2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın kızlar ben ilk defa kesintisiz 5 saat uyudum eşim baktı gece.sabah 6 da uyandık belki yine bir saat kadar uyurum dedim ama ne mümkün.odur budur gaz sancısından uyurken ikinip duruyoruz.ilk kez çok uzun da emdigimiz için kusariz diye nöbet tuttum basinda.Sabah kolik saatimiz de birazdan başlamak üzeredün akşam kolik ağlamalarımizdan sonra birden bire susup bosbos bakıp hareketsizlesti korktum.arkasindan dünden beridir ağzımızda çok tükürük ve köpükler oluştu.boyle birşey yaşayan varmı aranızda?

Sende benim içimi rahatlattin artık emerkende kaynıyor süt diyorlar ama evhamlaniyor insan 4 saat aralıksız uyku uyusak ne güzel olur hemde sertleşir göğüs

Onlarinda bizim gibi grubu var galiba bugün eziyet etme günü diyorlar bende dün 11 gibi başladım uyutmaya 5 emme 4 tane 5 dakikalık uyku 1 di galiba daldı en son yığılıp kaldım 3, 5 ta uyandı seninki kaçta uyandı canım

Çok değilde köpük bizdede oldu dün bu arada bizimkide ağlayıp zorlayıp sessizlesiyor boş bakıyor ellemezsemde uyuya kalıyor arada yoruluyor ondandır bence

Çok değilde köpük bizdede oldu dün bu arada bizimkide ağlayıp zorlayıp sessizlesiyor boş bakıyor ellemezsemde uyuya kalıyor arada yoruluyor ondandır bence
Boş baktığı zaman uyaranlara seslenmene yada dokunmana tepki veriyor mu peki?benimki hiçbir şeye tepki vermedi eli kolu salındı sanki baygınlık havale geçiriyor mus gibi bir hali vardı babamizda korktu ilk değil daha öncede iki kez daha olmuştu.insALLAH dedigin gibidir canim

Biberon yada emzik kullaniyor musun canım???bu durumu gaz sancilarindan diye degerlendiriyordum ama sanki biberon yada emzik kullanımından olabileceğini düşünmeye başladım da

Dikkat etmedim bugün olursa dikkat ederim ama baya dalıp gidiyor gibi oldu normaldir bence korkma en bir çok çocukta o boş boş bakıp durduğunu gördüm gerçi bende korkuyorum ama sonra normal diyip takmıyorum

canım benim yaşadığınız şey normal. havale dediğin şeyde gözleri şaşı olur ve elleriyle bir şeyler kavramaya çalışıyor gibi davranır bi de hiç sesi çıkmaz. öyle okumuştum bir yerde. yine de rutin kontrollere gittiğinde sor.

Soğuk soğuk terliyrduk sırt ağrısı yoğun bı başağrısı vardı eşim de buna ek olarak ateş vardı biz de grip mi bikemedik ama en son 2mizin de tat koku gitti eşim teste gitti devlet hastanesi yaptı.korina gripten daha ağır farketmemek pek mümkün değil ne kadar hafif atlattım desem de...

Aynı anlattığın şekilde ağlıyor canım seside baya gürleşti çocuk kıpkırmızı kesiliyor ses gidiyor en son sonra bir nefes alıp geri son ses ağlamaya devam bizim akşam 9 10 dan sonra baslıyor ağıtlarımız gündüzde ağlıyor ama akşamki kadar soluksuz değil

Bencede gizlice anlaşıyorlar canım bizimde ağladıkça meme veriyorum ama kaç kere emdi saymadım o ağıtlarından tam dalacak gibi oldu dedim bezini değiştireyim öyle uyumasın bir daha başladı 1 ı buldu uyuması bizimde 3 saat uyumuş o kadar saat ağlayınca yoruldu heralde

Biberon yada emzik kullaniyor musun canım???bu durumu gaz sancilarindan diye degerlendiriyordum ama sanki biberon yada emzik kullanımından olabileceğini düşünmeye başladım da
Biberon değil ama emzik kullanıyorum canım , emzikten neden olabilir ki

Sapsikler yaa zaten babasını görünce gülücük beni görünce meme diye aranıyor ağlıyor

Bizde de aynı canm . İkigundur de yapmıyor popo bekliyorum ha yaptı ha yapacak

Biberon değil ama emzik kullanıyorum canım , emzikten neden olabilir ki
Sanki benim kızda gözlemlediğim kadarıyla biberon ve emzik ucu ne kadar teknolojik uretilsede anne memesinden sert ya ve biberonumuz damağa değen çeşitten emzirirken de aynı sertliği ve kolaylığı arıyor gibi geliyor banabulamayınca da kızıp ağlıyor.Ama aynı zamanda hep emerken kakasını yapmaya başlıyor.Gaz da etkili bu aglamalara tabi ne zmn niçin ağladığını ayırt etmek zor oluyor bazen

İşte araya ağlamalar karışınca ne kadar emdigini bizde anlamıyoruz.kisa tutuncada bebeler doyuma ulasmiyo.cok ağlayıp yorulmasalar çabuk acikip uyanırlar.en kotusude memede tam uyumaya başlamış içi geçmişken emerken kaka yaptıkları için biz anneler vicdan yapıp değiştiriyoruz uyanıyor.hadiii sil baştan ama babalar öyle mi bak bu dün gece baktı altını uyanırsa uğraşamam diye değiştirmedim dedi

Ben damaksız aldım avent in soft diye olanları var yumuşak yani bizim emzik aslında biberon zaten kullanmıyoruz sütüm gelmediği günler çay kaşığı ile verdik ağzına hiç biberon değmedi o yüzden bizde aynı kolaylığı arama imkanı yok canım sütü alabildiği tek yer var ve aç olunca şak diye kapıyor tokken beni oynatıyor şuan açıkmış mesela hiç aranmadan direk ağzına götürdüğümle kaptı ama akşam savaş veriyordu tokken ve yeni doğanlarda normal bu kaka olayı diye biliyorum süt mideye inince bağırsak hareketlenip dışarı atıyormuş, bizim emerken gazi geliyor çocuk mememi çeke çeke ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ağzında meme

Yatmadan değiştiriyorum ben sabaha kadar ellemiyorum bir daha yatarken de yapmış şekilde yatırmak istemeyince olan oluyor bazen, tabi genelde emzirmeden değiştiriyorum ama cıldırdıgı zamanlar fırsat olmuyor değiştirmeye. Gece emzirme arasında artık değiştirmiyorum uykusu dağılmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…