2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
En zorladığı zamanlar.
Ya kızlar bilmiyorum ama bu saatlerde beni oyoe bir uyku bastırıyor ki gözüm acilmiyor resmen ve oda uyumuyor sinirime hakim olamıyorum resmen sizdede olmuyor mu sonra kendime kızıyorum neden okadar sinirlendim diye

Ya kızlar bilmiyorum ama bu saatlerde beni oyoe bir uyku bastırıyor ki gözüm acilmiyor resmen ve oda uyumuyor sinirime hakim olamıyorum resmen sizdede olmuyor mu sonra kendime kızıyorum neden okadar sinirlendim diye
Aynısı oluyor. Yorulunca sinir yapıyor.
Eşim ilgilense bile uykuya dalamıyorum. Dalsam kabus görüyorum.

Kızlar benim bebeğim kakasini yaparken hala ıkınarak yapiyo sanki zorla yapiyomus gibi saatlerce uğraşıyo kıvamı güzel ama kabız değil nedendir acaba. Alttan gazini da çıkarıyo ama bilemedim . Uyurken kivraniyo resmen

Bizde de var bu durum neden bilmiyorum gunde 1 kez anca yapiyo sulu yapiyor ve tam sari puturlu fln ya degil artik su gibi boyle yeşile calan rengi var

Benide öyle artık kafam dönüyor emzirirken deprem mi oldu filan diyorum. Hayata küsüyom bazende ayaklarımı yere vura vura ağlayasım geliyor, mesela şimdi

kıpır kıpır söylene söylene uyuyo resmen benimki. emzirdim altı temiz yatağı iyi üstü başı iyi ama neyden memnun değil anlamıyorum.

kıpır kıpır söylene söylene uyuyo resmen benimki. emzirdim altı temiz yatağı iyi üstü başı iyi ama neyden memnun değil anlamıyorum.
Aynen benimkide uyurken bile çenesi hiç durmuyo. Kucağımda uyuyo hadi daldı deyip bırakıyorum mık mık kendi sesine uyanıyo bi daha baştan emzir alt temizle

Aynısı oluyor. Yorulunca sinir yapıyor.
Eşim ilgilense bile uykuya dalamıyorum. Dalsam kabus görüyorum.
Bende yaa resmen gece uyuyor ben sürekli sesini duyuyor kalkıyorum bı bakıyorum uyuyor kalktığımda kaliyorim çok rahatsız oluyorum

Tamam canım cok tesekkür ederim çok iyi oldu bunları öğrenmek, çok geçmiş olsun kuzucuğa ve size, bitmiş gitmiş ne güzel.

Benide öyle artık kafam dönüyor emzirirken deprem mi oldu filan diyorum. Hayata küsüyom bazende ayaklarımı yere vura vura ağlayasım geliyor, mesela şimdi
Aynen ben çok savasirdim bak mesela 7 de uyandı emziriyorum biraz emiyor bırakıp gözlerimin içine bakıyor gülüyor ve gogsum çok yumuşadı sürekli süt var mı diye bakıyorum sütte geliyor anlamadım gitti bende salona götürüp oynadım ettim uyku gözlerimden akarken sonra uykusu geldi uyucak gibi simdi

Bizdede durumlar aynı inan salladım şimdi uyudu 7 de uyandı gecede saat başı uyanıyor emmek için göğsümde aynı yumuşak sağlık ocağındaki hemşiremiz saat başı emdiği için sert bir göğüs bekleme emen bebek dedi 3-4 saat beklesen sertleşir zaten dedi içimi rahatlattı saolsun

Bizimde bu saatler direnme saatleri kim bilir ne zaman
Dün normaline gore daha bir fazla direndi bizimki tam 3 saat binbir türlü şey yapıp tam susturdum diyorum geri başlıyor memeyi biraz emiyor sonra yine çığlık basıyor memeyi verecek zaman memeyi alamıyorum diye ağlıyor ki kendisi yapıyor normalde açken şak diye kapar huysuz olunca memeyle savaş veriyor birkaç gündür bizimde akşam 10 civarı başlıyor bu huysuzlanmazlar ağıtlar bizim neneler topluca direniyor heralde

Geçmiş olsun cnm.ne gibi belirtiler vardı ?testi hastalığın başında mi, nerede yaptırdınız ?herkese yapmıyorlar sanırım.bizde şuan ailecek gripmiyiz coronamiyiz bilmiyorum.ayrinti verirseniz sevinirim

Minik bebeklerde ishal olmaz diye biliyorum ama geçmiş olsun cnm.peki neden olmuş tedavi verdiler mi?benim kızım neredeyse 10gundur su gibi yapiyo.bezi emiyo çiş gibi.dr a söyledim.normal sulu olması iyi dedi ama?
Dün doktor ishal dedi.tedavisi calpol şurup ve ağrı kesici fitil.günde iki kez verebilirsin dedi.fitil yarım,şurup da yarım ölçek olacak şekilde.ishali kesecek başka tedaviler de var ama bebeğimiz küçükmüş diye o tedaviler olmazmış

Benimkide aynısını yapıyor işte.meme ağzında halbuki nerede diye savaş veriyor çok sinirleniyor bir aglamamiz var volümude bayağı güçlü ama kısılıyor aglarken yüzümüz kıpkırmızı oluyo.sabah 9-12 ,akşam 6-10 arası colik saatlerimiz.üç saatten fazla sürüyor.gece gündüz ayrımını hiç yapamayacağız sanıyordum ama en azından onu farkedip gece uyumaya başladık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…