2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dikis yerlerinde ustunde altinda agri olan varmi kizlar 33 gün oldu. Iyiydim son 3 gundur cok agtim var ilk günler gibu oturup kalkamıyorum cocugu kucağıma alirken zorlanıyorum baya
Benimde sızladı bi hafta filan 31 günlüğüz o ara sık sık kucağıma almıştım zorladım diye düşündüm

Kızlar yaa bebeği benim gibi yarım saatte bir meme isteyen var mı? Gece bile en fazla saatte bir meme istiyor. Henüz 24 günlük. Sizde böyle mi yoksa benimki mi böyle

Kızlar yaa bebeği benim gibi yarım saatte bir meme isteyen var mı? Gece bile en fazla saatte bir meme istiyor. Henüz 24 günlük. Sizde böyle mi yoksa benimki mi böyle
Benim de öyle normal mi yoksa doymuyor mu diye sorgulamaya başladım.Biz de 21 günlüğüz.

Gaz sancısından olabilir mi acaba? Benim oğlum da öyleydi,doktor da gaz sancısı olan çocuk doyup doymadığını bilmez ve sürekli emmek ister demişti.

O şekilde bende yapıyorum sadece havalandırma yapmıyordum yapıyım bende teşekkür ederim

Benim bebeğimde gaz sancısı vardı 5 gün falan sürekli emmek ister di emince rahatlardi bide eğer uyanık kalırlarsa acikiyorlar surekli

Bugün sağlık ocağına gittik aşimizi olduk göz muanesi ve kalça muanesi oldu on kalça muanesini sağlık ocağı yapiyormus bu aile hekimleride herşeyi biliyor resmen kalça çıkıkligıni on gördüm dedi bir ay sonra cekilcek film hayırlısı inşallah yanlı öngörmüştür yada hafiftir

bir şey yoktur inşallah annesi sıkma sen canını kalça çıkığı için dikkat etmek gerekir mi bilmiyorum ama kucaklarken indirip kaldırırken dikkat edin

Ben de doymuyorum sürekli şekerim düşüyor , canım rica etsem listeni atar mısın

Canim 2 gunde yapmamasi kabizligini gostermiyormus. Bizimde oyleydi dr skinti yok dedi. Bence disaridan hicbirsey verme. Istersen kiraz cekirdegini deneyebilirsin. Bizim onu denedikten birkac saat sonra kakasini yapti. Belki denk geldi hep denedigimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…