2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet canım gece en az 3 kez uyanıyo meme istiyo ölürüm ben ona evet annem de der hep sütünü üşütme diye.ben yaklaşık 10 gündür ılık su içiyorum.canım deli gibi buz gibi su istese de bebeğim için içmiyorum

Süt üşütme bu demekki bizimde öyle hepte aynı saatlerde kalkar sütü ister 32 günlük olduk büyüdü büyüdüğü okadar belliki hareketleri mimikleri bizi fark etmesi falan iyicene kendine çekiyor

Süt üşütme bu demekki bizimde öyle hepte aynı saatlerde kalkar sütü ister 32 günlük olduk büyüdü büyüdüğü okadar belliki hareketleri mimikleri bizi fark etmesi falan iyicene kendine çekiyor
Bizimki de 34 günlük oldu.evet yaa maşallah artık cilve yapmaya başladılar.bize doğru bakıyo maşallah.az önce emziriyordum babası komik bir şey söyledi ben de güldüm karnım sallanınca beyefendinin rahatı bozuldu galiba ıhhhhh ıhhhh diyo bidaha güldük can bunlar yaa cannnn

Oyleler gercekten varkliklarina bin şükür

Dikis yerlerinde ustunde altinda agri olan varmi kizlar 33 gün oldu. Iyiydim son 3 gundur cok agtim var ilk günler gibu oturup kalkamıyorum cocugu kucağıma alirken zorlanıyorum baya

Dikis yerlerinde ustunde altinda agri olan varmi kizlar 33 gün oldu. Iyiydim son 3 gundur cok agtim var ilk günler gibu oturup kalkamıyorum cocugu kucağıma alirken zorlanıyorum baya
Sızlıyor benim arada batar gibi oluyor benimde 32 gün oldu ve şişliği halen var benim ve bişey sorucam estetik dikiş ama orda iz var görüyorum yani

Diyetisyenin verdiği listeyi atar mısın canım,sakıncası yoksa.

Sızlıyor benim arada batar gibi oluyor benimde 32 gün oldu ve şişliği halen var benim ve bişey sorucam estetik dikiş ama orda iz var görüyorum yani
güzelce bakımını yapıyor musun? benimki de estetik belli belirsiz bir iz var. zamanla kaybolacakmış. anneminki de öyle şu an görünmüyor belli değil mesela.

güzelce bakımını yapıyor musun? benimki de estetik belli belirsiz bir iz var. zamanla kaybolacakmış. anneminki de öyle şu an görünmüyor belli değil mesela.
Bakım derken ne gibi mesela yaa çok belli değil aslindaa ama bilemedim görüyorum çizgi var yada ben evham yaptim

Sizin izler tam olarak külodun neresinde kalıyor kızlar benim düşük bel külot giyince üstünde kalıyor

Bakım derken ne gibi mesela yaa çok belli değil aslindaa ama bilemedim görüyorum çizgi var yada ben evham yaptim
ooo o çizgi bende de var zamanla kaybolacaktır inan. tabii biraz da senin ten yapına bağlı ama sanmıyorum öyle belli kalsın.

bakım derken ben mesela banyoda elimi sabunla köpükleyip üzerine sürüyorum usulca iyice duruluyorum sonra. çıkınca da havlu kağıt ya da pamuklu bir bezle nemini alıyorum giyindikten sonra da uzanıp havalandırıyorum 30 dk kadar.

Tamam canım bende böyle yapayım çok sağol Güzelce bi kırklanalım bugün çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…