2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
katılıyorum. aşı karşıtı kişiler yüzünden azalan çocuk hastalıklarında artış görülmeye başlanmış. keşke demektense iyi ki demeyi tercih ederim kesinlikle. rota dahil tüm aşılarını yaptırmayı düşünüyorum nasipse.

inan bizde de öyle. yediriyorum altını alıyorum gazını alıyorum uyutuyorum hop 30 dk bile uyumamış oluyor. kucağıma alıyorum emziriyorum hep bi mız mız hep bi memnun olmama hâli. az önce, önce nebe sonra vakia suresi dinlettim uyudu bakalım ne kadar sürecek. zombiye dönmeme az kaldı uykusuzluktan.

Napcaz böyle annemler yanımda benim onlar gidince napcam böyle mi sürcek çıldırırım ben

Hepimiz ayni seyi yasiyoruz demek ki uyumadigi zamanlar hep agliyor neyi var cozemiyorum her seyi tamam bazen kendimde eksik ariyorum sonra sacmalama diyorum. Gecici bi donem bu varliklarina bin sukur.

Bende aynısını yazacaktım uykusuzluktan yorgunluktan sinirlerim harap oldu yere koyuyorum huysuzlaniyor emziriyorum uyukluyoryataga koyuyorum sallıyorum yok yok gece uyumaz gündüz uyumaz doğru düzgün biran önce kendi başına oynayacağı zaman gelsin istiyorum çocuğumu s viyorum ama aynı dertten bende muzdaribim bu hep böyle olucaksa bittim diyorum dışarı çıkayım desem çıkamam misafirlik desem yok evde zor idare ederken başka yerde napicam diyorum

Hepimiz ayni seyi yasiyoruz demek ki uyumadigi zamanlar hep agliyor neyi var cozemiyorum her seyi tamam bazen kendimde eksik ariyorum sonra sacmalama diyorum. Gecici bi donem bu varliklarina bin sukur.
aynen ben de öyle. her şeyinin tam olduğunu bilip neden ağladığını anlayamayınca sinir oluyorum kendime.

dışardan söyle uğraşma. neyle hangi biriyle uğraşacaksın ki?
Sorma tahammül kalmıyor yorgunluk ve sürekli bı koşturmaca olmak Allah sabır versin hepimize neyi yanlış yapıyorum eksik yapıyorum yetemiyorum diyorum uzuluyorum sonra sizle konusunca sonra sorunun bizde değil bebeklerin geneli öyle anlıyorum en azından motive oluyorum azda olsa

tabii ki canım benim. aşılmaya çalışıyorlar dünyaya geçici bir dönem bu. biz de alışmaya çalışıyoruz onlara. dün geceden bikaç saatlik uykuylayım ben mesela hâlâ. bugün sabah 8 den sonra hiç uyumadım. kızı uyuttum ilk kez kendimi denemek için ev işlerine başlayayım dedim annemler yapıyordu ilk günden beri. mümkün değil yetişemedim.

kahvaltı hazırlarken ağladı yedirdim altını aldım uyuttum. gittim kahvaltıyı bitirdim evi süpürdüm makinaya çamaşır attım uyandı ona baktım banyo yaptırdım banyodan sonra hiç uyumadı. şimdi mızırdana mızırdana uyuyo.

Resmen aynı şeyler bendede var tek fark mırıldanarak ya olsa uyku yok huysuz resmen şimdide hickiriyor kızım artık uzun süre onu beklicez uyumaz hickirirken

Arkadaşlar merhaba erkek annelerine sesleniyorum altını değiştirirken çişini yapınca durduramıyorum Çözüm nedir 13 günlüğüz

Arkadaşlar merhaba erkek annelerine sesleniyorum altını değiştirirken çişini yapınca durduramıyorum Çözüm nedir 13 günlüğüz
Bzm de öyleydi başlarda, üç kez noluyooo yaaaaa diye çığlık attığımı hatırlıyorum sonra pipisine ıslak mendil koymayı keşfettim bezi alırken, bezi yerleştirirken ıslak mendille kapalı oluyo artık yapmaz oldu :)

Açlıktan oldum bişey hazırlayıp yemek eziyet oldu resmen
Benim yemek önüme geliyo yiyemiyorum bile emzirirken yiyorum ya üstüme döküyorum ya koltuğa. Duş yok, diş fırçalama yok. Ne bebeğe yetiyorum ne kendime eşime eşlik filan yapamam artık ben kendimi çok kötü buluyorum

sadece kendine zaman ver acele etme hiçbi şey için. ne zaman deme ana odaklan o anlık.

8 den beri ayaktayım anca derin uykuya daldı şimdi de ben uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…