2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bişey dicem. bu gece benim kızım da böyle uyudu maşallah diyeyim 10 da yattı 3 te uyandı emzirdim altını aldım uyudu sabah 8 de kalktı normal mi acaba?
Bzmkı neredeyse bır hafta olacak böyle ilk zaman bi şaşırdım canım ama neredeyse yedı kılo oldu bebiş sallamıyorum. Mama da veremiyor eşim işte gece bır kez veriyorduk 50cc fılan oyalasın dıe o bıraz telaşlandırdı smdı bosverdım onu da ac olsa uyumaz sanırım. Bı gece sağabildm sağılmıyo da sabahn beşinde bır saat oluyo emzir, alt al, sağ uyku açılıyor. Uyu gitsin canım bugun dünya varmış dedım dünkü gerginliğimden sonra iyi geldi

valla ben de salladım dün uyanmasını beklerken ben uyuya kalmışım baktım 2 buçuk saat daha uyumuş beklediğim saatten. benimki de neredeyse 7 kilo valla aç olsa evi yıkar başımıza öyle böyle bağırmıyor acıkınca.

seninki kaç kg oldu?

Canım tatlı ihtiyacın için hurma ye hem süt yapıyo hem de baklava ve şireli tatlılara göre daha masum
Baklava yesem daha masum kalır gidip gelip paketli şeyler yiyorum eşime dedim alma eve bir daha bunlardan çekmecede beni beklemeleri benim iştahımı açıyor belkide

Kızlar bebeğimin 40 ı çıkınca yani bu haftasonu annemlerin yazlığına gitmek istiyorum 4,5 saat arabayla.havalar soğumadan gideyim diyorum,annemler memlekete dönecek çünkü ve memleket ban

Kaç kg doğdu bır de manaya siz mi karar verdiniz Dr mu.benimki de iri doğdu şu ara hiç uyumuyor acaba doymuyor mu demeye basladim

6 gün önce 6650ydı canım günde 50gram fılan alıyo bzmkı 7 olmustur neredeyse.

Anladım canım bebeğe göre değişiyor dediğin gibi fazla yedimide kusuyor bizde 8 kere veriyoruz zaten 3 saat dolmadan ciyaklıyor

6 kilo vermiştim bende 1 kilo almışım geri yani totalde 10 kilo olduğu gibi duruyor daha bende sürekli birşeyler aranıyorum özellikle şekerli şeyler napcaz biz bu iştahla
Valla bende 7 vermistim 5 kalmisti 1 geri aldim ama zaten bunyeme gore kilolu hamile kalmistim. Druma sordum diyet yapabilir miyim diye 6aya kadar yasak drdi

Aman tu tu tu nazar degmesin 33 gunluk ama gaz ve kolik durumu var ondan huzursuz kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…