2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hahaha aynen dün kocamda aynısını diyip almış kucağında uyutmaya çalışıyor ki ben kucağımda sadece bir kere uyuttum öyle alıştırma diyip aldım elinden sözde o uyutcak bakicakti bende uyucaktim

Tüm zorluklarla başa çıktık onlarda anca yorumlamaya varlar

aynen öyle

sütünü sağan kızlar, göğsünüzü kaç dk sağıyorsunuz? bir de sağım bittikten sonra sıkınca hâlâ süt geliyor mu?

ben emzirip uyuttuktan sonra 20 dk birini 20 dk birini sağıyorum ama hâlâ süt kalmış oluyor. öyle mi olması lâzım?

Kızlar 40 banyosunu nasıl yaptırdınız suya bişeyler koydunuz mu kendiniz içinde bişey yaptınız mı
Aynısını gecen ben sordum bizim daha kirkimiz cikmadi erkek tarafında adet farklıymis bizde banyo yapılır sonra Bebeğe yaptırılır 41 arpayı son masrapaya koyulupbebegin küveti arkana alıp önünde oturup dua edip sonra benle doğum yapan tüm hayvanlarında 40 i benle çıksın 40 iim çıkıyor diyip suyu başından yukarı leğene döküyormussun kucağında bebekte olmalı başkasıda dokebilir suyu bir ok damlasını kendi vebebegin yüzüne sureceksin bu arada erkek tarafında da aklımda kaldığı kadarıyla anne bebek banyo boyunca birbirini görmüyor banyo yapıyorlar suya biseyler konuluyormus aklımda kalan da bu

ben de ortalama 15 dk sağıyorum.

Arkadaşlar merhaba erkek annelerine sesleniyorum altını değiştirirken çişini yapınca durduramıyorum Çözüm nedir 13 günlüğüz
ayni durumdayim..normalde bi alt degistirme pamugunu uzerine koyuyodum Altini degistirirken, cis yaparsa o emsin diye..bugun bos bulundum bisey koymamisim elimi uzerine kapak gibi tuttum yuzune gozune denk geliyo onlem almadigimda

emzirme efsaneleri gelsin. emzirmeyi çözmeye çalışırken bu siteden çok faydalandım.

Hadi ya baya karışıkmış nasıl yapmak lazım bilemedim küvetin üstüne tuz şeker falan koyup süslüyorlarda suyunada taş yada gül yaprakları koyduklarını gördüm ama banyo yaptırma olayı nasıl olcak bilemedim bebeği annemi yıkıyor başkası mı anlamadım netten baktım ortada değişik şeyler yazıyor

ayni durumdayim..normalde bi alt degistirme pamugunu uzerine koyuyodum Altini degistirirken, cis yaparsa o emsin diye..bugun bos bulundum bisey koymamisim elimi uzerine kapak gibi tuttum yuzune gozune denk geliyo onlem almadigimda
Bizimde aynı valla üstüm başım heryerimiz çiş içinde kalıyor

Kaç günlükken dışarı çıkardınız bebekleri Kızlar?yarın 20 günlük olacaz artık çıkarsam mı diyorum.

Aynen karışık geliyor annen biliyordur annene yaptırana canım

Kizlar eşinden ve eşinin ondan uzaklasacagindan korkan var mı benim gibi sanki aramız acilcak gibi geliyor hep çocukla ilgileniyorum elimden geldiğince zaman ayırmak istiyorum ama bebeğim fırsat vermiyor çoğu zaman ben çocuğu yatirrken uyuya kalıyorum eşim sonradan yatağa gelmiş oluyor geldiğinde karşılamayi bile yapamıyorum ya emzirma ya yatırmaya ugrasiyorum yorgun ve gergin oluyorum çoğu zaman bazen konusasim bile gelmiyor herşeyi geçtim çok kiriliyorum ona daha çok ilgi istiyorum ama oda bana bunu vermiyor uzaklaşıyorum gibi belki oda uzaklaşıyor zaten çok uzun süredir aramızda cinsellikte yok geçici süre diyorum ama kendimi motive edemiyorum yinede eşim benim için çok değerli uzaklaşmak istemiyorum sonra bu durumda olan var mı nasıl başa cikiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…