- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.221
Ben kullanıyorum gece 5 damla veriyorum gazı varsa gündüzde 5 damla veriyorum normalde günde 20 damla diyorlar ama bana çok gibi geldi çok gazı varsa gece 10 damla veriyorum gece boyunca rahat çıkarıyor en azindanKızlar nurse harveys gaz damlası kullananlar nasıl ve kaç damla kullanıyorsunuz acaba
Hangi biberonu kullaniyorsun cnm? Benimde sutlerim kesilmek uzereydi uykusuz ve yorgunluktan ölmek uzereyken sizmisim esim dinleneyim diye uyandirmamis gece sagdigim sutlerden biberonla vermis.Ama 3 -4 gundur uyanikken asla emmemeye basladi.Kizim memeyle savasiyo adeta .Bir yudum emiyo basliyor cirpinip aglamaya kapkara oluyo aglarken sesi kisiliyo o derece ...kaldirip gazini cikariyorum.gaz cikarirkende emicem diye aranip agliyo .tekrar emzirmeye calisirken yine ayni memeyi agzina alir almaz basiyo cigligievet steril olmasına rağmen kullanmadan yıkıyordum. 21-22 günlükken biberona geçtik biz öyle devam ediyoruz. mama veriyorum bazen sağdığım sütü veriyorum beni de emiyor bırakmadı allaha şükür. senin bebeğin kaç günlük oldu?
philips avent kullanıyorum cam biberonlarını. büyük ve küçük biberoblu setini almıştım memnun kaldım red yaşamadık.Hangi biberonu kullaniyorsun cnm? Benimde sutlerim kesilmek uzereydi uykusuz ve yorgunluktan ölmek uzereyken sizmisim esim dinleneyim diye uyandirmamis gece sagdigim sutlerden biberonla vermis.Ama 3 -4 gundur uyanikken asla emmemeye basladi.Kizim memeyle savasiyo adeta .Bir yudum emiyo basliyor cirpinip aglamaya kapkara oluyo aglarken sesi kisiliyo o derece ...kaldirip gazini cikariyorum.gaz cikarirkende emicem diye aranip agliyo .tekrar emzirmeye calisirken yine ayni memeyi agzina alir almaz basiyo cigligi
Halbuki uyurken cok guzel emiyor.Ama ondada bazen uyuya kaliyo cok az emiyo genelde 8. Dk da birakiyo.Uyanmadan emzirecegim diyede bir turlu beslenme saatlerimizi ayarliyamiyoruz.Niye boyle yapmaya basladi acaba ya(
KIZLAR BIBERON YADA EMZIK SEBEBIYLE EMMEYI BIRAKTI MI SIZIN BEBEGINIZDE?
LansinohBana süt sağma makinesi önerebilir misiniz
Teşekkür ederim canımakşam beslenmesinde 5 damla ağzına damlatıyorum.
Bende 5 damla vereyim o zaman canım teşekkür ederimBen kullanıyorum gece 5 damla veriyorum gazı varsa gündüzde 5 damla veriyorum normalde günde 20 damla diyorlar ama bana çok gibi geldi çok gazı varsa gece 10 damla veriyorum gece boyunca rahat çıkarıyor en azindan
Banyo kacgune bir yaptiriyorsun. Banyo yaptırınca da çıkarır. 40 na kadar hemen hemen hergun yaptiriyordum .şimdi birgün arayala yaptiriyorum. Burnundakileri atiyorSağolun kızlar,denicem inşallah açılır çok sinirleniyor çünkü.haklı olarak miniğim
Lansinoh kullaniyorum bende hem manuel hem tekli elektrikli denedim fena degilBana süt sağma makinesi önerebilir misiniz
Biraz çimdik biraz dürtük olmadı soyuncak :)Kizlar bebeğim memede 1-2 çekip uykuya dalıyor ne yapmalıyım
3-4 güne bir yaptırıyorum .üşütürüm diye korkuyorum daha mı sık yaptırmalıyım acaba?Banyo kacgune bir yaptiriyorsun. Banyo yaptırınca da çıkarır. 40 na kadar hemen hemen hergun yaptiriyordum .şimdi birgün arayala yaptiriyorum. Burnundakileri atiyor
Avent manuel çok memnunumBana süt sağma makinesi önerebilir misiniz
Benimki biberini ittiriyor sagdigim sütler ne olacak bilemiyorum açıkçası emme pozisyonunu değiştir benimki kavrayamayinca sinirleniyor ondan değildir bı kereden hemen meme reddi başlamaz benceHangi biberonu kullaniyorsun cnm? Benimde sutlerim kesilmek uzereydi uykusuz ve yorgunluktan ölmek uzereyken sizmisim esim dinleneyim diye uyandirmamis gece sagdigim sutlerden biberonla vermis.Ama 3 -4 gundur uyanikken asla emmemeye basladi.Kizim memeyle savasiyo adeta .Bir yudum emiyo basliyor cirpinip aglamaya kapkara oluyo aglarken sesi kisiliyo o derece ...kaldirip gazini cikariyorum.gaz cikarirkende emicem diye aranip agliyo .tekrar emzirmeye calisirken yine ayni memeyi agzina alir almaz basiyo cigligi
Halbuki uyurken cok guzel emiyor.Ama ondada bazen uyuya kaliyo cok az emiyo genelde 8. Dk da birakiyo.Uyanmadan emzirecegim diyede bir turlu beslenme saatlerimizi ayarliyamiyoruz.Niye boyle yapmaya basladi acaba ya(
KIZLAR BIBERON YADA EMZIK SEBEBIYLE EMMEYI BIRAKTI MI SIZIN BEBEGINIZDE?
cnm bu videoyu ve bu drun diğer videolarını bende hep izledim ama kulagına kaçarda orta kulak iltihabı olur diye korkumdan yapamıyorum.iki kere eşimle şırınga ile değilde serum fizyolojik küçük tüplr şeklinde olan ile yaptık arkasından aspiratör ile hafif çektik. umarım kaçmamıştır.biraz biraz kusmaya başladıktabii sinirlenir emerken falan da nefes alamayınca yorulur. yapması kolay serum işini ama eli çabuk olmak lazım. bak ben şu videoyu çok faydalı buldum link atayım.
yok cnm bi kere değil gece gündüz bi düzen tuttramayıp colic sancıları gibi sürekli ağlayınca çok yorgun düştüm.hamilelikte 8 ay hiç uyuyamamıştım ya zaten bedenim kaldırmıyo artık emzirirken kopuyorum gece...eşimde beni uyandıramamış bi kaç kez (halbuki hiç derin uyuyamayan bi insanım bu arada)yaklaşık bir haftadır veriyor gece ortasında bir kere sonrasında ben devralıyorum.dr a söyledim ne uykusu uyku bebeğimin ne emmesi iyi diye düzene girene kadar böyle diyorlar başka birşey demiyorlar.kullandığım damlalara rağmen o kadar eziyeti gazı varki yavrumun bi gece acile gittik.karnı patlıyacak gibi aşırı şişti ve yayıldı. çok emmişti o akşam.(vermeyince ağlamasını da durduramıyoruz.ya çook emiyo ya azıcık bi dengeyi tutturamadık.bu yüzden yalancı emzikte vermek zorunda kaldık)Benimki biberini ittiriyor sagdigim sütler ne olacak bilemiyorum açıkçası emme pozisyonunu değiştir benimki kavrayamayinca sinirleniyor ondan değildir bı kereden hemen meme reddi başlamaz bence
bu arada her seyi denedim pozisyon değiştirdim.meme değiştirdim.önce fazla ön sütü sağdım sonra kalanı verdim sonra tersini denedim.yalanci emzk veya biberon ucu daha sert diye silikon göğüs ucuyla emzirmeyi de denedim.çok sütüm geldiğinde biraz hızını hafif makas tutuşla azalttım.uyanıkken hep aynısını yapıyo çok ağlıyor ama emmeyide bıırakmak istemiyor.hatta acaba ağzımı yara diye inceledik.yok birşey.gaz sancısı olduğunu gözlemliyorum gaz yutuyor hızlı geldiği için bu sefer aklıma şu takılıyor uyurken peki hiç ağlamadan nasıl emiyor?uyurken hiç mi gaz sancısı girmiyor sadece uyanıkken giriyor?bulmacayı çözemedik çözemeyeceğiz sanırım.yok cnm bi kere değil gece gündüz bi düzen tuttramayıp colic sancıları gibi sürekli ağlayınca çok yorgun düştüm.hamilelikte 8 ay hiç uyuyamamıştım ya zaten bedenim kaldırmıyo artık emzirirken kopuyorum gece...eşimde beni uyandıramamış bi kaç kez (halbuki hiç derin uyuyamayan bi insanım bu arada)yaklaşık bir haftadır veriyor gece ortasında bir kere sonrasında ben devralıyorum.dr a söyledim ne uykusu uyku bebeğimin ne emmesi iyi diye düzene girene kadar böyle diyorlar başka birşey demiyorlar.kullandığım damlalara rağmen o kadar eziyeti gazı varki yavrumun bi gece acile gittik.karnı patlıyacak gibi aşırı şişti ve yayıldı. çok emmişti o akşam.(vermeyince ağlamasını da durduramıyoruz.ya çook emiyo ya azıcık bi dengeyi tutturamadık.bu yüzden yalancı emzikte vermek zorunda kaldık)(organ buyumesi fln sandık.ultrasonda çokk gazlı dediler.
NE YESEM NE İÇSEM ŞAŞIRDIM.Kİ ZATEN YEMEĞE WC YE BİLE GÖNDERMİYO KIZIM.GAZ YAPMASIN DİYE BAKLİYAT YEMİYORUM.KAVRULMUŞ KURUYEMİŞ YEMİYORUM.İNEK SÜTÜ VE ÜRÜNLERİNİ ÇOK ÇOK AZALTTIM.BOLCA KİMYON HURMATAHİN PEKMEZ ,HİPP ANNE SÜTÜ ARTIRICI ÇAY TÜKETİYORUM.SİZLER NE YİYİP İÇİYORSUNUZ ARKADAŞLAR YA VALLAHİ DELİRİCEM?????VE SON ŞUNU SORAYIM SİZCE KEFİR VE ACTİVİA GİBİ PROBİYOTİKLER GAZ MI YAPAR YOKSA DAHA ÇOK BEBEĞİN DE ANNENİNDE BAĞIRSAKLARINI DÜZENEMİ SOKAR?
bende 3 günde bir yaptırıyorum .havalarda çok dengesiz gidiyor bi sıcak bi soğuk üşütür burnu tıkanır diye korkuyorum bende...ya gerçekten depresyona girmekten korkuyorum artık.covit önlemleriylemi uğraşalım.içimize sine sine sebze meyve yeşilik mi alıp ağlamaların arasında iyice yıkayalım da güzelce beslenmek için güzel yemekler hazırlayalım ki bağışıklığımızıda uykusuzluk,hastalıklar ve covitten koruyalım ki bebeğimize iyi bakabilelim.rutin ev işlerine mi yetişelim kişisel bakımımıza mı yoksa az uyuduğunda fişi çekip herşeyi boşverip uyuyalım mı bilemiyorum3-4 güne bir yaptırıyorum .üşütürüm diye korkuyorum daha mı sık yaptırmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?