2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gece emerken yaparsa payını degistirmeyin bence uzmanlar gece gündüz ayrımı yapmaları için altını değiştirmeyin diyor hatta ben değiştirmeyi birkatigimdan beri artık gece yapmıyor sabaha doğru genelde yapıyor 7 gibiyse değiştiriyorum yoksa degistirmiyorum hem uykusu kaçmıyor hemde gece gündüz eğitimi oluyor

Ev
Kızlar ya bebekler uyuyunca nasıl iş yapıyorsunuz ben malak gibi yatıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor
Pislik içinde deyimi bizde gerçek üstten toplayıp temizliyorum sadece uyanır diye pek bişey yapamıyorum zaten kendimde o gücü bulamıyorum açıkçası sadece yemek yapıyorum üstten topluyorum

annemsiz dün gece ve bugün rahat geçti sayılır. eşim evdeydi o bayağı yardımcı oldu uyutmada yedirmede gaz almada falan. onun sayesinde evdeki işlerimi yapabildim. hatta film-dizi bile izleyebildik. yarın tamamen tekken nasıl olacak halimiz bakalım

Benimkide gidicek 10 gune bizim bebe zorlu bi bebe biraz bende cok merak ediyorum napicam butun gun kucagimda uyanikken de agliyor

kızlar alıntı yapamadım bu geceleri bez değiştirmeyen annelerin bebeleri kaç günlük? ben cesaret edemiyorum bırakmaya yatağına geçer diye. 44 günlük benimki.

Su an 37 haftalık yakın bir arkadaşım geçiriyor, hıcbr belırtı yokmuş. Sadece sinüsleri doluymuş o yuzden bır test yaptırayım dedı hamıle olduğu için yaptılar. Pozitif cıktı. 10 gün daha bebeğin durması tek isteği. Size de çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız ne güzel.

Yaa benim bebeğimde kansızlık çıktı geçenlerde prematüreler de görülürmüş damla sayısını arttırdık ama canım sıkıldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…