- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.881
Bide şöyle bir döngüsü var bu saatlerde altını değiştir emzir gazını çıkar tekrar altına yapiyor tekrar aynı şeyi yapıyorum uyumamak için her yolu deniyor gibiaha bu biz işte... gözleri kapalı ağlıyo resmen.
En zorladığı zamanlar.Bizimde bu saatler direnme saatleri kim bilir ne zaman yatar artik
Ya kızlar bilmiyorum ama bu saatlerde beni oyoe bir uyku bastırıyor ki gözüm acilmiyor resmen ve oda uyumuyor sinirime hakim olamıyorum resmen sizdede olmuyor mu sonra kendime kızıyorum neden okadar sinirlendim diyeEn zorladığı zamanlar.
Aynısı oluyor. Yorulunca sinir yapıyor.Ya kızlar bilmiyorum ama bu saatlerde beni oyoe bir uyku bastırıyor ki gözüm acilmiyor resmen ve oda uyumuyor sinirime hakim olamıyorum resmen sizdede olmuyor mu sonra kendime kızıyorum neden okadar sinirlendim diye
Bizde de var bu durum neden bilmiyorum gunde 1 kez anca yapiyo sulu yapiyor ve tam sari puturlu fln ya degil artik su gibi boyle yeşile calan rengi varKızlar benim bebeğim kakasini yaparken hala ıkınarak yapiyo sanki zorla yapiyomus gibi saatlerce uğraşıyo kıvamı güzel ama kabız değil nedendir acaba. Alttan gazini da çıkarıyo ama bilemedim . Uyurken kivraniyo resmen
Benide öyle artık kafam dönüyor emzirirken deprem mi oldu filan diyorum. Hayata küsüyom bazende ayaklarımı yere vura vura ağlayasım geliyor, mesela şimdiYa kızlar bilmiyorum ama bu saatlerde beni oyoe bir uyku bastırıyor ki gözüm acilmiyor resmen ve oda uyumuyor sinirime hakim olamıyorum resmen sizdede olmuyor mu sonra kendime kızıyorum neden okadar sinirlendim diye
Benim sarı ama ıkınma bitmiyo bu gece de sabaha kadar ikindi hala devam ediyo çok üzülüyorumBizde de var bu durum neden bilmiyorum gunde 1 kez anca yapiyo sulu yapiyor ve tam sari puturlu fln ya degil artik su gibi boyle yeşile calan rengi var
Aynen benimkide uyurken bile çenesi hiç durmuyo. Kucağımda uyuyo hadi daldı deyip bırakıyorum mık mık kendi sesine uyanıyo bi daha baştan emzir alt temizlekıpır kıpır söylene söylene uyuyo resmen benimki. emzirdim altı temiz yatağı iyi üstü başı iyi ama neyden memnun değil anlamıyorum.
Saol canım.hiç bilmiyorumki canım.her ihtimale karşılık gece sarıp sarmalayıp yatırdım ama benim bebeğim de sıcağa gelemiyo işteÇok geçmiş olsun canım üşüttümü acaba kuzum
Bende yaa resmen gece uyuyor ben sürekli sesini duyuyor kalkıyorum bı bakıyorum uyuyor kalktığımda kaliyorim çok rahatsız oluyorumAynısı oluyor. Yorulunca sinir yapıyor.
Eşim ilgilense bile uykuya dalamıyorum. Dalsam kabus görüyorum.
Tamam canım cok tesekkür ederim çok iyi oldu bunları öğrenmek, çok geçmiş olsun kuzucuğa ve size, bitmiş gitmiş ne güzel.Uyku düzenini etkilemedi. Sadece oglen oldu aksam acısından agladi cok fitil ve kremler sürduk. Karnini doyurup uyuttuk ertesi gün acısı azalmıştı normale döndü. Valla acısindan mamayi nasil vakumladi sasirdikama cok sukur bir gun sürdu gecti. Local yaptik eşimde girdi doktorla birlikte biberonu agzina vermis islem sirasinda izlemis islemleri kesimi dikimi filan gayet iyi gecmis 15 dk surdu surmedi ben disarda bekledim. Local oldugundan hic aglamadı.sadece elini bacaklarini yataga sabitletlerken aglamiş. Bence yaptirabilirsin sende erkenden 1 gün ceker en fazla. Hatta doktor gec bile kalmissiniz ilk 15 gunde filan daha acisiz oluyormus sanirim hisleri daha azmiş ozaman. Yaş ilerledikce cekecegi acıda cogaliyor.
Aynen ben çok savasirdim bak mesela 7 de uyandı emziriyorum biraz emiyor bırakıp gözlerimin içine bakıyor gülüyorBenide öyle artık kafam dönüyor emzirirken deprem mi oldu filan diyorum. Hayata küsüyom bazende ayaklarımı yere vura vura ağlayasım geliyor, mesela şimdi
Bizdede durumlar aynı inanAynen ben çok savasirdim bak mesela 7 de uyandı emziriyorum biraz emiyor bırakıp gözlerimin içine bakıyor gülüyorve gogsum çok yumuşadı sürekli süt var mı diye bakıyorum sütte geliyor anlamadım gitti bende salona götürüp oynadım ettim uyku gözlerimden akarken sonra uykusu geldi uyucak gibi simdi
Minik bebeklerde ishal olmaz diye biliyorum amaAcildem geliyoruz canım.ishal olmuş
Dün normaline gore daha bir fazla direndi bizimki tam 3 saat binbir türlü şey yapıp tam susturdum diyorum geri başlıyor memeyi biraz emiyor sonra yine çığlık basıyor memeyi verecek zaman memeyi alamıyorum diye ağlıyor ki kendisi yapıyor normalde açken şak diye kapar huysuz olunca memeyle savaş veriyor birkaç gündür bizimde akşam 10 civarı başlıyor bu huysuzlanmazlar ağıtlar bizim neneler topluca direniyor heraldeBizimde bu saatler direnme saatleri kim bilir ne zaman
Geçmiş olsun cnm.ne gibi belirtiler vardı ?testi hastalığın başında mi, nerede yaptırdınız ?herkese yapmıyorlar sanırım.bizde şuan ailecek gripmiyiz coronamiyiz bilmiyorum.ayrinti verirseniz sevinirimMerhaba ben ve eşim aynı anda geçirdik bbebegim 15gunluk di 2tane daha çocuğum var.esimle 2miz aynı anda hasta olduğumuz için çok da izole durumumuz olmadı çocuklar la iç iceydik.onlara bulaşmadi sukur.bebeği emzirmeden elimi yikiyrdum maskem takiliydi.ben hafif atlattigim için ilaç kullanmadım o yüzden emzirmeye devam ettim
Dün doktor ishal dedi.tedavisi calpol şurup ve ağrı kesici fitil.günde iki kez verebilirsin dedi.fitil yarım,şurup da yarım ölçek olacak şekilde.ishali kesecek başka tedaviler de var ama bebeğimiz küçükmüş diye o tedaviler olmazmışMinik bebeklerde ishal olmaz diye biliyorum amageçmiş olsun cnm.peki neden olmuş tedavi verdiler mi?benim kızım neredeyse 10gundur su gibi yapiyo.bezi emiyo çiş gibi.dr a söyledim.normal sulu olması iyi dedi ama?
Benimkide aynısını yapıyor işte.meme ağzında halbuki nerede diye savaş veriyor çok sinirleniyor bir aglamamiz var volümude bayağı güçlüDün normaline gore daha bir fazla direndi bizimki tam 3 saat binbir türlü şey yapıp tam susturdum diyorum geri başlıyor memeyi biraz emiyor sonra yine çığlık basıyor memeyi verecek zaman memeyi alamıyorum diye ağlıyor ki kendisi yapıyor normalde açken şak diye kapar huysuz olunca memeyle savaş veriyor birkaç gündür bizimde akşam 10 civarı başlıyor bu huysuzlanmazlar ağıtlar bizim neneler topluca direniyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?