- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.041
Bzmkı neredeyse bır hafta olacak böyle ilk zaman bi şaşırdım canım ama neredeyse yedı kılo oldu bebiş sallamıyorum. Mama da veremiyor eşim işte gece bır kez veriyorduk 50cc fılan oyalasın dıe o bıraz telaşlandırdı smdı bosverdım onu da ac olsa uyumaz sanırım. Bı gece sağabildm sağılmıyo da sabahn beşinde bır saat oluyo emzir, alt al, sağ uyku açılıyor. Uyu gitsin canım bugun dünya varmış dedım dünkü gerginliğimden sonra iyi geldibişey dicem. bu gece benim kızım da böyle uyudu maşallah diyeyim10 da yattı 3 te uyandı emzirdim altını aldım uyudu sabah 8 de kalktı normal mi acaba?
valla ben de salladım dünBzmkı neredeyse bır hafta olacak böyle ilk zaman bi şaşırdım canım ama neredeyse yedı kılo oldu bebiş sallamıyorum. Mama da veremiyor eşim işte gece bır kez veriyorduk 50cc fılan oyalasın dıe o bıraz telaşlandırdı smdı bosverdım onu da ac olsa uyumaz sanırım. Bı gece sağabildm sağılmıyo da sabahn beşinde bır saat oluyo emzir, alt al, sağ uyku açılıyor. Uyu gitsin canım bugun dünya varmış dedım dünkü gerginliğimden sonra iyi geldi
Baklava yesem daha masum kalır gidip gelip paketli şeyler yiyorum eşime dedim alma eve bir daha bunlardanCanım tatlı ihtiyacın için hurma ye hem süt yapıyo hem de baklava ve şireli tatlılara göre daha masum
Ne kadarlık peki ayy darısı başıma motive oluyorum vallaBzm oğlan bugun gece 11de uyudu yıne sabah tam beşte uyanıyor kurulu allarm gbı emzirdim sonra sekız bucukta:) Allah bir yerden alıyor bır yerden veriyor diyoruz
Kızlar bebeğimin 40 ı çıkınca yani bu haftasonu annemlerin yazlığına gitmek istiyorum 4,5 saat arabayla.havalar soğumadan gideyim diyorum,annemler memlekete dönecek çünkü ve memleket ban
Kaç kg doğdu bır de manaya siz mi karar verdiniz Dr mu.benimki de iri doğdu şu ara hiç uyumuyor acaba doymuyor mu demeye basladimbebeğim 46 günlük. geçen cuma günü kontrolümüz vardı 6.660 çıktı kilosu doktorumuz kilo alımı iyi dedi. iri bebek olarak doğdu zaten.
beslenmesi şöyle ki hem meme hem mama gidiyorum ben. sütüm geldi ama yeterli değil hâlâ onun kilosuna göre. bi göğsümde hiç süt yok mesela. önce emziriyorum hâlâ aranıyorsa 80 ya da 90 cc yapıyorum. eğer kendimi sağdıysam doymayacağını biliyorum 100 ya da 120 yapıyorum o zaman üstüne keyif çayı niyetine meme istiyor uyumak için. geceleri sadece meme veriyorum. gece uykuları uzadığı için beslenmesi max 4 saat oluyor bazen yarım saat daha uzuyor. ama gündüzleri 3 saatte bir yemek istiyor bazen 2 ye bile düşüyor hatta uzun süre uyanık kaldıysa.
her bebeğin iştahı ve beslenme düzeni çok çok farklıdır sakın kafana bişey takma. ben benimkine damacanayla süt versem onu da bitirir mesela yok demez
6 gün önce 6650ydı canım günde 50gram fılan alıyo bzmkı 7 olmustur neredeyse.valla ben de salladım dünuyanmasını beklerken ben uyuya kalmışım baktım 2 buçuk saat daha uyumuş beklediğim saatten. benimki de neredeyse 7 kilo valla aç olsa evi yıkar başımıza öyle böyle bağırmıyor acıkınca.
seninki kaç kg oldu?
Canım 56 günlüğüz. 50. hatta 49.günden beri böyle. Gece en az 3 kez kalkıyordu. Buyudukce bence giriyor duzene kesinlikle motıve olNe kadarlık peki ayy darısı başıma motive oluyorum valla
4.690 doğmuştu. 37+3 te doğdu. doktor başlatmıştı mamaya onun kontrolünde de davam ediyoruz.Kaç kg doğdu bır de manaya siz mi karar verdiniz Dr mu.benimki de iri doğdu şu ara hiç uyumuyor acaba doymuyor mu demeye basladim
maşallllah6 gün önce 6650ydı canım günde 50gram fılan alıyo bzmkı 7 olmustur neredeyse.
Ay inşallah cogalicak yere azalıyor sanki bizimkinde geceleri öyle gündüz uykusu şimdilik iyi gibiCanım 56 günlüğüz. 50. hatta 49.günden beri böyle. Gece en az 3 kez kalkıyordu. Buyudukce bence giriyor duzene kesinlikle motıve ol
Daha da iyi olacak canım ilk iki ayı atlatınca yavaş yavaş düzeliyor.Ay inşallah cogalicak yere azalıyor sanki bizimkinde geceleri öyle gündüz uykusu şimdilik iyi gibi
Anladım canım bebeğe göre değişiyor dediğin gibi fazla yedimide kusuyor bizde 8 kere veriyoruz zaten 3 saat dolmadan ciyaklıyorbebeğim 46 günlük. geçen cuma günü kontrolümüz vardı 6.660 çıktı kilosu doktorumuz kilo alımı iyi dedi. iri bebek olarak doğdu zaten.
beslenmesi şöyle ki hem meme hem mama gidiyorum ben. sütüm geldi ama yeterli değil hâlâ onun kilosuna göre. bi göğsümde hiç süt yok mesela. önce emziriyorum hâlâ aranıyorsa 80 ya da 90 cc yapıyorum. eğer kendimi sağdıysam doymayacağını biliyorum 100 ya da 120 yapıyorum o zaman üstüne keyif çayı niyetine meme istiyor uyumak için. geceleri sadece meme veriyorum. gece uykuları uzadığı için beslenmesi max 4 saat oluyor bazen yarım saat daha uzuyor. ama gündüzleri 3 saatte bir yemek istiyor bazen 2 ye bile düşüyor hatta uzun süre uyanık kaldıysa.
her bebeğin iştahı ve beslenme düzeni çok çok farklıdır sakın kafana bişey takma. ben benimkine damacanayla süt versem onu da bitirir mesela yok demez
Aynen kuzum bizimde öyle küvezde öyle veriyorlarmış aynı düzen devam ediyoruzbizimkilere göre 3 saatte bir günde 8 kere diyor nette ama dediğim gibi her bebek farklıdır.
Valla bende 7 vermistim 5 kalmisti 1 geri aldim ama zaten bunyeme gore kilolu hamile kalmistim. Druma sordum diyet yapabilir miyim diye 6aya kadar yasak drdi6 kilo vermiştim bende 1 kilo almışım geri yani totalde 10 kilo olduğu gibi duruyor dahabende sürekli birşeyler aranıyorum özellikle şekerli şeyler napcaz biz bu iştahla
Agliycam sanirimbişey dicem. bu gece benim kızım da böyle uyudu maşallah diyeyim10 da yattı 3 te uyandı emzirdim altını aldım uyudu sabah 8 de kalktı normal mi acaba?
kaç günlüktü seninki? inan benimki de hep tilki uykusuna yatardı. gün geçtikçe uzamaya başladı. gündüzleri yine mırıldanıyor ama dün gece dediğim gibi şaşırttı beni.Agliycam sanirimAllahim darisi basimiza
Olmaz canım merak etme. Bundan sonra degısmez.kaç günlüktü seninki? inan benimki de hep tilki uykusuna yatardı. gün geçtikçe uzamaya başladı. gündüzleri yine mırıldanıyor ama dün gece dediğim gibi şaşırttı beni.
böyle dedim ya nöbet tutturur bu gece bize
Aman tu tu tu nazar degmesinkaç günlüktü seninki? inan benimki de hep tilki uykusuna yatardı. gün geçtikçe uzamaya başladı. gündüzleri yine mırıldanıyor ama dün gece dediğim gibi şaşırttı beni.
böyle dedim ya nöbet tutturur bu gece bize
4.690 doğmuştu. 37+3 te doğdu. doktor başlatmıştı mamaya onun kontrolünde de davam ediyoruz.
Ayy masallah ben hiç iri demeyim 4kg doğdu benimki4.690 doğmuştu. 37+3 te doğdu. doktor başlatmıştı mamaya onun kontrolünde de davam ediyoruz.
geçici bi durum kolik biliyosundur zaten. tez zamanda biter inşallah ☹Aman tu tu tu nazar degmesin33 gunluk ama gaz ve kolik durumu var ondan huzursuz kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?