladim

Merhaba kızlar. Ben doğumdan 15 gün sonra 2 çocukla tek kalınca uzun zamandır foruma giremedim. Minik kızım 34 günlük oldu. Gaz sancıları var maalesef. Linex bakso prebiyotik damla kullandım bitti. Sizler ne kullanıyorsunuz. Doktor kontrolünde bitmemiş olduğu için sormayı unutmuşum. Biogaia yı çok iyi diyorlar ama o prebiyotik değil. Karar veremedim hangisini alacağıma.

Kızlar selam,valla günler zor ve yorucu geçiyor Gerçi buna şükür.doktor vitamin Takviyesi yazmıştı onu almaya gidecem ,siz kullanıyor musunuz devlet karşılamıyormuş benimkini.vitamin şart sanırım içinde bulunduğumuz bu dönem.siz ne kullanıyorsanız?

Decavit ve ferrum diye bir ilaç kullanıyorum ben canim

Biogaiya ilk kullandım canım ama pek etkisini goremedim gibi nurse harves hem bitkisel hemde çok iyi bence her akşam 5 damla kullanıyorum sadece akşam kendi çıkarıyor duyorurm nadir gazdan kivraniyor

Maflor damla ve sap simplex kullaniyorum ben

Ben de hep öyle durumlarda kimsesiz çocukları düşünüp üzülüyorum.çünkü sadece anneler öyle ilgilenebilir. Allah kimseyi annesiz babasız koymasın

Aynen bizimde öyle tıkanık değil damla yapıp çekiyoruz bişey gelmiyor ama o sesler nerden geliyor anlamadım
Biz Ogün kulak kontrolde sorduk burunu tıkanınca çektiriyoruzz diye doktor da ilk aylarda sadece serum fizyolojik tavsiye ediyoruz çekmeyin dedi.daha kıkırdaklar sert değil dedi.damlayı sıkın biraz sırtına gaz çıkarır gibi yapın çıkacaktır burnundakiler dedi.gerçekten de hemen çıkıyor .çekmeye gerek kalmıyor

benim kv de aynı.hele şu bebe sallama olayı sallama diyorum ,sallamadan nasıl uyuyacak diyor.valla gayet de uyuyor dedim günlerce direndim de artık sallamaya yanaşmıyor.ben çocuklarımı sallayarak büyüttüm diyo.ben de sallamadan büyütecem dedim her şeyi o bilio maşallahh

Dudağının ortası su toplayan var mı? Nette ellemeyin kendi kendine geçer acımaz diyo ama içim gidiyo öyle gördükçe

Dudağının ortası su toplayan var mı? Nette ellemeyin kendi kendine geçer acımaz diyo ama içim gidiyo öyle gördükçe
Benim kızımda oldu hemde çok fena arada kopacak gibi oluyor kopariyorum hatta gülüyor canı acısa ememezdi üzme kendini bende ilk taktım da yanlış emzirme yada emzirmeye alışıyor yeni ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…