2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cocuk arabada uyuyor araba çalıştığı an 5 dk içinde uykuya geçiyor puset varsa bir sıkıntı olmuyor arabada ona daha güzel geliyor sallana sallana gitmek mayıstırıyor valla evde bu kadar uyumuyor

Cocuk arabada uyuyor araba çalıştığı an 5 dk içinde uykuya geçiyor puset varsa bir sıkıntı olmuyor arabada ona daha güzel geliyor sallana sallana gitmek mayıstırıyor valla evde bu kadar uyumuyor
Çok sağol canım moral oldu,benim psikolojim için gerekli gitmem ama cesaret lazım biraz.

Kucağı pek severler. Rahatlıyorlar. Benim kızım hep sokulsun istiyor. Yatağını bile ılık tutuyorum. Sıcak su torbası koyuyorum yatakta değilken. Ilıcık uyuyor.
Yüzükoyun yatmayı da seviyor. Boğulacak diye hep tedirginim.

Ben üzülüyorum ilk çocuklara ama ilerde oynayacaklar onu düşün.Kendi kızıma bile bazen üzülüyorum yeterince ilgilenemiyorum diye artık ki 12 yaşında.Vicdan yapıyorum yani o da kendi dünyasında.Tabiki kıskançluk biz de yok ama eskiden daha çok vakit geçirirdik diye.

Vakıt ayıramamak vicdan azabı çektiriyor çok haklısın üstüne bır de kıskanclıgı eklenince.. Hayatta yapmaz dediğim şeyleri yapıyor ve tanıyamıyorum, ruhum yoruluyor. Sabbah küçük bır kriz yaşadık. İki saat filan agladı. Sebepsiz yanı gülersiniz, üstünü cıkaramıyor aglıyor, tvyı acabildiği halde acmıyor ağlıyor ağlamak için bahane arıyor. Beni istiyor farkındayım ama tek başıma ancak bu kadar oluyor. Eşim sağ olsun her zaman destekçim, en büyük dayanağım fakat şunu öğrendim asla benm çocuğum yapmaz dememek gerek.. Kardeş diye direten kızım bile bu haldeyse daha da bir sey demiyorum :/

Ahu 4yasinda ve 7yasinda bende var.bebek her uyandığında maaile başındayız büyük aşırı seviyo sürekli oynamak istiyo bebekke araya kıskançlık da giriyor mu anlayamıyorum.kucuk resmen kiskaniyo onu banyo yaptırma uyutma diye ağladı dün.halasi gezmeye çıkarmak istedi bana sen de gel diye ağlıyor.gitme benimle kal mecbur değilsin diyrm yok illa sen de gelcen...velhasıl yeni bebek bomba etkisi yarattı bizde

Bizim 2.hafta bittiginden beri boyle yaa hem gaz hem anne karnini ozluyor galiba Herkes 3 ay diyo bakalim insallah kandirmiyorlar
Nasıl uyku düzeni canım peki hiç uyumuyor hep ağlıyor mu yoksa uyuyunca uzun uyanıkken uyutmadi mi zor oluyor anne karnıni ozlemeseler kucaktayken durmazLardi varlıklarına bin şükür

Vallahi beterin beteri var diyorum ilk çocuğunu yapan arkadaşlara başka da bir şey demiyorum, ilk cocukta keyfim beyde yokmus meğer bebişi o evde yokken sevebiliyorum bir şey desem bebeğe, odasından bağırıyor beeen diye yani ağlamasa sıkıntı yok da alışkın değiliz o pamuk kızm gitti cadı bir sey geldi

Heralde ya on yaş olmalı ya iki filan demek ki, Allah kolaylık versin hepimize inşallah

Heralde ya on yaş olmalı ya iki filan demek ki, Allah kolaylık versin hepimize inşallah
Canım bende de +2var biri 9-4 yaşında 9yaşında oğlum kıskanmaz diye okadar emindim ki biri kucağına alsa direk dibinde bitiyor hırçınlık yapıyor bir şeyi yapması için en az 10sefer ikaz ediyorum 4yaşındaki kızım çok istiyordu kardeş biberonu bırakmıştı kendiliğinden ben artık ablayım diye şuan evde biberonla ve iki anakucağıylayız mesela Ecmel gülse ben daha güzel yapıodum bu çok ağlıyor ben ağlamazdım bizim yatağa gelmezdi sürekli dibimde bebek uyansın emcek veriyor güya bebeğe vuruyor ben yetişene kadar artık baktım psikolojisi çok bozuluyor herşeye ağlıyor ana sınıfına başlattım 3saat Ona okadar ii geldiki

Resmen sınanıyoruz demı bugun yaşlandım birkaç yaş. Eşim seni bile böyle söyletiyosa bu hayat dıyo valla dedm sabır taşı olsa çatlar bu işe, tek başına bırakamıyorum odada ne olur ne olmaz diye kreşe vermekle çok iyi yapmışsın canım ben bebişi koyabilsem birine ve almaya gidebilsem verıcem de öyle bir ihtimal yok. Arabamla bile alsam indir, bindir bebişi gözüm yemedi soğuklar gelıyor. Canıma biraz daha tak edince yaparım mecbur:)

2. çocuk iptal bizde eşime dün düzgünce cevap ver 2. yi istiyo musun dedim büyük ihtimalle hayır dedi

Aynen canım bende bebeği komşuya bırakıyorum Oda haftasonuna taşınıyor sonra bebek arabasıyla devam edicem
Ama bende çok yıprandım bugün ıkınıp kaka yapamıyor mesela sabahtan beri ağıt ve benim elimden birşey gelmiyor sivilce çıkmayan yüzümden sabahtan beri 4rane çıktı

Bizimki zaten pamuk degikdi şimdi tam bı eşkıya oldu korkuyrm ben yokken birşey yapcak bebeğe diye biz yanındayken bile seviyrms gibi yapıp carpiyo Tokati

Orasını bende bilmiyroum kendince ikisinide tatmış oluruz diye düşünüyor
o zaman ya nasip nasıl gidiyor senin taşınma yerleşme işleri? bebekle tek başına nasıl hallediyorsun. bugün rahat geçti benim için herkese anlatasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…