2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gündüzleri nasıl uyuyor seninki?

gündüzleri nasıl uyuyor seninki?
Gündüz memede uyuya kalıyor gazını cikariyorum uykusu varsa kendi dalıyor bazen baya uğraşıyorum sallıyorum 5 dkkda bir uyanıyor dalana kadar emzirme sallama uykusu olduğunu dusunuyorsam tabi 7 ye kadar böyle sonrasında çok uyumuyor uzun süreli bir gibi de gece iykusuna dalıyor zorla

Çocuğa bakarsın hiç merak etme. Ben kendime bakmakta zorlanıyorum. Aç kalıyorum, wcye gidemiyorum. Akşamları eşim ilgilenmese uyuyamıcam da. Tüm işim bebek. Temizlik vs yaptığım yok.

Çocuğa bakarsın hiç merak etme. Ben kendime bakmakta zorlanıyorum. Aç kalıyorum, wcye gidemiyorum. Akşamları eşim ilgilenmese uyuyamıcam da. Tüm işim bebek. Temizlik vs yaptığım yok.
allah hepimizin yardımcısı olsun bir şekilde geçecek sanırım günler

Ya tabi dip köşe temizlik değil ama etrafı toplama ufak tefek işler mecburen yapılıyor.yemek zaten şart.ben de kendim hariç herşeye bakıyorum bu aralar aç kalınca da süt olmuyor of bir kısır döngü

Ya tabi dip köşe temizlik değil ama etrafı toplama ufak tefek işler mecburen yapılıyor.yemek zaten şart.ben de kendim hariç herşeye bakıyorum bu aralar aç kalınca da süt olmuyor of bir kısır döngü
yemek işi beni de zorlayacak gibi. bugün annemin yaptıklarını yedik bitirdik yarına da allah kerim

İshal olduğunu nasıl anlarız ki benim baştan beri kakası sıvı ve sürekli yapıyor halen burda bazı arkadaşlar günde bı kere diyor yaa biizmki halne günde bı sürü bez degistiriyorum
Benimki de normalde cıvık kaka yapıyordu ama bugün ekstra cıvık.aynı zamanda pek idrar yapmadı ki normal zamanda aşırı idrar yapan bir bebekti ve bugün aşırı derecede huysuz.kaka yaptığı bez sayısı da 7 şimdiye kadar.hiç bu kadar kaka yapmamıştı

Aynen benimde oyle 44 gun oldu. Icimizde parca kalmasinda

Yok yaa tasalanma istersen havlu İst karnına falan köy sıcak iyi gelir de yarında gözlemle bence biseyi yoktur canım bizimki 7 geçiyor bez günlük genelde

Canım bence acile götür, kuzum benim ya. Zeytinyağı daha da kurutabilir. Alerjik olabilir mi? Çoklu protein filan? Dün yedıklerin nelerdi mesela?
Doktoruna yolladım resimleri. Cildiye ye götüreceğim. Duruma göre alerji uzmanına. Zeytin yağı kullanmayı bıraktım. Badem yağı ve mustela konak şampuanı. Şuan daha iyi gibi ama yüzündeki kırmızılıklar vücudunda da var maalesef. Alerjik olma ihtimali yüksek

Bizim sarılık değeri 10 dan 9 a düştü. Doktor artık bakmaya gerek yok dedi. Düşüşe geçmiş çok şükür. İnşallah sizinki de tez zamanda düşer.

Canım bize fito krem iyi gelmişti.Dene istersen.
2. Kez kullanıyorum fito kremi. Pişik le beraber mantar da olmuş travazol da verdi doktor. İyileşme başladı ama bez bölgesinde ve vücudunda kırmızı döküntüler oluyor. Alerji olabilir. Cildiye ye yönlendirdi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…