2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de aynen böyle düşünüyorum. dün kontrolü vardı doktor çok beğendi kilo alımını. uyuduğunda hiç ellemiyorum o uyanana kadar. gündüz uykuları da aynı senin dediğin gibi çok hafifleşti uyanık kalma süreleri uzadı.

Canım zor olan bebek bakmak değil geri kalan işlere yetişmek varsa ikinci çocuk bir de.yoksa da yemek,temizlik zor.Herşeye yetişebilmek zor olanı.

Canım ben 9 günlükkenden beri tek bakıyorum zor değil hatta daha güzel emin ol kendi özgür iradenle yapıyorsun herşeyi, ben çok akıl verilmesini sevmem kendi annemde olsa başıma buyruk bir insanım o yüzden bana daha güzel geldi açıkçası yaptığımı gören eden yok niye öyle yaptın böyle yap diyen yok bir sorun mu oldu arayıp soruyorum zaten hiç canını sıkma bebeğinle başbaşa geçireceğin vakitlerin keyfini çıkar

Canım bnm doktorum alttan baktı ultrasyonla nasıl üstten anlayabilirki

Kilo alımları iyi olduğu müddetçe bende bir sıkıntı olmaz diye düşünüyroum senin gibi canım, ben memlekette olduğum ilk 9 gün uyandırdım sadece sonra kendisine bıraktım emmesi kuvvetlendikçe uyuduğu süre artıyor zaten ki sarılığı olmadığı sürece acıkan nerdeyse 40 ı çıkacak çocuk uyanır ağlar aç olsa

Kuzum ben de öyle düşünüyorum ama memenin bırı en az sekiz saat boşalmamış oluyo. Süt yapımı arz talep meselesi ya şişkınlıgı azalıyomus zamanla. Memenin terbiyesi filan diyolar ama o bı kulp bence. Uyandırmadan sagacam artık cnku düzene grdı sanırım. Kılo alımı cok ıyı on gunde bir yarım kılo alıyo ben anne sütünün azalmaması derdindeyim. Bu gece denicem bakalım başarabilecek miyim

Valla bilmiyorum kuzum ben sağmak için herhangi birşey almadım zaten sağsam bu defa ne ile vercem sürekli çay kaşığı olmaz , biberon versem ona alışırsa bu defa , sagdıklarımı biriktirip ne yapacağım kullanamadıktan sonra onuda düşünüyorum çünkü hep beni emiyor herhangi bir mama takviyemiz yok ki sagdıgımı mama yerine vereyim desem o yüzden bebeğim emdiği kadar geliyor zaten süt diyip herhangi birşey yapmıyroum

yedirip temizlemesi değil de uyutmak çok korkutuyor beni. beceremiyorum uykuya daldırmayı.

emerken uyuya kalıyodu yatırıyorduk. eğer uyanırsa kucağıma alıyordum. çok tedirgin oluyorum uyuturken sanki uyumayacak gibi.
Psikolojik şuan tamamen canım normalde emerek uyuyorsa bugün yine emerek uyur korkma hiç sonuçta annen uyutmuyormus ki yine sen uyutacaksın

yedirip temizlemesi değil de uyutmak çok korkutuyor beni. beceremiyorum uykuya daldırmayı.
Senle aynı korkuyu yaşıyorum canım benimki özellikle bu aralar gece uykusu oluyor ama dalamiyor bir turlu korkma tek kalmaktan ben başından beri tekim çok zorlanıyorum bazen ama kendin öyle bir düzen kuruyorsun ki tek olunca herşeyi sen karar verip kontrol ediyorsun şimdi ki az çok alıştın bebeğimle bir hayata bağ kurdun düzenin vardır bende çok isterdim annem başta yanımda olsaydı keske sadece telefonla arayıp soruyorum herşeyi sende arar sorarsın gelir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…