2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı şeye ben de dün akşam bakmıştım inşAllah doğrudur çünkü benim bebeğim max. 2.5 saatte bir emmek için kalkıyo.sabah 6dan sonraki emmesinden sonra da yatmıyo ben de zombi gibi geziniyorum
Bizde aynen boyleyiz bu aralar.gece rutine bindi gibi de gunduz uyandigi anda sıkıntı oluyor aglayarak azar azar sık sık emiyoruz .emerken kaka yapiyoruz hep bi yandanda gaz cikarmaya calisiyoruz.SIZDE HEP EMMEYE BASLAYINCA KAKA YAPIYOMUSUNUZ ?KAKA KIVAMINIZ NASIL?BIZIM COK SULU gece uyuma ginduz butun gun aglama kucak perisan oldum valla.bugunde birazdan asiya ve kardiyolojiye gidecegiz ates yapar oralarda coronadiye korkuyorum.gitmeden ilac versemmi diye dusundum ama ne kullaniliyo bilmiyorum ates dusurucu?

Geçen doktor bize calpol verdi şurup genelde onu veriyorlar istersen ondan al

Kızlar bebeği için kehribar kolyesi kullanan var mı ise yariyo mu merak ettim ona gore almak istiyorum bu aralar çok huysuz sabah 6 da bi uyaniyo akşama kadar uyumuyo ağlıyo sürekli
Ben aldim ama eşim zarar verir diye korktuğu icin kullandirmiyo. Ama bi cok arkadaşım kullaniyo faydali oldugunu soyluyorlar

Ben aldim ama eşim zarar verir diye korktuğu icin kullandirmiyo. Ama bi cok arkadaşım kullaniyo faydali oldugunu soyluyorlar
Zarar vermez neden versin ki boynuna takmayın bize satan kişi önerdi corabin içine ayak bileğine dolayarak gevşek sekilde koyuyoruz etkisi var mı desen gazı var yok değil ama öyle ağlamaz gazı içinbayadir takıyoruz biz

Kızlar ruh haliniz nasıl iyimisiniz uzun süredir bebeklerimize birlikteyiz aralıksız uyku yok bu insanı yıpratan bişey sürekli uyanmak benim kafam biraz gitti gibi söylediklerimi unutuyorum yapılan herşeyi unutuyorum resmen ve bazen konuşurken kelimeleri bile unutuyorum eşim kafa kırık diyor

ben yemek yemeyi unutuyorum

Ben 25 gunde perisan oldum oturup agliyorum onunla Yetemiyo muyum diye dusunup yine agliyorum genel olarak agliyorum

Aynen canım bizde öyleyiz bide bnm 2numarayı anaokuluna yazdırdım bugün ilk günüydü ona git bebeği komşuya bırak gel 1numarayı yolla Valla pert oldum iki saat uyusam dedim migren taşı sürdüm başımın ağrısı geçsin yarım saat uyuyup. Dedim bebeğim uyandı
Günaydın aynen oyoe canim sabaha kadar inledi kivrandi uyandı hiç uyumadik desem yeridir halen kovranip inliyor neden anlamiyorum

Emerken bizimkide hep gaz ve Kaka yapma çabasında canım kıvamı günden güne değişiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…