2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kaç günlük oldu canm. Bizimde ilk zamanlar çok yapıyordu a,aldı. Şimdi günde bir defa yapıyor bazen ikigun yapmıyor. Biz 40 günlük olduk
43 günlük olduk canım şükür akşam yaptı yorgun düştü uyudu ama dünden beri aşırı huzuesuzdu oğlumda çok sıkıntı yaşadım kabızlıkta gözüm korkuyor o yüzden

Bizimde yarın kırkımız çıkıyor kızlar tomrs banyo işini nasıl yapacaksınız beş ve kendinizin kırk banyosunu .Birde 40. Gün mü çıkmış oluyor 40 dedikleri 41.gün mü

Bizde de oluyor canım bi kaç kere uyardığımızda yaptı mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz o gün yapmayabiliyo bi kaç gün sonrada yapabiliyor.. kakası nasıl sertmi yaptığında

Yeme yeme birbirimiz telkin edelim sürekli ben akşam yemiyorum pek ama gündüz bugün ozellikle yedim
Ben yemediğim zaman sütüm de olmuyor.diyetisten eşliğinde devam ediyorum ama tabiki arada kaçamaklarım da oluyo mesela geçen iki gün üst üste lahmacun yedim.öyle iyi geldi ki ama bazen de çok az yiyorum mesela bugün.akşam iştahım yoktu kuş kadar yedim.az önce de iki kaşık kadar yoğurt,dereotu ve 500ml su tükettim ki gece kalktığımda sütüm olsun diye.dereotu benim sütümü arttırdı.özellikle diyetisyenim kahvaltıda dereotu ve yeşil soğan yazmış.boyuna ikisini yiyorum ben de

Sık sık emzirmeme rağmen mastit olmuşum eşime masaj yap dedim nasıl acıdı zaten ağrısı yetiyor burda bi arkadaşım pozisyonu değiştir dedi ama acıyacak diye yapamıyorum. Çocuk huysuz ben mastit mahfolduk bide donuyorum ateşim yok ama off off

Bizimde yarın kırkımız çıkıyor kızlar tomrs banyo işini nasıl yapacaksınız beş ve kendinizin kırk banyosunu .Birde 40. Gün mü çıkmış oluyor 40 dedikleri 41.gün mü
Canm bizim kırk bugün çıktı yani 41 . Günün içindeyiz. Banyonuzu yaptık. Yanımda büyüğümüz yoktu esim yardım etti. Önce ben duşa girdim abdest alldim. Sonra önceden hazırladığım 40 tane fasulye altın gümüş bozuk para ve evimde açan çiçekten iki tane hazırlamıştım. Kovanın içine koydum sıcak suyu açtım. Eşimden bebeği getirmesini söyledim. Sıcak su dolarken kıyafetlerini çıkardım. Eşime de Felak nas oku suya dedim. Sonra elimi 40 defa suya batirdim.norrmalde 40 tas su dokulecekmis anne ve bebeğe ama ben saymadım. Güzel dualarla suyu sokuyorsun. Su aşağı bebeğin boyu yukarı,su gibi uzun ömrü olsun diyorsun. Banyomuzu bitirdik. Sonra kovada bir iki tas su kalmıştı. Biraz banyonun etrafına döktüm. Sonra bebeğin yatağına elbiselerine odalara benim eşyalara felan elimle diledim. Bu kadar

En mantıklısı ılık su rahatlatiyorr canım üzüldüm çok ge cmis olsun

Oo harikaa diyetisyene mi başladın bende düşünüyorum bı şekilde vermem gerek

Canm sana söylemiştim ama yine de görselini atayım. Mutlaka dene. Canın yanacak acıyacak ki aciyordurda. Ben ikigun çektim üçüncü gün geçti çok şükür. Bu şekilde emzirdim baya rahatladım. Çok geçmiş olsun.mutlaka dene fayda sagliyacaktir.ikinci bebeğimde de olmuştum bu şekilde emzirdim ve atlattim. Ordan biliyorum

Oo harikaa diyetisyene mi başladın bende düşünüyorum bı şekilde vermem gerek
Canım ben aslında zayıflamak için değil de hem sütüm artsın hem de sütüme ve bana yarayacak şekilde besleneyim diye diyetisyen desteği alıyorum.gebelik boyunca da diyetisyen desteğiyle devam etmiştim.cdoğumdan sonra ilk 25gün desteksizdim sütüm de yetersizdi ben de dengeli beslenemiyordum açıkçası.

Bizde de oluyor canım bi kaç kere uyardığımızda yaptı mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz o gün yapmayabiliyo bi kaç gün sonrada yapabiliyor.. kakası nasıl sertmi yaptığında
Mama kullanmıyoruz canım anne sütüyle devam ediyoruz oyüzden yarım çay kaşığı içirdm bende
Kakası cıvıktı ama pötürliydü nası anlatsam bilemedim

Mama kullaniyormusun şuan nasıl sutun ise yaradami peki

Mama kullaniyormusun şuan nasıl sutun ise yaradami peki
Mama kullanmıyorum canım.sütüm de çok şükür bebeğime yetiyor.suyun yanı sıra dengeli beslenmek de çok önemliymiş onu çok iyi anladım.ben o ilk 25 gün şu anda yediklerimin ve şu andaki dengenin yüzde yirmibeşini bile yapmıyormuşum.şu anda o dengeyi devam ettirebilmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.Yemekleri biraz fazla yapıyorum ki iki hatta üç gün yetsin diye.çünkü malum bebeklerimiz yeri gelio bizi bazen 3,4 saat aralıksız alıkoyuyor canları saolsun onların

Saolsun tabi ölürüm onlara beslenme gerçekten önemli ılık yada sıcak tüketiyorum herşeyi geçen canım dondurma istedi evde hazır dondurma vardı doktor hazır dondurma yememeye çalış bu dönemde demişti dayanamadım yedim o gece hep kivrandi vicdan azabı çektim resmen aç kalincada sıkıntı çok yiyincede dengede tutmak mühim gerçekten seninki de uyanmış anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…