2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebisler uyurken özluyormusunuz uyusun diye ne uğraşlar veriyorum ama uyuyunca da özlüyorum hemen uyansa diyorum
AA beni söyledin dün eşime bıraktım hava alayım diye markete de gittim gelene kadar sürekli mesaj attım uyandı mi var mı bir sikinti diye yapışık ikiz gibi oldum uyumasa neden uyumuyor uyuynca uyansin diye bekliyorum

Canım bizim kilo kaybımız 20gram olmuştu 2920doğdu Aşıya gittiğimizde 4.100gramdı boyunu hatırlamıyorum 50doğduk 53-54bişeydi bana doktorumuz 500gramı geçtikten sonra alımı normal altında alınırsa mama takviyesi demişti

Herkesin adet günü farklı olduğu gibi herkesin lohusalık günü de farklıdır kanama bitince yasak kalkar 40gun beklemek gerekmez dinen

Selam kizlar 1 haftadir 2 bebeyle yalnizdim hunileri cifter cifter taktim kafama. Ah ne zormus buyugu daha bebeyken kucuk bebegin olmasi. Kizim 3.5yasina yaklasti ve yalniz kalinca 3umuz evde huyu suyu biranda degisti. Cunku gun boyu aralikla tek gordugu benim ve kucagimda da kardesi olunca, onunla ilgilenemeyince surekli cok agresiflesti. Biliyorum bu surecte normal ama inanilmaz yoruluyorum ve geriliyorum. Neyse...
Bugun kirkimiz cikti az once minnosumu ananesi ve teyzeleri yikadi bende yikandim o yikanirken. Ne adetler varmis bizde meger kirk yikanirken. Gul yapraklarindan tut altinina tuzuna sekerine taslarina Rabbim hepsinin hayirli, vicdanli, merhametli, saygili ve saglikli evlat olmalarini nasip etsin

Merhaba kızlar aşılar konusunda kafam çok karışık bi kaç sayfada aşılar ile ilgili yorumlara denk geldim aranızda aşısız bebek yaptırmamayı düşünen varmı?

Merhaba kızlar aşılar konusunda kafam çok karışık bi kaç sayfada aşılar ile ilgili yorumlara denk geldim aranızda aşısız bebek yaptırmamayı düşünen varmı?
Bu kadar göçmen, bu kadar hastalık varken risk almak çok ilginç geliyor bana. Aşılar öyle kolay bulunan, basit ilaçlar değil. Örneğin biz rota virüs aşısını yaptırdığımızda kızıma çok yakınlarımıza da önerdik, yaptırmadılar. İki tanıdığımızın çocuğu da ölümden döndü. Değer mi? Allah korusun. Kullandığımız basit ağrı kesicinin bile yan etkisi var, ama sağladığı faydanın yanında gözümüz görmüyor. Spekülasyon olarak görüyorum ve iyi niyetli değil bence bu karşı çıkmalar.. Bütün toplumu riske atmak çok üzücü. 50 yıl önceki bebek ölümleri istatistiklerine (0-3 yaş) bakmanızı öneririm.

Bebeğimi emziriyorum uyuyo memede iyice dalsın diye bekleyip yatırıyorum uyanıyo huysuzlanmaya başlıyo gazını çıkarıyorum alttan üstten gaz masajı yapıyorum ıkınıp ıkınıp ağlıyo. Emzirmekten bezdim artık göğüslerim çok acıyo uç aldım yinede acıyo sadece uçlarını alıyo hepsini aldıramıyorum. Önceden ilk emerken acırdı emzirdikçe geçerdi şimdi baştan sona acıyo ağlıyorum artık. Derdi ne bu çocuğun çözemedim gazı var gibi çıkartıyorum karnı yumuşak,yediriyorum,altını alıyorum sorun ne çocuğumu çok seviyorum bunu demeye utanıyorum ama sevemedim bu hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…