2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gece neyle besliyorsun canım,mama veriyor musun?

Gunduz hep memedeyız canım , hosuma da gıdıyor şikayetim yok hele ıkı gundur memede uyutuyorum gece az emdı dıye

Teşekkür ederim Allah sonumuzu hayır eylesin bu hastalığı geçirdin mi tekrar yakalanma riskin var galiba grip gibi
Açıkçası biraz abartı var biraz da bünye meselesi galiba esinle bize medya biraz abartı geldi geçirdikten sonra.psikoloji de önemli diğer çocuklar küçük eve yeni bebek geldi hamilelik zordu digumum zordu yorgunluk stres hat dafhadaydi üstüne covid olduk ama ben hiç atlatamam olecez diye düşünmedim kötü şeyler getirmeyin aklınıza benim ortanca uyanıp babasının koynuna yatıyordu gece o halde hiçbir şey olmadı hiçbirine.ben biraz daha hafif atlattigim için yük benim üstündeydi ama çok bunaldigimda bebeği babasına verdiğim de oldu biraz rahat olmak lazım sanırım

Gece neyle besliyorsun canım,mama veriyor musun?
Emziriyordum uc kez uzun uyumaya basladı bire duşurdu. Vermiyoruz canım gece onda uyursam esım 12de filan verıyodu. Sonra bebiş 2,4,6 seklınde uyanıyo ve emıyordu. Üç gündür 11 gbı uyuyo 4 - 5 gbı uyanıyo o kadar. Sonra 8 de filan. gece akıyo boşa atlet degstrdm gecen pedden çıkmış. Sağıcam heralde gece, zor olacak ama :/

acıksaydı kendi kendine uyanırdı bence. sabah nasıl uyandı?

her annenin hayali maşallah de

Aslında haklısın gerçi artık ağır geçirmiyor kimse deniliyor uzmanlar tarafından şuan çevremde olan var fakat hiç öyle abartı bişey yok babam zature olarak geçirdi oda evresi dediler o ağır geçirdi kötüydü 70 yaşında baya dinç biri normalde okadar kişi var olan çoğu büyük sıkıntılar yaşanıyor TV de ise hep çok ağır vakalar varmış gibi hastalar gösteriyorlar çözemedim ben bu durumu sen çok içimi rahat ettirdim sukur çok saol gercekten

Demekki şehir efsanesi değilmiş öyle uyucagimiz günler olucak bizimkide büyüsün bakalım inşallah ama farkediyorim gerçekten biraz daha uzun uyumaya başladı saat başı kalkarsın gece gündüz şimdi uyanık kalmasida uyumasida biraz uzadı

Evt sanırım ilk iki ay düzensız sonra mutlaka düzene giriyor. Bzmkiler 50. Günde bırını emınce dıgerı sabah sekıze kadar asırı dolmus oluyo akıyo, onu da sagdım mı beşte, sanırım zor gunlerı atlatmıs oluyorum. Yani İnşallah :)

anamı memlekete gönderdim kaldım kızımla tek başına. çok mu zor tek çocuk bakmak? annem burdayken de ben bakıyordum ama yanımda sürekli birinin olması ekstra güç veriyordu sanırım. şimdi sanki hiçbir şey bilmiyorum gibi hissediyorum..

Herşey olacağına variyo tevekkül şart.hayirlisi olsun hakkımızda inşallah yoktur da varsa da hafif atlatmayı nasıl eysin Mevla size de

40 gunden sonra kanamasi bitip tekrar baslayan hic mi yok kizlar. Kahverengi degil kirmizi renkli ama baya korkuyorum icerde birsey mi kaldi diye pzt dr a gideceğim. Gecen hafyta gittiğimde birsey dememisti.

40 gunden sonra kanamasi bitip tekrar baslayan hic mi yok kizlar. Kahverengi degil kirmizi renkli ama baya korkuyorum icerde birsey mi kaldi diye pzt dr a gideceğim. Gecen hafyta gittiğimde birsey dememisti.
benim kanamam tamamen bitti ama sen kırmızı deyince aklıma geldi. 40 ım çıkmadan önceki son kanamalarım çok çok azalmıştı ve kırmızıydı. kızımın kontrolüne gittiğimde ebe hanım kanamamı sordu bana ben de kırmızıya döndü dedim. o da bana tamam biter yakında dedi. daha sonra doğum sonrası lohusa kontrolüne gittiğimde doktora da söyledim hatta muayene de oldum o da normal olduğunu söyledi.

tüm annelere yazayım mutlaka lohusa kontrollerinize gidin bir jinekoloğa muayene olun. üstten bakıyor ultrasonla hem dikişlere hem parça kalıp kalmadığına. ihmal etmeyin kontrolünüzü.

Başaracaksın canık tamamen psikolojik üç günde alışacaksın bak gör

Ben uyandırmıyorum canım acıkınca kendi uyanıyor zaten ilk doğduğu zamanlar gibi değil zaten uyuyacak zaman daha kuvvetli emiyor hadi ilk zamanlar gücü yoktu sık sık emiyordu saat kuruyordum ama şuan kendi uyanmadıgı sürece ellemiyorum uykusu bölünmesin geceyi ayırt etsin diye sanırsam oda biraz ayırt ediyor çünkü gündüz uykuları tilki uykusu gibi oluyor , ha uyandırmadıgım için vicdanda yapmıyorum çünkü kilo alımı iyi aç kalsa o kiloyu alamaz diye düşünüyorum

Canım benim 20 gündü galiba bitmişti kahveydi sonra 37. Gundemiydi neydi hafif kahve renkli kırmızı geldi peçete genelde dünden bu yana kırmızı koyu geliyor 43 günlüğüz bu arada ya adet olduk yada biticek bı arkadaş öyle yazmış Çarşamba gidicem doktora ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…