2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy ayni benim gibisin cnm bende oyle oldum.kacta emdik naptik hep not aliyorum.ona ragmen daha yazarken unutup esime sorup duruyorum.O da ayni uykusuzlugu kendi yasamadigindan olsa gerek beni anlamiyor ne unutup duruyosun hep bana soruyosun diye kiziyor.Ah bu erkekler kadinin sırtındaki yukten bi dk tasiyamazlar aslinda

Çok zor oluyor böyle olunca işte bende eşimi gonderdim ise besledim temizledim uyuttum yarım saat iyi gelir dedim binada tadilat var bu sefer o sese uyuyamadım

Açıkçası eşimi seviyorum hemde çok ama düşüncesiz okadar düşünceli biri değil bir iş çıksın yaparız ederiz diyor yardımda ediyor bazen ama söylene söylene ozaman deliriyorum da oda haklı çalışıyor ediyor sonuçta gece bebeği emzirip beşiğinde koyuyorum koydugumu unutup bebeği arıyorum etrafta yatak ucunda oturuyorum bebeği koyduktan sonra uyuya kalıp yatağa düşüyorum bu hale dusecekmiydim diyorum

Çok zor oluyor böyle olunca işte bende eşimi gonderdim ise besledim temizledim uyuttum yarım saat iyi gelir dedim binada tadilat var bu sefer o sese uyuyamadım
Aynen canım bende tam dalıcam komşu aramış gözünaydın die sonra bebek uyandı sonra okul saati hazırlan bebeği komşuya bırak kızımı al gel geçmeyen baş ağrısı bize uyku haram

Ayy benim eşimde birşey yapılacaksa yaparız hallederiz modunda sürekli bende Bi okdr evhamlıyım onun rahatlığı bni iice deli ediyor

Ayy benim eşimde birşey yapılacaksa yaparız hallederiz modunda sürekli bende Bi okdr evhamlıyım onun rahatlığı bni iice deli ediyor
Ben evde dağınıklık oldu mu huzursuz olurum bizimki ne olacak havasında haklı aslında rahat olmak gerek ama biz bayanlar illa herşeyi yoneticez duzelticez bide sende bı çocuk daha var senin gibi olsam naparim acaba diğerinde yemek vermek ilgilenmek gerek eyvah eyvah demekki Allah güç veriyor ona göre

Bir değil 2var toplam 3 canım tam huniliğim bende öyleydim inan ama saldım ki nasıl salmak napayıö diyorum yetişemiyorım

Kızlar bugün aşı olduk ama ben sormayı unuttum orda da söylemediler kaç gün banyo yapmayacak acaba

kızlar gündüzleri ya da geceleri bebeklerinizi uykuya nasıl alıştırıyosunuz?
Aynı soru bende de var 39 günlük olduk artık düzenleri değişiyormuş ben bir aylık olduğundan beri şöyle bı yol izliyoruz tabi sapmalar saatlerce uğraş oluyor ama gece gündüz 7 8 gibi uyanıyor kahvlati falan yapıyoruz eşimle kızımla ilgileniyorum 10 11 gibi ya banyo yaptırıp yada uykusu geliyor emzirip sallayıp yatırıyorum sonrası zaten saatte bir bir buçuk yada en geç iki saatte bir uayniyor emzir altını degistiryorum 5 e kadar bu şekil sonra oynuyoruz 4 5 ten sonra ilgileniyorum 7 gibi uyuturum ne kadar istiyorsa uyanırsa uyutamiyorum 9 da bazen 15 20 dakka dalıyor 12 gibi uzun ugras sonucu yatırım gece artık ilk 2 3 saat uyur sonra bir buçuk saatte bir kalkar hep bizim böyle geçiyor günümüz ama tabiki bu uyuma saatleri içinde 20 dakkada bir uyandığında kucağıma asla alıp emzirmek sallarim uyusun diye uyur bir saat falan

Ben demesem bilmesem hiç demeyecekler ne ilginizler ya , aşıyı kaç gün banyo yapacak demedin hadi bize daha hiç vitamin filan yazılmadı gaz damlasınıda kendim aldım çocuk ağlarken kıpkırmızı kesiliyor çatlayacak gibi oluyor diye aldığımdan beri daha rahat gaz çıkarıyor mesela, benim dememle bir calpol yazdı d vitaminini kendim alacağım dedim yazdırmadım ama bu çocuk kaç kilo olmus gazi bilmem nesi var mı kalça cıkıklıgı için şu zaman götürün filan hiç yok, eşim hastanede çocuk doktoruna sormuş 2 aylıkken getirirsiniz demiş o da şaştım kaldım vallahi , sizin sağlık ocaklarında da aynı mı yoksa burda mı sıkıntı var, kilosunu filan nerede öğrendiniz süt yaramış mı kilo alımı nasıl diye

kızlar gündüzleri ya da geceleri bebeklerinizi uykuya nasıl alıştırıyosunuz?
Kendi haline bıraktım inatlaşmak sinir harbi oluyor. Ama geceleri hiç ışık yakmıyorum yattığı odada. Bazı geceler uyuyor bazen uyumuyor. Bazen gündüzleri uyumuyor. Bazen banyo yaptırınca uyuyor bazen uykusu kaçıyor. Genellikle gece uyusun diye uğraşıyorum. Bazen slinge koyup evde dolaşıyorum. Slingde uyuyor.

Slingden memnun musun canım?Nerden aldın ben de araştırıyorum.

Bizde baya ugrasiyorduk.. besikte salla uyusun vs. Geceler zor geciyordu eşim ilk kolik muzigine alistirdi muzigi duyunca gozler basliyor kaymaya. Sonra gitti letgodan bir elektrikli salincak aldi valla simdi mamasini yada sutunu emziriyorum. Gazini cikarip salincaga koyuyorum agzinada emzik verdik uyuyor kendi kendine. Gecede gunduzde salincakta uyuyor masallah gaz problemide yok cok sukur alttan ustten kendi cikariyor bugun tam 1 aylik olduk. Yalniz besigi herkeze tavsiye ederim hayat kurtardi yatiriyorum gunduz ben gidip ev islerini yapiyorum o takiliyor kendi halinde baznde emzigi dusunce mikirdaniyor geri agzina veriyorum muziginide acinca uykuya daliyor.

Aaaa sağlık ocağında tartmıyorlar mı canım? Boyuna kılosuna mutlaka orada bakarlar ve dosyasına da yazarlar bebeğin. Çocuk doktoru da aynı sekılde boyuna kilosuna bakar. Orada bır sıkıntı var gibi görünüyor. Ben ne hamilelikte ne doğumdan sonra d vıtamınını ve vitamin haplarmı kendım aldım bitince gelin alın derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…