- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.941
Ben ıkı kez degstrıyordum her gece dört gundur bır kez uyandıgı ıcn bır kez degstrıyorum. Ki bazen zıbına cıkıyor komple üst değişiyoruzkızlar alıntı yapamadım bu geceleri bez değiştirmeyen annelerin bebeleri kaç günlük? ben cesaret edemiyorum bırakmaya yatağına geçer diye. 44 günlük benimki.
37 günlük olacağız sabaha canım, benim kız doldururmuş bezi ama yatağa geçmedi hiç, molfix kullanıyorum bu arada arkadaşım sleepy vermişti onun artmış diye gece ondanda taktım ondada taşmadıkızlar alıntı yapamadım bu geceleri bez değiştirmeyen annelerin bebeleri kaç günlük? ben cesaret edemiyorum bırakmaya yatağına geçer diye. 44 günlük benimki.
Su an 37 haftalık yakın bir arkadaşım geçiriyor, hıcbr belırtı yokmuş. Sadece sinüsleri doluymuş o yuzden bır test yaptırayım dedı hamıle olduğu için yaptılar. Pozitif cıktı. 10 gün daha bebeğin durması tek isteği. Size de çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız ne güzel.
Basta benim de öyleydi 4 5 gün öyle devam etti.sonra diğer belirtiler ortaya çıktı inşallah hafif atlatır arkadasnzdaSu an 37 haftalık yakın bir arkadaşım geçiriyor, hıcbr belırtı yokmuş. Sadece sinüsleri doluymuş o yuzden bır test yaptırayım dedı hamıle olduğu için yaptılar. Pozitif cıktı. 10 gün daha bebeğin durması tek isteği. Size de çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız ne güzel.
ben de sleepy kullanıyorum. 2 kere kalkıyor gece kızım. 1 inde değiştiriyorum en az mutlaka37 günlük olacağız sabaha canım, benim kız doldururmuş bezi ama yatağa geçmedi hiç, molfix kullanıyorum bu arada arkadaşım sleepy vermişti onun artmış diye gece ondanda taktım ondada taşmadı
İnşallahBasta benim de öyleydi 4 5 gün öyle devam etti.sonra diğer belirtiler ortaya çıktı inşallah hafif atlatır arkadasnzda
Benim oğlan da öyleydi. Makatında çatlak olmuş meğer. Doktor krem verdi de düzeldi çok şükürKızlar benim bebeğim kakasini yaparken hala ıkınarak yapiyo sanki zorla yapiyomus gibi saatlerce uğraşıyo kıvamı güzel ama kabız değil nedendir acaba. Alttan gazini da çıkarıyo ama bilemedim . Uyurken kivraniyo resmen
Benimde kalkıyor ama uykusu kaçmasın diye ellemiyorum canım bir sıkıntı yaşamadım ben ama yatmadan mutlaka pişik kremi sürüyorum ve değiştireceğim zamanda sürüyorum uzun saat bekliyor diyeben de sleepy kullanıyorum. 2 kere kalkıyor gece kızım. 1 inde değiştiriyorum en az mutlaka
Merhaba,hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bir çok biberon aldım sürekli deniyorum ama hala işte bu diyeceğim bir biberon bulamadım...Benim eşim hep geceleri biberonla sağdığım sütleri veriyor. Yavaş akışlı biberon kullanıyoruz. Bir sorun olmadı. Sabah da memeyi emiyor.
Lansinoh yavaş akışlı biberon kullanıyorumMerhaba,hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bir çok biberon aldım sürekli deniyorum ama hala işte bu diyeceğim bir biberon bulamadım...
Benimde 44 günlük canım ilk bıraktığında yapmıştı baya altına hasta bezi koymuştum yatağa gecmedi ilk gün sadece sonra olmadı öyle en erken 6 7 gibi değiştiriyorum ozaman yapıyor artikkızlar alıntı yapamadım bu geceleri bez değiştirmeyen annelerin bebeleri kaç günlük? ben cesaret edemiyorum bırakmaya yatağına geçer diye. 44 günlük benimki.
Ay ne zormus ya bide ikiniyolar kızariyolar kıyamam onlaraBizde de aynı canm . İkigundur de yapmıyor popo bekliyorum ha yaptı ha yapacak
Teşekkür ederimLansinoh yavaş akışlı biberon kullanıyorum
Bebeğin uyurkende aynı şekilde yapıyor mu canim agliyarak mi emiyor yine?benimki uyurken bari emiyor gece en azından uyuyor diyordum.Artik uyurkende sürekli geriniyor ,kendini geriye atıp ikiniyor ikide birde meme ağzından çıkınca da sinirlenip ağlıyorAynı anlattığın şekilde ağlıyor canım seside baya gürleşti çocuk kıpkırmızı kesiliyor ses gidiyor en son sonra bir nefes alıp geri son ses ağlamaya devambizim akşam 9 10 dan sonra baslıyor ağıtlarımız gündüzde ağlıyor ama akşamki kadar soluksuz değil
Bende bu derten muzdaripim.siz hangi markaları denediniz ?Merhaba,hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bir çok biberon aldım sürekli deniyorum ama hala işte bu diyeceğim bir biberon bulamadım...
Canim senin bebeğinin ishal olduğuna nasıl karar verdiler acilde?bezinemi baktılar,bağırsaklarını mi incelediler? nasıl anlaşılır merak ettim.benim kızda çok sıvı yapıyor cook gazla birlikte bazen sık sık arka arkaya fln yapıyor daBebeği ishal olan var mı??
Allah yardımcın olsun canımVee yine uyumaya direnme çıldırtma saatlerini bur gün kafayı yicem derken kafayı bugün yedim Ocak saolsun sönmüş arkasını uyuyor kızım iykuus varken uyumuyor süt emmemek için direniyor ağlamıyor bu arada sonra tutamadım kendimi ağlıyorum saolsun kocam kalkmisoff pof diyip uykum kaçtı diyor git yerde salla diyor ben yapamiyorim yaa nasıl davranacağımi bilmiyorum bana ağır geliyor çocuk bakmak yalnız savaşmak mucadele etmek eşime sırtımı dayardim hep oda artık iş ev borçlar çocuğu derine. Beni bosluyor virüsten dolayı hayatımız zaten altüst ben kaldıramıyorum açıkçası
Canim aynen bende geceden beridir ağlıyorum.kizda ne uyuyo ne emiyo.colik ağlamaları sürekli.yeri geliyor tuvalete gidemiyorum.hasta hasta gece gündüz ayaktayım belirtilerde git gide artıyor korkuyorum.cok bunaliyorum ama maskeyle emziriyorum.bunalinca bacağıma huysuz ağrı giriyor.bu sefer oturamiyorum.ayakta emziriyorum.ayakta çok durunca hepten yorulup sırt fıtığın bel fitigim azıyor.boyle bir kısır döngüye kapıldım gidiyorum.esimde bu hafta hep işte yalnızım.hatta şehirdisi göreve gidebilirmiş tam zamaniydi.ne yapacagim ben yaa sinirlerim bozuldu iyiceVee yine uyumaya direnme çıldırtma saatlerini bur gün kafayı yicem derken kafayı bugün yedim Ocak saolsun sönmüş arkasını uyuyor kızım iykuus varken uyumuyor süt emmemek için direniyor ağlamıyor bu arada sonra tutamadım kendimi ağlıyorum saolsun kocam kalkmisoff pof diyip uykum kaçtı diyor git yerde salla diyor ben yapamiyorim yaa nasıl davranacağımi bilmiyorum bana ağır geliyor çocuk bakmak yalnız savaşmak mucadele etmek eşime sırtımı dayardim hep oda artık iş ev borçlar çocuğu derine. Beni bosluyor virüsten dolayı hayatımız zaten altüst ben kaldıramıyorum açıkçası
Kaka tahlili yaptılar canım.Canim senin bebeğinin ishal olduğuna nasıl karar verdiler acilde?bezinemi baktılar,bağırsaklarını mi incelediler? nasıl anlaşılır merak ettim.benim kızda çok sıvı yapıyor cook gazla birlikte bazen sık sık arka arkaya fln yapıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?