2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim kırkımız bugün çıktı benimki bakıyor bana 12yi bekliom dio ama ben bugün çok yorgunum hem ayların acısını böyle çıkarmak istemem yarın inşallah

Bizim kırkımız bugün çıktı benimki bakıyor bana 12yi bekliom dio ama ben bugün çok yorgunum hem ayların acısını böyle çıkarmak istemem yarın inşallah
İnşallah yavrun izin verir bizimki mışıl mışıl uyurken bile eşim sarildimi mirinkirin başlıyor nasıl anlıyor çözemiyorum

Kızlae 40 ı geçipte akıntısı lekelenmesi devam eden oldu mu benim normal dpğum sonrası 50. Günüm hala minik minik lekelenmeler devsö ediyo

Kızlae 40 ı geçipte akıntısı lekelenmesi devam eden oldu mu benim normal dpğum sonrası 50. Günüm hala minik minik lekelenmeler devsö ediyo
Canım benim iki gün önceye kadar günde 2-3 ped değişimim oluyordu dün bıçak gibi kesildi sarıakıntı geldi 50gün olmadı normal değil kontrol ne zmn dediyse doktorun muhakkak git

Evet canım ne kadar istemesem de 30ağustosta oldu özel gün ve haftalarda doğanlara küçükken gıcık olurdum unutulmayan günde doğmuşlar DİE de
Aylık kontrolde bebeğiniz kaç gram almış boyu kaç cm uzamıştı acaba yanlıl anlamayın benim bebeğim 700 gram almış kilo kaybından sonra Dr az buldu diğer aya bakalım mama takviyesi olabilir dedi de o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…