- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #25.981
Cocuk arabada uyuyor araba çalıştığı an 5 dk içinde uykuya geçiyor puset varsa bir sıkıntı olmuyor arabada ona daha güzel geliyor sallana sallana gitmek mayıstırıyor valla evde bu kadar uyumuyorKızlar bebeğimin 40 ı çıkınca yani bu haftasonu annemlerin yazlığına gitmek istiyorum 4,5 saat arabayla.havalar soğumadan gideyim diyorum,annemler memlekete dönecek çünkü ve memleket bana 10 saat uzaklıkta yani kışın görüşenindesin.sizce bebekle yolculuk zor mu olur çok?Kendi arabamızla gidecez,annemler dönmeden bir kez daha görsünler torunlarını.Şehirler arası yolculuk yapan oldu mu bebeklerle?
Çok sağol canım moral oldu,benim psikolojim için gerekli gitmem ama cesaret lazım biraz.Cocuk arabada uyuyor araba çalıştığı an 5 dk içinde uykuya geçiyor puset varsa bir sıkıntı olmuyor arabada ona daha güzel geliyor sallana sallana gitmek mayıstırıyor valla evde bu kadar uyumuyor
Kucağı pek severler. Rahatlıyorlar. Benim kızım hep sokulsun istiyor. Yatağını bile ılık tutuyorum. Sıcak su torbası koyuyorum yatakta değilken. Ilıcık uyuyor.geçen gün doktorumuz anne karnını arıyorlar hâlâ dedikten sonra uykuya direndiğinde yarım kundak yapıp bağrıma basıyorum sıkıca ama canını yakmayacak şekilde. o da aynı karnımda gibi bacaklarını büküp sokuluyo ağlamayı kesiyo. ben de poposuna vura vura pış pış yapıyorum uyuyor bazen öyle.
4.5 tamkaç yaşında?
Ben üzülüyorum ilk çocuklara ama ilerde oynayacaklar onu düşün.Kendi kızıma bile bazen üzülüyorum yeterince ilgilenemiyorum diye artık ki 12 yaşında.Vicdan yapıyorum yani o da kendi dünyasında.Tabiki kıskançluk biz de yok ama eskiden daha çok vakit geçirirdik diye.Büyük cocugun trpleri, kiskancliği beni benden alıyor artıkBebek yormuyor o kadar. O kadar çok istemişti ki kardeş, en çok o istediği için yaptık. Çaresiz hissediyorum. Gerekli gereksiz ağlıyor her şeye. Sabır diyorum ama sabır taşı olsa çatlayacak ki elimizden geleni yapıyoruz etkilenmesin diye baştan beri. Yemekti, evdi zaten yalnızım hastanede bile eşimle birlikte kaldık. Ameliyatlı halimle işlerimi yaptım. Hiçbiri zor gelmedı, gelmiyor. Ama büyüğün halleri hakıkaten zorluyor artık. Kalbim ağrıyor resmen.
Vakıt ayıramamak vicdan azabı çektiriyor çok haklısın üstüne bır de kıskanclıgı eklenince.. Hayatta yapmaz dediğim şeyleri yapıyor ve tanıyamıyorum, ruhum yoruluyor. Sabbah küçük bır kriz yaşadık. İki saat filan agladı. Sebepsiz yanı gülersiniz, üstünü cıkaramıyor aglıyor, tvyı acabildiği halde acmıyor ağlıyor ağlamak için bahane arıyor.Ben üzülüyorum ilk çocuklara ama ilerde oynayacaklar onu düşün.Kendi kızıma bile bazen üzülüyorum yeterince ilgilenemiyorum diye artık ki 12 yaşında.Vicdan yapıyorum yani o da kendi dünyasında.Tabiki kıskançluk biz de yok ama eskiden daha çok vakit geçirirdik diye.
Nasıl uyku düzeni canım peki hiç uyumuyor hep ağlıyor mu yoksa uyuyunca uzun uyanıkken uyutmadi mi zor oluyor anne karnıni ozlemeseler kucaktayken durmazLardi varlıklarına bin şükürBizim 2.hafta bittiginden beri boyle yaa hem gaz hem anne karnini ozluyor galibaHerkes 3 ay diyo bakalim insallah kandirmiyorlar
Vallahi beterin beteri var diyorum ilk çocuğunu yapan arkadaşlara başka da bir şey demiyorum, ilk cocukta keyfim beyde yokmus meğerAhu 4yasinda ve 7yasinda bende var.bebek her uyandığında maaile başındayız büyük aşırı seviyo sürekli oynamak istiyo bebekke araya kıskançlık da giriyor mu anlayamıyorum.kucuk resmen kiskaniyo onu banyo yaptırma uyutma diye ağladı dün.halasi gezmeye çıkarmak istedi bana sen de gel diye ağlıyor.gitme benimle kal mecbur değilsin diyrm yok illa sen de gelcen...velhasıl yeni bebek bomba etkisi yarattı bizde
Heralde ya on yaş olmalı ya iki filan demek ki, Allah kolaylık versin hepimize inşallahAhu 4yasinda ve 7yasinda bende var.bebek her uyandığında maaile başındayız büyük aşırı seviyo sürekli oynamak istiyo bebekke araya kıskançlık da giriyor mu anlayamıyorum.kucuk resmen kiskaniyo onu banyo yaptırma uyutma diye ağladı dün.halasi gezmeye çıkarmak istedi bana sen de gel diye ağlıyor.gitme benimle kal mecbur değilsin diyrm yok illa sen de gelcen...velhasıl yeni bebek bomba etkisi yarattı bizde
Canım bende de +2var biri 9-4 yaşında 9yaşında oğlum kıskanmaz diye okadar emindim ki biri kucağına alsa direk dibinde bitiyor hırçınlık yapıyor bir şeyi yapması için en az 10sefer ikaz ediyorum 4yaşındaki kızım çok istiyordu kardeş biberonu bırakmıştı kendiliğinden ben artık ablayım diye şuan evde biberonla ve iki anakucağıylayız mesela Ecmel gülse ben daha güzel yapıodum bu çok ağlıyor ben ağlamazdım bizim yatağa gelmezdi sürekli dibimde bebek uyansın emcek veriyor güya bebeğe vuruyor ben yetişene kadar artık baktım psikolojisi çok bozuluyor herşeye ağlıyor ana sınıfına başlattım 3saat Ona okadar ii geldikiHeralde ya on yaş olmalı ya iki filan demek ki, Allah kolaylık versin hepimize inşallah
Resmen sınanıyoruz demıCanım bende de +2var biri 9-4 yaşında 9yaşında oğlum kıskanmaz diye okadar emindim ki biri kucağına alsa direk dibinde bitiyor hırçınlık yapıyor bir şeyi yapması için en az 10sefer ikaz ediyorum 4yaşındaki kızım çok istiyordu kardeş biberonu bırakmıştı kendiliğinden ben artık ablayım diye şuan evde biberonla ve iki anakucağıylayız mesela Ecmel gülse ben daha güzel yapıodum bu çok ağlıyor ben ağlamazdım bizim yatağa gelmezdi sürekli dibimde bebek uyansın emcek veriyor güya bebeğe vuruyor ben yetişene kadar artık baktım psikolojisi çok bozuluyor herşeye ağlıyor ana sınıfına başlattım 3saat Ona okadar ii geldiki
2. çocuk iptal bizdeVallahi beterin beteri var diyorum ilk çocuğunu yapan arkadaşlara başka da bir şey demiyorum, ilk cocukta keyfim beyde yokmus meğerbebişi o evde yokken sevebiliyorum bir şey desem bebeğe, odasından bağırıyor beeen diye yani ağlamasa sıkıntı yok da alışkın değiliz o pamuk kızm gitti cadı bir sey geldi
Bizimkide 5 çocuktan bahsediyordu şimdi bir tanede erkek olursa tamam bir kız bir oğlan yeter diyor2. çocuk iptal bizdeeşime dün düzgünce cevap ver 2. yi istiyo musun dedim büyük ihtimalle hayır dedi
he nasıl tutturucakmış erkeğiBizimkide 5 çocuktan bahsediyordu şimdi bir tanede erkek olursa tamam bir kız bir oğlan yeter diyor
Orasını bende bilmiyroumhe nasıl tutturucakmış erkeği
Aynen canım bende bebeği komşuya bırakıyorum Oda haftasonuna taşınıyor sonra bebek arabasıyla devam edicemResmen sınanıyoruz demıbugun yaşlandım birkaç yaş. Eşim seni bile böyle söyletiyosa bu hayat dıyo valla dedm sabır taşı olsa çatlar bu işe, tek başına bırakamıyorum odada ne olur ne olmaz diye kreşe vermekle çok iyi yapmışsın canım ben bebişi koyabilsem birine ve almaya gidebilsem verıcem de öyle bir ihtimal yok. Arabamla bile alsam indir, bindir bebişi gözüm yemedi soğuklar gelıyor. Canıma biraz daha tak edince yaparım mecbur:)
Bizimki zaten pamuk degikdi şimdi tam bı eşkıya oldu korkuyrm ben yokken birşey yapcak bebeğe diye biz yanındayken bile seviyrms gibi yapıp carpiyo TokatiVallahi beterin beteri var diyorum ilk çocuğunu yapan arkadaşlara başka da bir şey demiyorum, ilk cocukta keyfim beyde yokmus meğerbebişi o evde yokken sevebiliyorum bir şey desem bebeğe, odasından bağırıyor beeen diye yani ağlamasa sıkıntı yok da alışkın değiliz o pamuk kızm gitti cadı bir sey geldi
20 30yas olmalı arada bence en idealiHeralde ya on yaş olmalı ya iki filan demek ki, Allah kolaylık versin hepimize inşallah
o zaman ya nasipOrasını bende bilmiyroumkendince ikisinide tatmış oluruz diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?