2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet çok çekmek iyi değilmiş elektronik çekme aleti varmış onlar daha iyi dedi doktorda damlayı sıkıp tersmi çevirelim

Dudağının ortası su toplayan var mı? Nette ellemeyin kendi kendine geçer acımaz diyo ama içim gidiyo öyle gördükçe
Bizimde oldu sonra patlamış sanırsam derisi soyulmuş tutsam kopacak gibi duruyordu kıyamadım kurumamıştır canı yanar diye sonradan kendisi kopmuş

jinekolojik muayeneye girdim bugün. içteki ve dıştaki dikişlerde bir sorun görmedi doktorum. korse kullanmaya başlayabilirsin, cinsellik için de sorun yok gibi görünüyor ama 10 gün daha beklemeni tavsiye ederim dedi. dış dikişlerde az miktarda kanama ya da ödem suyu sızarsa korkma normal dedi. acı, şişlik, kaşıntı ya da kızarıklık olursa gel dedi. gitmeyi düşünen olursa yazayım dedim

şehir hastanesi ultrason için randevu veriyormuş. kızıma da randevu aldık kalça ultrasonu için. 45 günlükken çekiliyo dediler.

Merhaba kizlar benim oglumun gozunde capaklanma vardi ama azdi masaj yaptim bugun capaklanma arrti. Artmasi normalmi basina gelen varmi

40 çıkmadan cinselliğe izin mi verdi doktorun rahim kendini tamamen toplamış mı

Benim öncekinde 7 günü bulmuştu şuan 9 gündür yapmıyor canım ama kilo alımı çok iyi sanırım bağırsaklardan emilip vücuduna kilo oluyor

Elhamdülillah tippende 40 gün diye kalmış aklimda o değilde konusu açılmışken hamile kaldım ilk 3 ay cinsellik yok 6 aydan sonra yine yoktu doğumdan sonra 40 gün yine yok artık aklımıza bile gelmiyor o gözle resmen birbirimize bakmıyoruz eşimle ee şimdi çocuk var sürekli uyanıyor resmen cinsselik artık askıya alındı gibi bı ben mi oyoe düşünüyorum kızımdan dolayı her an uyanir falan diye yapamam sanki

benim de hiç aklımdan çıkmıyor

Valla kırkım çıksın direkt eşime ben teklif edecem o derece yaniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…