2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
içenler çoğunlukla memnun olduklarını söylemişler. ben de keçiboynuzu özütü, dut pekmezi, incir, rezene ve kabak çekirdeğinden memnun kaldım
Sipariş verdim bakalım.kabak çekirdeğini duymamıştım canım denicem yani devamlı şekerli şeyler yemek istemiyorum ama mecburen yicez galiba bu dönem

Sipariş verdim bakalım.kabak çekirdeğini duymamıştım canım denicem yani devamlı şekerli şeyler yemek istemiyorum ama mecburen yicez galiba bu dönem
ay sorma tatlı dedin bak bi de aklıma geldi. sade tahin helvası da iyi geldi bana. helva komasına giricem artık ama bayağı faydası oldu

Benim gibi sürekli açlık çeken var mı bugün doymak bilemedim resmen yememeye çalışıyorum ama dayanamiyorum

Kızlar bebeğim iki gün önceye kadar günde 9kez felan kakasını yapıyordu iki gündür kabız ve aşırı zorlanıyor ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor gaz yapmasında sıkıntı yok sizin bebeklerde akabızlık oldum olduysa ne yaptınız ben zeytin yağı içirdm masaj yaptım poposunu uyardım hiç biri fayda etmdi

Benim gibi sürekli açlık çeken var mı bugün doymak bilemedim resmen yememeye çalışıyorum ama dayanamiyorum
Bende de sürekli açlık var malesef.ben gece çok geç yatiyor um. Gecelerinde atistirir oldum.ustelik kilo da aldim

Kaç günlük oldu canm. Bizimde ilk zamanlar çok yapıyordu a,aldı. Şimdi günde bir defa yapıyor bazen ikigun yapmıyor. Biz 40 günlük olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…