- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.021
katılıyorum. aşı karşıtı kişiler yüzünden azalan çocuk hastalıklarında artış görülmeye başlanmış. keşke demektense iyi ki demeyi tercih ederim kesinlikle. rota dahil tüm aşılarını yaptırmayı düşünüyorum nasipse.Bu kadar göçmen, bu kadar hastalık varken risk almak çok ilginç geliyor bana. Aşılar öyle kolay bulunan, basit ilaçlar değil. Örneğin biz rota virüs aşısını yaptırdığımızda kızıma çok yakınlarımıza da önerdik, yaptırmadılar. İki tanıdığımızın çocuğu da ölümden döndü. Değer mi? Allah korusun. Kullandığımız basit ağrı kesicinin bile yan etkisi var, ama sağladığı faydanın yanında gözümüz görmüyor. Spekülasyon olarak görüyorum ve iyi niyetli değil bence bu karşı çıkmalar.. Bütün toplumu riske atmak çok üzücü. 50 yıl önceki bebek ölümleri istatistiklerine (0-3 yaş) bakmanızı öneririm.
inan bizde de öyle. yediriyorum altını alıyorum gazını alıyorum uyutuyorum hop 30 dk bile uyumamış oluyor. kucağıma alıyorum emziriyorum hep bi mız mız hep bi memnun olmama hâli. az önce, önce nebe sonra vakia suresi dinlettim uyudu bakalım ne kadar sürecek. zombiye dönmeme az kaldı uykusuzluktan.Bebeğimi emziriyorum uyuyo memede iyice dalsın diye bekleyip yatırıyorum uyanıyo huysuzlanmaya başlıyo gazını çıkarıyorum alttan üstten gaz masajı yapıyorum ıkınıp ıkınıp ağlıyo. Emzirmekten bezdim artık göğüslerim çok acıyo uç aldım yinede acıyo sadece uçlarını alıyo hepsini aldıramıyorum. Önceden ilk emerken acırdı emzirdikçe geçerdi şimdi baştan sona acıyo ağlıyorum artık. Derdi ne bu çocuğun çözemedim gazı var gibi çıkartıyorum karnı yumuşak,yediriyorum,altını alıyorum sorun ne çocuğumu çok seviyorum bunu demeye utanıyorum ama sevemedim bu hayatı
Napcaz böyle annemler yanımda benim onlar gidince napcam böyle mi sürcek çıldırırım beninan bizde de öyle. yediriyorum altını alıyorum gazını alıyorum uyutuyorum hop 30 dk bile uyumamış oluyor. kucağıma alıyorum emziriyorum hep bi mız mız hep bi memnun olmama hâli. az önce, önce nebe sonra vakia suresi dinlettim uyudu bakalım ne kadar sürecek. zombiye dönmeme az kaldı uykusuzluktan.
aynen benim de annem yanımda şimdilik. bakalım ne yapacağız onlar gidince. benimki şimdi uyandı yine.Napcaz böyle annemler yanımda benim onlar gidince napcam böyle mi sürcek çıldırırım ben
Bende aynısını yazacaktım uykusuzluktan yorgunluktan sinirlerim harap oldu yere koyuyorum huysuzlaniyor emziriyorum uyukluyoryataga koyuyorum sallıyorum yok yok gece uyumaz gündüz uyumaz doğru düzgün biran önce kendi başına oynayacağı zaman gelsin istiyorum çocuğumu s viyorum ama aynı dertten bende muzdaribim bu hep böyle olucaksa bittim diyorum dışarı çıkayım desem çıkamam misafirlik desem yok evde zor idare ederken başka yerde napicam diyorumBebeğimi emziriyorum uyuyo memede iyice dalsın diye bekleyip yatırıyorum uyanıyo huysuzlanmaya başlıyo gazını çıkarıyorum alttan üstten gaz masajı yapıyorum ıkınıp ıkınıp ağlıyo. Emzirmekten bezdim artık göğüslerim çok acıyo uç aldım yinede acıyo sadece uçlarını alıyo hepsini aldıramıyorum. Önceden ilk emerken acırdı emzirdikçe geçerdi şimdi baştan sona acıyo ağlıyorum artık. Derdi ne bu çocuğun çözemedim gazı var gibi çıkartıyorum karnı yumuşak,yediriyorum,altını alıyorum sorun ne çocuğumu çok seviyorum bunu demeye utanıyorum ama sevemedim bu hayatı
aynen ben de öyle. her şeyinin tam olduğunu bilip neden ağladığını anlayamayınca sinir oluyorum kendime.Hepimiz ayni seyi yasiyoruz demek ki uyumadigi zamanlar hep agliyor neyi var cozemiyorum her seyi tamam bazen kendimde eksik ariyorum sonra sacmalama diyorum. Gecici bi donem bu varliklarina bin sukur.
Açlıktan oldum bişey hazırlayıp yemek eziyet oldu resmenNapcaz böyle annemler yanımda benim onlar gidince napcam böyle mi sürcek çıldırırım ben
dışardan söyle uğraşma. neyle hangi biriyle uğraşacaksın ki?Açlıktan oldum bişey hazırlayıp yemek eziyet oldu resmen
Sorma tahammül kalmıyor yorgunluk ve sürekli bı koşturmaca olmak Allah sabır versin hepimize neyi yanlış yapıyorum eksik yapıyorum yetemiyorum diyorum uzuluyorum sonra sizle konusunca sonra sorunun bizde değil bebeklerin geneli öyle anlıyorum en azından motive oluyorum azda olsadışardan söyle uğraşma. neyle hangi biriyle uğraşacaksın ki?
tabii ki canım benim. aşılmaya çalışıyorlar dünyaya geçici bir dönem bu. biz de alışmaya çalışıyoruz onlara. dün geceden bikaç saatlik uykuylayım ben mesela hâlâ. bugün sabah 8 den sonra hiç uyumadım. kızı uyuttum ilk kez kendimi denemek için ev işlerine başlayayım dedim annemler yapıyordu ilk günden beri. mümkün değil yetişemedim.Sorma tahammül kalmıyor yorgunluk ve sürekli bı koşturmaca olmak Allah sabır versin hepimize neyi yanlış yapıyorum eksik yapıyorum yetemiyorum diyorum uzuluyorum sonra sizle konusunca sonra sorunun bizde değil bebeklerin geneli öyle anlıyorum en azından motive oluyorum azda olsa
Resmen aynı şeyler bendede var tek fark mırıldanarak ya olsa uyku yok huysuz resmen şimdide hickiriyor kızım artık uzun süre onu beklicez uyumaz hickirirkentabii ki canım benim. aşılmaya çalışıyorlar dünyaya geçici bir dönem bu. biz de alışmaya çalışıyoruz onlara. dün geceden bikaç saatlik uykuylayım ben mesela hâlâ. bugün sabah 8 den sonra hiç uyumadım. kızı uyuttum ilk kez kendimi denemek için ev işlerine başlayayım dedim annemler yapıyordu ilk günden beri. mümkün değil yetişemedim.
kahvaltı hazırlarken ağladı yedirdim altını aldım uyuttum. gittim kahvaltıyı bitirdim evi süpürdüm makinaya çamaşır attım uyandı ona baktım banyo yaptırdım banyodan sonra hiç uyumadı. şimdi mızırdana mızırdana uyuyo.
bizimki hıçkırırken sinirleniyo bi deResmen aynı şeyler bendede var tek fark mırıldanarak ya olsa uyku yok huysuz resmen şimdide hickiriyor kızım artık uzun süre onu beklicez uyumaz hickirirken
Allah'ım masumiyet lerini sevdiklerimmbizimki hıçkırırken sinirleniyo bi de
Açınca altını hemen ıslak mendil koyuyorum malum bölgeyeArkadaşlar merhabaerkek annelerine sesleniyorum altını değiştirirken çişini yapınca durduramıyorum Çözüm nedir 13 günlüğüz
Bzm de öyleydi başlarda, üç kez noluyooo yaaaaa diye çığlık attığımı hatırlıyorumArkadaşlar merhabaerkek annelerine sesleniyorum altını değiştirirken çişini yapınca durduramıyorum Çözüm nedir 13 günlüğüz
Demek ki aklın yolu birAçınca altını hemen ıslak mendil koyuyorum malum bölgeyebiz de başta acemilik oldu iki kere başına işedi
Benim yemek önüme geliyo yiyemiyorum bile emzirirken yiyorum ya üstüme döküyorum ya koltuğa. Duş yok, diş fırçalama yok. Ne bebeğe yetiyorum ne kendime eşime eşlik filan yapamam artık ben kendimi çok kötü buluyorumAçlıktan oldum bişey hazırlayıp yemek eziyet oldu resmen
sadece kendine zaman ver acele etme hiçbi şey için. ne zaman deme ana odaklan o anlık.Benim yemek önüme geliyo yiyemiyorum bile emzirirken yiyorum ya üstüme döküyorum ya koltuğa. Duş yok, diş fırçalama yok. Ne bebeğe yetiyorum ne kendime eşime eşlik filan yapamam artık ben kendimi çok kötü buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?