- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.961
Bizimki gece uyurken emmiyor zaten uyanmış oluyor aglayısına uyanıyorum ama emerken gazi varsa kendini geriyor o an emmeyi bırakıp ama mememde agzında oluyor memeyide beraber çekiyor kendiside kıpkırmızı kesiliyor bu geceye has değil günün herhangi bir saati olabiliyor canım bizimde bugün çok sık uyandı gece . Geçmiş olsun sanada canım kolay gelsinBebeğin uyurkende aynı şekilde yapıyor mu canim agliyarak mi emiyor yine?benimki uyurken bari emiyor gece en azından uyuyor diyordum.Artik uyurkende sürekli geriniyor ,kendini geriye atıp ikiniyor ikide birde meme ağzından çıkınca da sinirlenip ağlıyorbir türlü ememiyoruz.gunduz emme gece emme ne zmn beslenecek bu cocuk Bu gece hiç uyumadik
hâlâ da tilki uykusu uyuyoruz şuan ...zaten hastayımbugün bide hastane islerim var oynatmaya az kaldı gerçekten
Kalkmak icin yatmak lazim7 de kalktım yeni kahvaltı ediyorum. günaydın
Allah yardımcın olsun canım onlarda yoruluyor ama bizde artık bitmiş durumdayız evin içinde bebekler tüm günü alıyor uyuduklarında dinlenelim mi yoksa evi mi toparlayıp yemeğimi yapalım geldiklerinde bizde naptın hayatım denmesi bebeği az alması yada yemekten sonra sofraya yardım etmesi bizim için rahatlatıcı yada gece poff yerine rahatsız olduysa(sabah işe gidiyorlar uykularını alsınlar) hayatım ben içeri gideyim sen de bebekle rahatça ilgilen demesi daha nazik olur zaten bebeğe yapacak birşeyleri yok emziremezler şuan bebekler bizde daha sakin anne yapıcak herşeyi az da nazik olsalar ah bu eşlerVee yine uyumaya direnme çıldırtma saatlerini bur gün kafayı yicem derken kafayı bugün yedim Ocak saolsun sönmüş arkasını uyuyor kızım iykuus varken uyumuyor süt emmemek için direniyor ağlamıyor bu arada sonra tutamadım kendimi ağlıyorum saolsun kocam kalkmisoff pof diyip uykum kaçtı diyor git yerde salla diyor ben yapamiyorim yaa nasıl davranacağımi bilmiyorum bana ağır geliyor çocuk bakmak yalnız savaşmak mucadele etmek eşime sırtımı dayardim hep oda artık iş ev borçlar çocuğu derine. Beni bosluyor virüsten dolayı hayatımız zaten altüst ben kaldıramıyorum açıkçası
Zorlanıyoruz covidden dolayı özellikle bence yoksa bukadar psikolojimiz bozulmazdiCanim aynen bende geceden beridir ağlıyorum.kizda ne uyuyo ne emiyo.colik ağlamaları sürekli.yeri geliyor tuvalete gidemiyorum.hasta hasta gece gündüz ayaktayım belirtilerde git gide artıyor korkuyorum.cok bunaliyorum ama maskeyle emziriyorum.bunalinca bacağıma huysuz ağrı giriyor.bu sefer oturamiyorum.ayakta emziriyorum.ayakta çok durunca hepten yorulup sırt fıtığın bel fitigim azıyor.boyle bir kısır döngüye kapıldım gidiyorum.esimde bu hafta hep işte yalnızım.hatta şehirdisi göreve gidebilirmiş tam zamaniydi.ne yapacagim ben yaa sinirlerim bozuldu iyiceRABBİM yardımcımız olsun canım
Sen sakinlesene kadar ver demesini yada öpüp sakin karicim geçecek demesini bekledim kalkıp salona gittim odaya bı geldim uyuyordu sabah özür diliyor çok yorgundum gözüm açılmadı farkında değilim keşke al sen bak deseydin düşünemedim dedi sinirim geçti bu bile beni mutlu etti acikcasiAllah yardımcın olsun canım onlarda yoruluyor ama bizde artık bitmiş durumdayız evin içinde bebekler tüm günü alıyor uyuduklarında dinlenelim mi yoksa evi mi toparlayıp yemeğimi yapalım geldiklerinde bizde naptın hayatım denmesi bebeği az alması yada yemekten sonra sofraya yardım etmesi bizim için rahatlatıcı yada gece poff yerine rahatsız olduysa(sabah işe gidiyorlar uykularını alsınlar) hayatım ben içeri gideyim sen de bebekle rahatça ilgilen demesi daha nazik olur zaten bebeğe yapacak birşeyleri yok emziremezler şuan bebekler bizde daha sakin anne yapıcak herşeyi az da nazik olsalar ah bu eşler
Allah yardımcın olsun canım tek olmak insanı strese sokuyor benim eşimde gelecek ay 4gün iş toplantısına gidecekmiş hemen yanıma birini bulmaya çalışıyor beni strese sokma tek dururum askerdeyken nası durdum diyorum yok ozmn iki çocukmuş şimdi 3çocuk görümcem gelicekmişmişmiş streslerdeyim inanCanim aynen bende geceden beridir ağlıyorum.kizda ne uyuyo ne emiyo.colik ağlamaları sürekli.yeri geliyor tuvalete gidemiyorum.hasta hasta gece gündüz ayaktayım belirtilerde git gide artıyor korkuyorum.cok bunaliyorum ama maskeyle emziriyorum.bunalinca bacağıma huysuz ağrı giriyor.bu sefer oturamiyorum.ayakta emziriyorum.ayakta çok durunca hepten yorulup sırt fıtığın bel fitigim azıyor.boyle bir kısır döngüye kapıldım gidiyorum.esimde bu hafta hep işte yalnızım.hatta şehirdisi göreve gidebilirmiş tam zamaniydi.ne yapacagim ben yaa sinirlerim bozuldu iyiceRABBİM yardımcımız olsun canım
Atak haftaları mi acaba diye düşünüyorum gerçi uykusuzluk artık alışık olduğum durumda uyumamak için direnip 3 saat savaş vermek yeni bişeyKalkmak icin yatmak lazimGünaydın ☺
Yani canım onlarda yoruluyor dışarıda birde iş yükleri ağırsa hiç birşey diyemiyorum ama bizde kadınlar ilgiyi severiz Bi canım nie ağlıyor demesini bekliyoruz her iki tarafta haklıSen sakinlesene kadar ver demesini yada öpüp sakin karicim geçecek demesini bekledim kalkıp salona gittim odaya bı geldim uyuyordu sabah özür diliyor çok yorgundum gözüm açılmadı farkında değilim keşke al sen bak deseydin düşünemedim dedi sinirim geçti bu bile beni mutlu etti acikcasi
Çok haklısın yoruluyor gerçekten ayajalrinin altı ağrıyor iş yerinde bı sürü covid vakası oldu tek kaldılar psikolojik mende rahatsız bu durumdan gece zaten agresif olup ginduz hep pişman oluyorum amaan ne büyüttüm diyorumYani canım onlarda yoruluyor dışarıda birde iş yükleri ağırsa hiç birşey diyemiyorum ama bizde kadınlar ilgiyi severiz Bi canım nie ağlıyor demesini bekliyoruz her iki tarafta haklı
Bizim 2.hafta bittiginden beri boyle yaa hem gaz hem anne karnini ozluyor galibaAtak haftaları mi acaba diye düşünüyorum gerçi uykusuzluk artık alışık olduğum durumda uyumamak için direnip 3 saat savaş vermek yeni bişey
geçen gün doktorumuz anne karnını arıyorlar hâlâ dedikten sonra uykuya direndiğinde yarım kundak yapıp bağrıma basıyorum sıkıca ama canını yakmayacak şekilde. o da aynı karnımda gibi bacaklarını büküp sokuluyo ağlamayı kesiyo. ben de poposuna vura vura pış pış yapıyorum uyuyor bazen öyle.Bizim 2.hafta bittiginden beri boyle yaa hem gaz hem anne karnini ozluyor galibaHerkes 3 ay diyo bakalim insallah kandirmiyorlar
Benim taktikte aynen boylegeçen gün doktorumuz anne karnını arıyorlar hâlâ dedikten sonra uykuya direndiğinde yarım kundak yapıp bağrıma basıyorum sıkıca ama canını yakmayacak şekilde. o da aynı karnımda gibi bacaklarını büküp sokuluyo ağlamayı kesiyo. ben de poposuna vura vura pış pış yapıyorum uyuyor bazen öyle.
annemle dönmek istedim ben de memlekete 40 ımız da çıkmıştı ama cesaret edemedim hasta olur çok yorulur diye. ama hâlâ aklımdan geçmiyor değil.Kızlar bebeğimin 40 ı çıkınca yani bu haftasonu annemlerin yazlığına gitmek istiyorum 4,5 saat arabayla.havalar soğumadan gideyim diyorum,annemler memlekete dönecek çünkü ve memleket bana 10 saat uzaklıkta yani kışın görüşenindesin.sizce bebekle yolculuk zor mu olur çok?Kendi arabamızla gidecez,annemler dönmeden bir kez daha görsünler torunlarını.Şehirler arası yolculuk yapan oldu mu bebeklerle?
kaç yaşında?Büyük cocugun trpleri, kiskancliği beni benden alıyor artıkBebek yormuyor o kadar. O kadar çok istemişti ki kardeş, en çok o istediği için yaptık. Çaresiz hissediyorum. Gerekli gereksiz ağlıyor her şeye. Sabır diyorum ama sabır taşı olsa çatlayacak ki elimizden geleni yapıyoruz etkilenmesin diye baştan beri. Yemekti, evdi zaten yalnızım hastanede bile eşimle birlikte kaldık. Ameliyatlı halimle işlerimi yaptım. Hiçbiri zor gelmedı, gelmiyor. Ama büyüğün halleri hakıkaten zorluyor artık. Kalbim ağrıyor resmen.
Şehirler arası yolculuk diyeceksin papatya diyeceksinKızlar bebeğimin 40 ı çıkınca yani bu haftasonu annemlerin yazlığına gitmek istiyorum 4,5 saat arabayla.havalar soğumadan gideyim diyorum,annemler memlekete dönecek çünkü ve memleket bana 10 saat uzaklıkta yani kışın görüşenindesin.sizce bebekle yolculuk zor mu olur çok?Kendi arabamızla gidecez,annemler dönmeden bir kez daha görsünler torunlarını.Şehirler arası yolculuk yapan oldu mu bebeklerle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?