2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

o zaman ya nasip nasıl gidiyor senin taşınma yerleşme işleri? bebekle tek başına nasıl hallediyorsun. bugün rahat geçti benim için herkese anlatasım var
17 gün oldu canım tasınalı bizim tavşan uyudukça yapmaya çalıştım tamamen bitmedi içerideki odada birşeyler var yerleşecek ama gelen giden görmüyor ya o yüzden kaç gündür öylece kaldı anlat nasıl geçti senin günün

Bekara avrat boşamak kolay diye boşuna dememiş eskiler bol keseden şu kadar çocuk olsun diyorlar iş başa düşünce sayıda düşüyor

ay anlatayım

sabah kızım mızıldanmaya başlayınca ondan önce kalkıp en önce tuvalete gittim sonra kucakladım kızımı alt değiştirme yedirme biraz bol öpücüklü oynama derken 11 gibiydi sanırım uyudu ve ben motor taktım. çamaşırları yıkadım, kuruyanları serdim, ocağa yemek attım o pişerken evi sildim süpürdüm. biraz kendime vakit ayırdım. sonra kızım uyandı yine alt alma yedirme oynama uyutma derken biraz ben de uyudum. ama akşam 4 ten sonra 9 a kadar uyumadı babasından ev turu istedi şimdi uyudu ben de yorulduğumu anladım valla.

ödüm kopuyodu bebeğimle tek kalmaktan allaha şükür bugün o korkumu yendim. fark ettim ki annemle geçirdiğim 40 gün gerçekten bişeyler katmış bana

Sevindim senin adına canım hem annen birşeyler katmış hemde artık birbirinize alıştınız bakalım gece neler yapacak inşAllah gecede güzel geçer

Kızlar ya emzirirken bu iştahı nasıl keseceğiz güya kilo vercem dedim sabah kahvaltıyı yapıyorum öğlene geri homini gırtlak başlıyorum, sütü azaltmadan iştahı kesecek bitki filan yok mudur ya yoksa zaten dana gibi olmuştum danalıktan baska boyuta geçeceğim bu iştahla

Sus deme öyle demee bende aynı durumdayım süt verirken sözde kilo verilir kızım kilo alıyor bende alıyorum verdiğim kiloyu bari koruyayim diyorum

Bu gecede uyku yok bizlere kızlar hazirmiyiz ben bugün kendimi hazırlamaya çalıştım

Sus deme öyle demee bende aynı durumdayım süt verirken sözde kilo verilir kızım kilo alıyor bende alıyorum verdiğim kiloyu bari koruyayim diyorum
Doğuma gittiğim kilodan sonra 5 kilo gitti sadece 10 kilo olduğu gibi duruyor benim ya hiç ödem filan değilmiş çocuk eşi suyu zaten 5 kiloydu geriye kalanı hep kendime almışım yağ olarak

Hem emzirip hem mama veren anneler kaç cc veriyosunuz bebeklerinize bizimki 1 ay da 3 kutu mamayı bitirdi çok geliyor bana ama kilo alımı normal bunun bi kuralı şeyi var mıdır

Allah kolaylık versin canım gercekten servis de yok versek..taşınmasına çok üzüldüm gerçekten. Zor gercekten işimiz. Ben sütümü sağdım içine bır tatlı kaşığı zeytinyağı koydum içirdim bir saate yaptı canım üç gündür yapmıyordu istersen bir dene

bebekle ilgili ufak tefek görevler vermeyi denedin mi?
Vermez mıyım canım basta severek koşuyordu: bez getirmek, çöpe atmak. Bazen şarkı söylemek (ben tuvaletteyken inadına uyandığı için ve emmek istediği için oyalıyordu çok şekerdi o zamanlar :)vs. Bebişe giydireceğim kıyafetleri bile ona seçtiriyorum ki mutlu olsun. Sonra hevesi kaçtı her gün her gün aynı diye düşündü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…