2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim sarılık değeri 10 dan 9 a düştü. Doktor artık bakmaya gerek yok dedi. Düşüşe geçmiş çok şükür. İnşallah sizinki de tez zamanda düşer.
İnşallah kan tahlilleri iyi çıktı.idrsr da bişey yüksek çıkmiş .ileri tetkik istediler pazartesi yaptırcaz inşallah önemli bir şey yoktur

Selam canim gec kalmis olabilirim ancak bakabiliyorum. Mustelanin atopik ciltler icin olan bir yuz kremi var onu kullan demisti bana dr ve baya fayda gormustum
Mustela nın konak şampuanını kullanmaya başladım. Konağa iyi gelmeye başladı. Bize de doktor biodemanın kini verdi ama yüzü böyle olunca sürmeye çekindim. Cildiye muayenesinde sorcam.

kızımın karnından bir guruldama geldi kızlar. karnı tok ama kakasını yapmadı bugün acaba ondan mı? gaz çıkarmasında bi sorun da yok. ne yapsam acaba ☹

Insallah hemen geçer, Rabbim şifa versin söz konusu minikler olunca daha çok üzülüyorum

kızımın karnından bir guruldama geldi kızlar. karnı tok ama kakasını yapmadı bugün acaba ondan mı? gaz çıkarmasında bi sorun da yok. ne yapsam acaba ☹
Bzmkı ıkı üç gunde bir yapıyor genelde canım, yaptı mı arka arkaya üç bezi dolduruyor. Perşembe yaptı en son, yarın sıvar baya:)) bezi hemen almazsam sırttan cıkıyor. Her bebek farklı ilk cocuk gunde üç kez yapardı.

Yaa bız de düşünüyoruz peki uyku düzenini vs etkiledi mi? Çok huysuzlandı mı o gün içinde ve son olarak Local mi oldu anesteziyi?

Kızlar sizin bebişlerdede gün içinde bir kaç kez uykuya dalamama huysuzlukluk ağlama oluyor mu ? Ve uyandığında hemen ağlıyor yatağında öyle uyanık yatmıyor hiç hemen kucağa almam gerekiyor

Yaa bız de düşünüyoruz peki uyku düzenini vs etkiledi mi? Çok huysuzlandı mı o gün içinde ve son olarak Local mi oldu anesteziyi?
Uyku düzenini etkilemedi. Sadece oglen oldu aksam acısından agladi cok fitil ve kremler sürduk. Karnini doyurup uyuttuk ertesi gün acısı azalmıştı normale döndü. Valla acısindan mamayi nasil vakumladi sasirdik ama cok sukur bir gun sürdu gecti. Local yaptik eşimde girdi doktorla birlikte biberonu agzina vermis islem sirasinda izlemis islemleri kesimi dikimi filan gayet iyi gecmis 15 dk surdu surmedi ben disarda bekledim. Local oldugundan hic aglamadı.sadece elini bacaklarini yataga sabitletlerken aglamiş. Bence yaptirabilirsin sende erkenden 1 gün ceker en fazla. Hatta doktor gec bile kalmissiniz ilk 15 gunde filan daha acisiz oluyormus sanirim hisleri daha azmiş ozaman. Yaş ilerledikce cekecegi acıda cogaliyor.

Evet uyumamak için direnme saatimiz başladı uytmuymak için saatlerim vericem o inatla ya uyumucaj yada 10 dkkavuyuyuo uyancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…