2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar alıntı yapamadım bu geceleri bez değiştirmeyen annelerin bebeleri kaç günlük? ben cesaret edemiyorum bırakmaya yatağına geçer diye. 44 günlük benimki.
Ben ıkı kez degstrıyordum her gece dört gundur bır kez uyandıgı ıcn bır kez degstrıyorum. Ki bazen zıbına cıkıyor komple üst değişiyoruz yüz üstü uyumayı sevdiği için, bir de erkek oldugu için önden cıkabılıyor zaten aşırı doluyor. 53 günlüğüz ama uyurken değil emmek ıcın uyanırsa önce değiştirip ışık hızyla, sonra emziriyorum.

kızlar alıntı yapamadım bu geceleri bez değiştirmeyen annelerin bebeleri kaç günlük? ben cesaret edemiyorum bırakmaya yatağına geçer diye. 44 günlük benimki.
37 günlük olacağız sabaha canım, benim kız doldururmuş bezi ama yatağa geçmedi hiç, molfix kullanıyorum bu arada arkadaşım sleepy vermişti onun artmış diye gece ondanda taktım ondada taşmadı

Basta benim de öyleydi 4 5 gün öyle devam etti.sonra diğer belirtiler ortaya çıktı inşallah hafif atlatır arkadasnzda

37 günlük olacağız sabaha canım, benim kız doldururmuş bezi ama yatağa geçmedi hiç, molfix kullanıyorum bu arada arkadaşım sleepy vermişti onun artmış diye gece ondanda taktım ondada taşmadı
ben de sleepy kullanıyorum. 2 kere kalkıyor gece kızım. 1 inde değiştiriyorum en az mutlaka

Benim oğlan da öyleydi. Makatında çatlak olmuş meğer. Doktor krem verdi de düzeldi çok şükür

ben de sleepy kullanıyorum. 2 kere kalkıyor gece kızım. 1 inde değiştiriyorum en az mutlaka
Benimde kalkıyor ama uykusu kaçmasın diye ellemiyorum canım bir sıkıntı yaşamadım ben ama yatmadan mutlaka pişik kremi sürüyorum ve değiştireceğim zamanda sürüyorum uzun saat bekliyor diye

Benim eşim hep geceleri biberonla sağdığım sütleri veriyor. Yavaş akışlı biberon kullanıyoruz. Bir sorun olmadı. Sabah da memeyi emiyor.
Merhaba,hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bir çok biberon aldım sürekli deniyorum ama hala işte bu diyeceğim bir biberon bulamadım...

Benimde 44 günlük canım ilk bıraktığında yapmıştı baya altına hasta bezi koymuştum yatağa gecmedi ilk gün sadece sonra olmadı öyle en erken 6 7 gibi değiştiriyorum ozaman yapıyor artik

Vee yine uyumaya direnme çıldırtma saatlerini bur gün kafayı yicem derken kafayı bugün yedim Ocak saolsun sönmüş arkasını uyuyor kızım iykuus varken uyumuyor süt emmemek için direniyor ağlamıyor bu arada sonra tutamadım kendimi ağlıyorum saolsun kocam kalkmisoff pof diyip uykum kaçtı diyor git yerde salla diyor ben yapamiyorim yaa nasıl davranacağımi bilmiyorum bana ağır geliyor çocuk bakmak yalnız savaşmak mucadele etmek eşime sırtımı dayardim hep oda artık iş ev borçlar çocuğu derine. Beni bosluyor virüsten dolayı hayatımız zaten altüst ben kaldıramıyorum açıkçası

Bebeğin uyurkende aynı şekilde yapıyor mu canim agliyarak mi emiyor yine?benimki uyurken bari emiyor gece en azından uyuyor diyordum.Artik uyurkende sürekli geriniyor ,kendini geriye atıp ikiniyor ikide birde meme ağzından çıkınca da sinirlenip ağlıyor bir türlü ememiyoruz.gunduz emme gece emme ne zmn beslenecek bu cocuk Bu gece hiç uyumadik
hâlâ da tilki uykusu uyuyoruz şuan ...zaten hastayım bugün bide hastane islerim var oynatmaya az kaldı gerçekten

Allah yardımcın olsun canım

Canim aynen bende geceden beridir ağlıyorum.kizda ne uyuyo ne emiyo.colik ağlamaları sürekli.yeri geliyor tuvalete gidemiyorum.hasta hasta gece gündüz ayaktayım belirtilerde git gide artıyor korkuyorum.cok bunaliyorum ama maskeyle emziriyorum.bunalinca bacağıma huysuz ağrı giriyor.bu sefer oturamiyorum.ayakta emziriyorum.ayakta çok durunca hepten yorulup sırt fıtığın bel fitigim azıyor.boyle bir kısır döngüye kapıldım gidiyorum.esimde bu hafta hep işte yalnızım.hatta şehirdisi göreve gidebilirmiş tam zamaniydi.ne yapacagim ben yaa sinirlerim bozuldu iyice RABBİM yardımcımız olsun canım

Son düzenleme:
Kaka tahlili yaptılar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…