2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hangi şampuanı kullanıyordun cnm hangisini önerdi ben gündüz tek müsline sarıyorum geceleri serinledi artık die Bi penye battaniye örtüyorum
Canım Allah kolaylık versin ücüncü aydan sonra rahatlar bebeğin, inşallah o zamana kadar bile sürmez. Hıc emzirmeyen var sen de ıkı uc yasına kadar emzirirsin inşallah.

Bizim 3 hafta önce 17 ydi bir hafta sonra 15 olmuştu. Gerekli tahliller yapıldı tiroid değerleri karaciğer enzim değerleri topuk kan değerleri idrar tahlilleri vs sonuçta hiçbirinde bir problem çıkmadı anne sütü sarılığı denildi gün geçtikçe rengi açılıyor 40 günlük şu an. 3 ay içinde geçermiş anca. Eğer gerekli tahlilleri yaptırıp bir sorun çıkmadıysa korkmanıza gerek yok

Geçmiş olsun canm. Sen daha iyisini bilirsin tabi. Ay canm benim ya. İinsallh sütun de dolu dolu gelir bebişin doyar canm. Benim de dün birden bire sütüm gitti. Herşey yedim diyebilirim süt yapacak. Komşum bir şey ummussun dedi. Bir şey canm çekmişti aslında
cok da önemsemedim. Artık dikkat ediyorum.

Nasıl birdenbire sütün gitti canım?

Ben saatlerce emziriyorum ardından bırakınca daha bissürü mama yiyor başta zoruma gidiyodu göğsümdeki yaralara rağmen ağlaya ağlaya emzirmeme rağmen yinede mama istemesi ama şimdi diyorum doysunda tek

Ben saatlerce emziriyorum ardından bırakınca daha bissürü mama yiyor başta zoruma gidiyodu göğsümdeki yaralara rağmen ağlaya ağlaya emzirmeme rağmen yinede mama istemesi ama şimdi diyorum doysunda tek
Ben de artık öyle diyorum bağışıklık olacak kadar anne sütü alsın da varsın da kaloriyi mamadan alsın napalım

İlkkez duyuyorum bunu . İnşallah sütlerimiz bol bol olur , artar , zor günler için buzluklarımıza depolar yaparız

Nasıl birdenbire sütün gitti canım?
Biranda canm gece yarısına kadar ara ara emzirdim yok. Şükür uyuduktan sonra geldi dinlenince süt indi.aksam yemeğinde turşu yemiştim acaba ondan mi anlamadım. Etli yemk yedim ,şekerli yiyecek yedim kuru incir üzüm tık yoktu. Şükür sabah geldi de ferahladim

İlkkez duyuyorum bunu . İnşallah sütlerimiz bol bol olur , artar , zor günler için buzluklarımıza depolar yaparız
Bende anlamadım. İlk defa bebeğim emdi emdi aç yani. Emiyor boş. Etli yemk yedim.kuru incir yedim çerez yok .tık yok. Ama turşu yemiştim ondan mi oldu acaba. Bilginiz var mı.tursu azaltıyor galiba

kızlar ya nette vs bebeklerin 3. ayda gece uyanmadan uyuyacakları falan yazıyor bunlar şehir efsanesi mi gerçek mi? özellikle 2. yi doğuranlar? annem sen öyleydin akşam bizle yatar sabah bizle kalkardın diyo
Benim oğlum teyzesi her ne kadar arada bir yapsa da bunu bazeb gece uykusuna 2 de geçip saat 6 da uyanıyor bu bile bana deliksiz geliyor
Tabi ne yaparsam yapayım 4 e kadar uyumayıp avazı çıktığı kadar bağırmayı tercih ettiği gecelerde oluyo

kızlar ya nette vs bebeklerin 3. ayda gece uyanmadan uyuyacakları falan yazıyor bunlar şehir efsanesi mi gerçek mi? özellikle 2. yi doğuranlar? annem sen öyleydin akşam bizle yatar sabah bizle kalkardın diyo
Aynı şeye ben de dün akşam bakmıştım inşAllah doğrudur çünkü benim bebeğim max. 2.5 saatte bir emmek için kalkıyo.sabah 6dan sonraki emmesinden sonra da yatmıyo ben de zombi gibi geziniyorum

Bende dün gazdan moralim bozuktu hicbisey yemedim sadece rezene ictim. Aksam da yemekten biraz yedim üstüne bol kimyon attim. Bebeğim cok rahatladi ya. E besine de ihtiyaçları var nasil olucak..hic bisy yemeden olmaz ki

Bende anlamadım. İlk defa bebeğim emdi emdi aç yani. Emiyor boş. Etli yemk yedim.kuru incir yedim çerez yok .tık yok. Ama turşu yemiştim ondan mi oldu acaba. Bilginiz var mı.tursu azaltıyor galiba
Turşunun azalttığını hiç duymadım ama fazlaca tuz tüketimi Azaltabilir demişlerdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…