- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.041
10dk uyudu ıkınarak uyandı mememde yinesadece kendine zaman ver acele etme hiçbi şey için. ne zaman deme ana odaklan o anlık.
8 den beri ayaktayım anca derin uykuya daldı şimdi de ben uyuyamıyorum.
Bende aynısı eşimle aram acilcak uzaklasicaz diye korkuyorum resmen ama g çiçek gecicic durum diyorlar sabredelim değer onlar icinBenim yemek önüme geliyo yiyemiyorum bile emzirirken yiyorum ya üstüme döküyorum ya koltuğa. Duş yok, diş fırçalama yok. Ne bebeğe yetiyorum ne kendime eşime eşlik filan yapamam artık ben kendimi çok kötü buluyorum
Uyku gelmiyor ve sürekli diken istundesin dimi bende öyle uyuyuncada bu sefer ben onun uyumasına nasılsa hemen uyancak diye dalamiyorumsadece kendine zaman ver acele etme hiçbi şey için. ne zaman deme ana odaklan o anlık.
8 den beri ayaktayım anca derin uykuya daldı şimdi de ben uyuyamıyorum.
Herhangi bir sıkıntısı yoksa bir hafta sonra aylık kontrolü vardır o zaman doktora sorarsınHanımlar çok özür dileyerek bir soru sor ak istiyorum. Bebeklerinin kakası ne renk acaba? Benim bebeğim 23 günlük. Aşağı yukarı 1 haftadır yeşilimsi yapıyor kakasını. Halinde tavrına rahatsızlık olmadığı için normal mi acaba dedim ama emin de olamadım. Kayınvalidem olur öyle arada dedi. Benim de ilk annelik. Yine de size de sorayım dedim. Sizce doktora gitmem gerekn bir durum mu?
Tobe tobe herşeyden soğutur böyleleri gerçi yorum yapmasakar şaşırdım herkes geçti bu yol dan gecicek bu günlerde Allah in izniyleDaha yeni uyayan bebemğn stresi gerginlikten gelmekten uykum ile isyanım var
İnsanlarımız beden bu kadar düşüncesiz
Daha 41 günlük anneyim bölünen gece uykularına alışamamış olsam da isyanım yok çok şükür evladım sağlıklı
Ama şu çevreden çok çökmüşsün çok fena olmuşsun yazık ah vah diyişlerine uyuz oluyorum
Ben aynaya baktığımda en fazla yorgun biraz da uykusuz bir göz görüyorum
oğlumu öptüğümde ise bütün yorgunluğumu atıyorum
Kp kv her seferinde ısrarla bunu söylüyor
Bugün kaynımın nişanlısının annesi de söyledi hep birlikte olunan bir ortam da bende hepsine cevaben gülümseyerek
Çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söylüyorsunuz içim açıldı dedikleriniz karşısında dedim
Beni hayatında 5 kez görmüş kadın eski renkl bukalemun yok diyor gelmiş eskisini nerden biliyordun acaba
Geçecek bugünler çok güzel çok keyifli demek varken bu demoralizasyonu neden yapmayı tercih ediyorlar
Benimkide rahatsız değil şükür ama gün içinde bazen kakasi yeşil internette normal yazıyor bı abla usutmus olursa yeşil kaka yapar demişti bana ama kızım iyiHanımlar çok özür dileyerek bir soru sor ak istiyorum. Bebeklerinin kakası ne renk acaba? Benim bebeğim 23 günlük. Aşağı yukarı 1 haftadır yeşilimsi yapıyor kakasını. Halinde tavrına rahatsızlık olmadığı için normal mi acaba dedim ama emin de olamadım. Kayınvalidem olur öyle arada dedi. Benim de ilk annelik. Yine de size de sorayım dedim. Sizce doktora gitmem gerekn bir durum mu?
acaba kendisi çocuğunu direkt olarak bu yaşta olarak mı doğurmuş? ya da superwoman falanmış da her şeyi eksiksiz miymiş? kocasını falan jartiyerle mi karşılıyormuş? nefret ediyorum böyle insanlardan.Daha yeni uyayan bebemğn stresi gerginlikten gelmekten uykum ile isyanım var
İnsanlarımız beden bu kadar düşüncesiz
Daha 41 günlük anneyim bölünen gece uykularına alışamamış olsam da isyanım yok çok şükür evladım sağlıklı
Ama şu çevreden çok çökmüşsün çok fena olmuşsun yazık ah vah diyişlerine uyuz oluyorum
Ben aynaya baktığımda en fazla yorgun biraz da uykusuz bir göz görüyorum
oğlumu öptüğümde ise bütün yorgunluğumu atıyorum
Kp kv her seferinde ısrarla bunu söylüyor
Bugün kaynımın nişanlısının annesi de söyledi hep birlikte olunan bir ortam da bende hepsine cevaben gülümseyerek
Çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söylüyorsunuz içim açıldı dedikleriniz karşısında dedim
Beni hayatında 5 kez görmüş kadın eski renkl bukalemun yok diyor gelmiş eskisini nerden biliyordun acaba
Geçecek bugünler çok güzel çok keyifli demek varken bu demoralizasyonu neden yapmayı tercih ediyorlar
sarı ve yeşil kakanın bebeğin iyi beslenmesinden olduğunu hatırlıyorum öyle okumuştum.Hanımlar çok özür dileyerek bir soru sor ak istiyorum. Bebeklerinin kakası ne renk acaba? Benim bebeğim 23 günlük. Aşağı yukarı 1 haftadır yeşilimsi yapıyor kakasını. Halinde tavrına rahatsızlık olmadığı için normal mi acaba dedim ama emin de olamadım. Kayınvalidem olur öyle arada dedi. Benim de ilk annelik. Yine de size de sorayım dedim. Sizce doktora gitmem gerekn bir durum mu?
Sorma illa yorum yapicaklar bilselerde bilmeselerde o yorum yapilcak anne üzülsün yorum yapanda ben çok bilmisim edasında takılsın dimiacaba kendisi çocuğunu direkt olarak bu yaşta olarak mı doğurmuş? ya da superwoman falanmış da her şeyi eksiksiz miymiş? kocasını falan jartiyerle mi karşılıyormuş? nefret ediyorum böyle insanlardan.
cuma günü aşı için sağlık ocağının açılmasını bekliyorduk. kızım gayet normal olarak sebepsizce mızırdanmaya başladı. bebek bu uykusunda bile çıkıyor o ses. teyzenin biri herbokolog olarak atladı hemen "aç bu çocuk ondan sesi çıkıyor" diye. emzirirken yanımda mıydın teyzeciğim de bu kadar eminsin aç olduğuna, dedim. teyze alı al moru mor kalakaldı. annem de beni dürtüyor boşver diye. niye boşverecekmişim? kimse ayıp olur diye cevap vermediği için başımıza çıkmıyor mu böyleleri. lütfen biri işinize karışınca cevabını verin ağzının payını mutlaka alsın
Doğduğu günden itibaren baz alıcaksın canım kaçıncı haftasında doğduğu etkilemez okadar ki normal bir haftada doğmuşKızlar birşey sormak istiyorum, ben bebeğimi 38 haftalıkken sezeryan ile dünyaya getirmiştim.yani normalde doğması gereken tarihten 2 hafta önce... şuan 4.haftamıza girmek üzereyiz. İnternetteki haftalık gelişimleri okurken şuanki haftasına göre mi değerlendireceğim yoksa zaamanında doğsaydı 2 haftalık olacaktı ona göre mi değerlendireceğim...gülmeyin nolur, uukusuzluk insana herşeyi düşündürüyor
Herbokologacaba kendisi çocuğunu direkt olarak bu yaşta olarak mı doğurmuş? ya da superwoman falanmış da her şeyi eksiksiz miymiş? kocasını falan jartiyerle mi karşılıyormuş? nefret ediyorum böyle insanlardan.
cuma günü aşı için sağlık ocağının açılmasını bekliyorduk. kızım gayet normal olarak sebepsizce mızırdanmaya başladı. bebek bu uykusunda bile çıkıyor o ses. teyzenin biri herbokolog olarak atladı hemen "aç bu çocuk ondan sesi çıkıyor" diye. emzirirken yanımda mıydın teyzeciğim de bu kadar eminsin aç olduğuna, dedim. teyze alı al moru mor kalakaldı. annem de beni dürtüyor boşver diye. niye boşverecekmişim? kimse ayıp olur diye cevap vermediği için başımıza çıkmıyor mu böyleleri. lütfen biri işinize karışınca cevabını verin ağzının payını mutlaka alsın
aynen öyle. biz hariç herkes anasından çıkarken bebek bakma konusunda uzman.Herbokologzaten etrafımızdaki herkes bebek bakma konusunda bilim adamı,bir biz cahiliz
çıkasım var ama anneanneden babadan vetoluyuz çıkamıyoruzKırkı çıkmadan bebeğiyle dışarı çıkan var mı
Benim eşim de aynısıaynen öyle. biz hariç herkes anasından çıkarken bebek bakma konusunda uzman.
dün gece ağlayan bebeği susturmaya çalışıyorum yorgunluktan ölmek üzereyim. meme veriyorum yok sallıyorum yok ninni söylüyorum yok. kocam gelmiş kucakta uyumaya alışmış ondan susmuyo bu çocuk diyo
zaten cinlerim tepemdeydi kovaladım odadan. ne zaman bilmiyorum daha sonra ben uyurken gelmiş bi daha
Sağlık ocağına, doktora online mı göründünüz canımKırkı çıkmadan bebeğiyle dışarı çıkan var mı
Ben çıktım valla.birçok kez hemde.hastane,sağlık ocağı bir de geçen annemlere gittim.Kırkı çıkmadan bebeğiyle dışarı çıkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?